• Meliss­a1
  Äldre 27 jan 00:30
  85880 visningar
  694 svar
  Inlägg från Melissa1 Visa alla inlägg
  694
  85880

  linköpingsbrudar 2013

  ses skrev 2013-01-26 11:32:24 följande:
  Hejsan jag kommer in lite sent men är gärna med i den här tråden :) vi ska gifta oss 21september i landeryds kyrka och ha festen i slattefors magasin.
  Välkommen!!

  Hur långt har noi kommit i planeringen. :) 
 • Meliss­a1
  Äldre 29 jan 01:08

  Här har ni en oväntad utgift kanske. 

  Spenderade precis ca 260 kr på frimärken till inbjudningskorten :) 

 • Meliss­a1
  Äldre 31 jan 10:42

  Hej! Någon som ska är sugen på att åka till bröllopsmässan på elmia i Jönköping? Har två biljetter hemma som inte kommer att användas. Jag fick igår reda på att jag har blivit erbjuden ett nytt jobb och kommer att åka på utbildning i Stockholm över den helgen. Köpte dom för 260:- ni kan få dom för 200:- hojta om någon är intresserad.

 • Meliss­a1
  Äldre 31 jan 12:19

  det är den 24 feb. :)

  Här är hemsidan för mer info: www.brollopsmassan.se/Jonkoping-2013.aspx 

   

 • Meliss­a1
  Äldre 31 jan 19:58

  Oj då! 
  Kanske kan vi vänta tills Tooie fått svar. Så om hon får ett nej kanske du kan ta dom AnnSofieS.

  Annars får ni göra upp hur vi ska göra :)  

 • Meliss­a1
  Äldre 1 feb 22:49

  AnnsofieS ser ut som att biljetterna blir dina om du vill ha dom. :) 

 • Meliss­a1
  Äldre 3 feb 13:22

  Vi beställde våra inbjudningskort från kortdesign.se. Är supernöjd! Tyckte att det blev billigare och enklare att göra så. Är inte särskilt pillig av mig och är superdålig på idéer så vi köpte färdiga kort. 34 kort och kuvert med tryck gick på ca 800. Jag är lite av en perfektionist så jag hade nog aldrig blivit nöjd så det hade nog bara blivit dyrare i längden att fixa korten själv. Mycket snabb leverans och supertrevlig kundtjänst. Kommer beställa menykorte och placeringakorten där ifrån med. :) En fråga att ta upp kanske, hur blev det med fikat? Var det några som sågs över en fika sist det kom på tal? :)

 • Meliss­a1
  Äldre 14 feb 16:07

  igår eftermiddag skickades äntligen inbjudningskorten ut till gästerna och redan idag har vi fått gratulationer och redan 3 som osat.  Såå kul! 

  Snart är vi där!!  Hjärta

 • Meliss­a1
  Äldre 4 apr 23:55
  Rosie skrev 2013-04-04 17:53:03 följande:
  Jag lämnade in min klänning för att sy in den och idag när jag skulle komma och hämta den så var det plötsligt två fläckar synliga på framsidan?!? Hon säger att hon inte tror att hon har gjort dom men de fanns inte där när jag lämnade klänningen. Suck vad gör man?!? Sedan hade hon sytt in den för mycket så jag fick inte på mig den längre!! Hon nålade längs min kropp sist så det var konstigt det var så stor skillnad. Hjälp. Har blivit nervös nu. Hon ska försöka sy ut den och få bort fläcken men nu är jag onödigt nervös :( Vad gör jag om hon inte får bort fläckarna?? Klänningen går ju inte använda då.
  Ojj!!!! Livrädd att detta ska hända mig. vart lämnade du in klänningen? 
 • Meliss­a1
  Äldre 21 apr 10:54

  Vi ska gifta oss i år 15 juni och vi ska ha vår fest i Sörstad herrgård. Man får betala kuvertvis och minsta antalet är 40 personer.  De har 3 olika 3 rättersmenyer att välja på i 3 olika prisklasser och 2 bufferer.  Sedan ordnar de serveringenspersonal som de jobbat med tidigare så allt flytter på och för det betalar 120 kr per gäst tror jag. Alkohol som serveras till maten få man betala själv, lika så baren. De har ingen alkoholtillstånd och får inte ta betalt för alkohol. 

  Sedan ingår linnedukar, proslin, kaffe snittblommor ljus m.m.  Vi kommer att landa på ca 35 000 - 40 000 allt som allt för festen. :)  

 • Meliss­a1
  Äldre 22 apr 16:59

  Vi var med på vigselinfo igår! Kanske var på samma. Känner iallafall att det var jättebra att gå på och det hjälpte oss jättemycket! :) Har börjat boka in lite härligheter till mig själv så som pedikