Inlägg från: okajsa |Visa alla inlägg
  • okajsa

    Bröllop 29/6-2013

    Här är också planeringen i full gång och vi siktar på 20130629 men eftersom i stort sett inget är gjort (börjar få lite panik Förvånad) så kan det bli både tidigare och senare.

    Att vi skulle gifta oss är bestämt sedan ca 1 år men eftersom vi har renoverat stora delar av vårt hus förra året har vi sagt att vi inte skulle tänka på bröllop förrän efter nyår.

    Just nu letar vi lokal och jag letar klänning, har provat några långa "traditionella" men har hittat en kortare modell på internet som är så fin! Spenderar också mycket tid här på forumet för att läsa tips och idéer, känns bra att kunna skriva av sig här lite när sambons öron börjar tröttna på bröllopspratSkrattande.

     

  • okajsa

    Det finns en risk att vi har hittat vår festlokal nu, ska ringa imorgon så håll tummarna!

  • okajsa

    Nu är det bestämt, lokalen är bokad till den 130629!

    Den svåra frågan nu är om det blir borgligt eller kyrkligt? Ingen av oss är speciellt kyrklig men det är ändå något speciellt med atmosfären i en kyrka. Annars måste vi försöka komma på vilka färger vi ska hålla oss till för att inte spreta iväg för mycket åt olika håll. Hur tänker ni?

  • okajsa

    Vi hoppas också på fint väder och kanske på att få med oss prästen till en dansbana som ligger vid havet där vi gifter oss. Annars får det bli kyrkan men måste som sagt ta ett snack med prästen.

  • okajsa

    Är precis klar med våra inbjudningar så här blev det, sen ska det dit en sida på insidan med info.


  • okajsa

    Hittade en florist idag som fixar brudbuketten till ett rimligt pris (ibland är det bra att bo på landet). Det blir en enkel bukett med prsätkragar, vita rosor och blåklint.

  • okajsa

    TÄnk så tiden springer iväg, suttit och räknat på dryck ikväll men det är så svårt att veta hur mcyekt som går åt. Går efter systembolagets tips och plussar på lite så räcker det förhoppningsvis. Vad har ni för alkoholfria alternativ?

  • okajsa

    Även jag blev hippad i lördags J


    Hade det lite på känn båda jag och sambon hade blivit inbokade tidigt på morgonen på morgonen av olika anledningar och det brukar aldrig hända. Vi blev överraskade av att alla både tjejer och killar kom hem till oss för att dra med oss på möhippa respektive svensexa.


    För min del packade jag en sopsäck fylld med märkliga saker, blev utklädd med jättefin kjol och slöja och sen åkte vi iväg för att gjuta betong. Det kan jag verkligen rekommendera, sjukt kul och alla tog fram sin konstnärliga sida.


    Efter det hade vi picknick i en park samtidigt som bröllop pågick lite längre bort det blev verkligen stämningsfullt med romantisk musik i bakgrunden. Efter det åkte vi iväg för att klättra på klättervägg inomhus även det riktigt roligt men också väldigt jobbigt.


    Efter klättringen åkte vi hem till våra toastmasters som hade ordnat grillfest i trädgården tillsammans med svensexa. Det blev en helt underbar dag! Ett plus är att bordsplaceringen blir enklare nu när mer än hälften av gästerna har hälsat sedan innan och delat en gemensam händelse.

  • okajsa

    Ja shit bara en vecka kvar!

    Vigselprogrammen har precis blivit utskrivna, blev riktigt bra och det var skönt att skrivaren klarar dubbelsidig utskrift, nästa motion för skrivaren kommer att bli festprogrammen.

    Annars är det mest detaljer kvar, drömmer nästan varje natt om bröllopet nu mest att klänningen inte passar eller fotografen har glömt bort oss. Någon annan som drömmer hemskheter?

    Trevlig midsommar!

  • okajsa

    Ojoj nu är det stress, la färdigt golvet i rummet där några gäster ska sova igår. Idag ska vi sätta dit dörr och jag ska göra tusen små sockerblommor till våra cupcakes. För att inte prata om att vi måste få till ställningen som cupcaksen ska stå på. Men jag njuter mest! Skrattande

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013