• Fremm
    Äldre 8 Aug 12:31
    33284 visningar
    217 svar
    217
    33284

    Vinterbröllop 2012-2013

    Hej!


    Kanske finns det redan en tråd med brudar som gifter sig den kommande vintern?


    Tipsa mig gärna om dessa annars.


    Jag är precis i startgroparna att planera vårt kommande bröllop som blir på nyårsafton i år. Ser att det är många som planerat sen mer än ett år innan så jag börjar känna mig lite smått stressad.


    Min M2B friade till mig kvällen innan vi gick på semester och jag blev så klart överlycklig och vi ville inte vänta för länge med att gifta oss dessutom har han varit gift innan och det va ett sommarbröllop och eftersom sommarbröllop är så vanliga så fick det bli ett vinterbröllop.


    Men som sagt jag har inte varit på mer än ett vinterbröllop och det va ett tag sen så jag kommer inte ihåg detaljerna kring det mer än att det va supervackert, men det va i februari och massor med snö. Det kan man ju inte garantera att det blir i år.


    Snälla kan vi inte samlas här och bli ett gäng brudar som planerar tillsammans, annars tipsa om någon annan liknande tråd, vore kul om vi blev ett gäng brudar som kunde följas åt och som precis som jag är i startgroparna med deras planering... om det finns?


    VÄLKOMNA och hoppas ni hittar hit!!

  • Svar på tråden Vinterbröllop 2012-2013
  • Äldre 9 Aug 15:59
    #1

    Jag hoppar gärna på denna tråden. Som du skrev många har planerat länge jag är en av dom. Vad har du tänkt ändå länge?


  • AlmaV
    Äldre 9 Aug 16:31
    #2

    Även jag hoppar på, då vi planerar ett vinterbröllop med. Dock är vårt datum den 2/2-2013. Börjar känna mig rastlös och stressad över jakten på brudklänningen bara. Allt annat har vi rätt bra koll på. Eller så känns det iallafall just nu :)

  • Äldre 9 Aug 17:42
    #3

    Vi har med den 2/2-2013 :) har du varit runt och provat många klänningar?


  • Fremm
    Äldre 9 Aug 22:54
    #4

    Va roligt att ni hänger på här! :)


    Idag har vi kikat på kyrkan invändigt och den va såååå pampig och vacker, känns kanonbra så nu kan vi ringa prästen i morgon och spika den.


    Vi tittade oxå på festlokalen, även den klockren för oss, känns så skönt att veta platser för båda vigsel och fest! :)


    Hur långt har ni andra kommit?

  • Lyckli­gaBrud­en
    Äldre 9 Aug 22:59
    #5

    Jag vill vara med =) Vi ska också ha vinterbröllop, den 9 februari, i Dalarna så större chans med snö än hemma i Stockholm. Är som TS, i startgroparna och har just börjat planera lite smått.

  • Äldre 10 Aug 00:13
    #6

    Trevlig. Var i Dalarna ?

  • Äldre 10 Aug 00:17
    #7

    Jag har bokat kyrka och fest lokal klänningen hänger hemma hos min mamma likaså cape och slöja har ett par skor ska bara ha ett par till har köpt en del dekoratin inbjudningarna är klara min m2b s kläder har han valt ut. Tärnklännigarna hänger hemma hos mina tärnor. Har dock problem på fronten fotograf och musik


  • Lyckli­gaBrud­en
    Äldre 10 Aug 08:28
    #8

    Men vad irriterande, går inte att citera från mobilen. Men iaf, vi ska gifta oss i Söderbärke :) Min blivande mans pappa var därifrån.

  • Lyckli­gaBrud­en
    Äldre 10 Aug 08:34
    #9

    Vi har prel. bokat ställe för festen, ska åka och titta i september. Blir lite meck eftersom det inte är i Stockholm. Kyrkan är på g, vi fick återkomma nu på måndag så att den som har hand om planeringen kan ta det. Sen har vi inte kommit så mycket längre förutom att vi skrivit ner vilka vi vill bjuda. När behöver man börja leta klänning tro?

  • Cicci7­8
    Äldre 10 Aug 09:13
    #10

    5/1 är det dags för oss. Har bokat kyrka och preliminärbokat festlokalen (vi ska ha ett möte nu efter semestern och gå igenom önskemål kring mat m.m.). Klänningen är också inhandlad och gästlistan är så gott som färdigställd, så det känns som att vi är ute i väldigt god tid (men det kan säkert komma att förändras med tiden... hehe).


    Hur långt innan planerar ni att skicka ut era inbjudningskort?

Svar på tråden Vinterbröllop 2012-2013