• Äldre 9 Aug 15:59
    33530 visningar
    217 svar
    217
    33530

    Vinterbröllop 2012-2013

    Jag hoppar gärna på denna tråden. Som du skrev många har planerat länge jag är en av dom. Vad har du tänkt ändå länge?


  • Äldre 9 Aug 17:42
    #3

    Vi har med den 2/2-2013 :) har du varit runt och provat många klänningar?


  • Äldre 10 Aug 00:13
    #6

    Trevlig. Var i Dalarna ?

  • Äldre 10 Aug 00:17
    #7

    Jag har bokat kyrka och fest lokal klänningen hänger hemma hos min mamma likaså cape och slöja har ett par skor ska bara ha ett par till har köpt en del dekoratin inbjudningarna är klara min m2b s kläder har han valt ut. Tärnklännigarna hänger hemma hos mina tärnor. Har dock problem på fronten fotograf och musik


  • Äldre 10 Aug 10:11
    #12

    Börja leta klänning nu, jag trodde jag var tidigt ute vilket jag när jag var runt och prova så var där mellan6-8 månaders leverans på vissa klänningar. Härligt med bröllop i Dalarna :). Vi tänkte skicka våra inbjudningar nu i slutet på månaden då vi ha satt sista svars dag den 1 dec. Vi var bjudna på bröllop nu och sommar och jag tror dom skickade ut sina i mars och gifte sig den sista helgen i juni. De är så skönt när man ha de mesta bokat men de är som ni skriver man tror man ha stenkoll men sen så är där ändå något man har glömt.


  • Äldre 18 Aug 20:01
    #46

    Härlig checklista. Så mycket man har missat när man inte varit inne och kollat här på typ en vecka. Så kul att så många som tillkommit itråden :) jag har semester just nu så bröllopsplaneringen för min del står ganska stilla. Dock har jag hittat toalettkorgar vi skall använda oss av :) vet inte varför men jag tycker de är en viktig detalj till bröllopet. Sen har jag jag och min m2b även hittat lite dekoration som vi ska ha som hänger ovanför vårt present bord :) har kollat upp lite med ballong dekorationer med men vissa tar ju. Sjuka priser.


  • Äldre 20 Aug 11:01
    #52

    Detta forumet är super bra till toalettkorgar. www.brollopstorget.se/Forum-1-77/m3782201.html Så gå in där om ni vill ha tips :) vet även att dom har skrivit i om det i vissa tidningar. Även jag har beställt lite till bröllopet trots att jag har semester :) så när jag kommer hem väntar där ett stort packet från myheart till mig :) beställde massa dekoration och bröllopsbubblor :) vad. Kul att alla verkar kommit så långt i sin planering :) du får berätta sen hur de gick att berätta det för era föräldrar :) sen till bröllopstårta det kan kosta alt från15kr per bit till 50 kr per bit. När jag gör tårtor till andra så tar jag 35kr per bit. ( är utbildad och haft eget) men sen är de ju helt beroende på vad man vill ha hur den ska se ut med mera.


  • Äldre 20 Aug 15:04
    #57

    Man kan ju välja vilka färger. Man vill :) vi ska ha rosa blått och silver dock är de babyblå så att säga. Men jag håller men om att de är svårt med färgerna. Lyckligabruden: jag tyckte dina inbjudningskort ni hade hittat var jätte fina:)


  • Äldre 20 Aug 18:31
    #64

    Fremm: jag beställde tyll, lite konfetti, bröllopsbullor,en gästbok. Sen idag klickade jag hem skor till oss med från footway då priset var super bra istället för att ge 2000kr för stor blir de knappt 1000kr nu till både mig och min blivande :) kul att du gillade det med toalettkorgar, jag vetots varför jag har fastnat för de men ja. Jag gillar att fixa med. Alla smågrejor och detaljer :) Lyckligabruden. De var väl en jättebra tex till din inbjudan :) sen till färgerna allt beror ju på hur mycket man vill ha av varje färg, jag har valt att ha en blåbrudbukett och typ blåaservetter då allt i babyblått.


  • Äldre 20 Aug 18:32
    #65

    Måste bara fråga er alla har ni bloggar där ni blogga om bröllopet?


  • Äldre 21 Aug 20:11
    #80

    Skriver nu till er båda :)Vad kul att dina föräldrar blev så glada :) och jag håller med vad gjorde man innan BT fanns? Super fina buketter :) sen jag bloggar en hel del om bröllopet men även om min vardag :) sen håller jag med om att de var svårt innan mAn kom fram till färger, men jag tycker rosa vinrött och gul låter snyggt ihop :) jag hoppas på att de skorna jag har beställt är bra och även mina dekorationer :) sen till ekonomisk hjälp vi har fått de av båda min mamma och min mb2 s föräldrar sen har min mormor betalat min bröllopsklänning. Men jag tycker inte det är en självklarhet utan ara en bonus att man får den hjälpen. Jag är ganska imponerad av att man lyckas spara ihop till sitt bröllop själv, för som ni vet kostar det en hel del. Hur hade ni de med brudklänningar var ni klara än?


  • Äldre 21 Aug 21:06
    #83

    Gud vad skönt att allt är klart för dig :) jag ska ha en cape.


  • Äldre 23 Aug 15:10

    Smulan8118: jag ska ha samma från och till kyrkan sen har jag köpt ett par ballerina som jag antagligen kommer att byta till på kvällen. Jag köpte stövletter just för vädert kan vara skit. fremm: så kul att höra att du gick så himla bra :) man blir så glad av att läsa och höra om alla som blir så glada :) lyckligabruden: du är långt ifrån ensam att tänka vrida vända drömma och fundera om allt kring bröllopet. Själv ka jag tycka att de blir för mycket bröllop ibland så då har jag"bröllopsfria" dagar vilket jag vet låter jätte löjligt men de är för att jag inte ska tänka på de hela tiden då man dock har ett liv utanför bröllopet med. Kul att alla är helt inne i sina planeringar nu :) Sen såg inte vem som hade skrivit de men den som skulle gifta sig i febuari. De ska vi med och skickar våra inbjudningar nu. Då vi har osa de 1/12-12.


  • Äldre 29 Aug 22:43

    Super snygg och snygga skor :) gick de inte snabbt att få klänningen?


  • Äldre 19 Sep 12:21

    Jag tycker din klänning är finare utan band. Då jag tycker där är så många andra fina detaljer,


  • Äldre 5 Oct 17:32

    Pekkiisch - 12 dec 2012 Oskarshamn Minuz - 1 dec 2012, Mönsterås Smulan8118 - 29 dec 2012 Linköping Fremm - 31 dec 2012 Småland charlottev- 2 feb 2013 Stockholm Sofiiiz - 1 December 2012, Kall, Jämtland Ekna - 2 feb 2013


  • Äldre 8 Oct 23:32

    För min del går det framåt, min sambo har köpt kostym. Har fixat en sömmerska som skall sy näbbklänningarna som jag vill ha dom. Frågat en ny tärna som blev jätte glad då min gamla hoppade av fått beta att en av mina andra tärnor ska ha bran så måste hitta nu klänning till henne men det löser sig :) vi har fått hem nästan all dricka vi ska ha från Tyskland, jag har provbakat våran bröllopstårta vilket inte alls blev bra till utseende men innehållet blev prima dock ska jag lägga till campange mouse i den och det blir bakelser istället som kommer bli så mycket snyggare och en lite större till oss själva. Har även köpt en jätte stor tårtställning som jag ska ha alla våra bakelser på kom över en på blocket för 700kr ny kostar den 3500kr så jag är jätte nöjde med detta. Har visat alla mina tärnor min klänning och alla tycker den är super fin. Har även fixat ställe att vara på dagen efter för att öppna våra presenter behöver dock fixa en söt klänning till detta. Har bokat fotograf det blev www.scottvance.se tycktes han tar super fina bilder till ett perfekt pris. Sen är även musiken bokad och jag har varit och prat med florist och skall nu i veckan om jag hinner ner till frisören och prata med henne, dock är hon bokad sedan länge men lite om vi skall provsitta upp håret eller så. Har även lämnat in ringen jag ska ha så väntar bara på att våran guldsmed ska ringa och säga att jag kan komma och hämta den :) jörjade även idag lite smått med bordsplaceringen :)Så det känns som jag är en bra bit på väg.


Svar på tråden Vinterbröllop 2012-2013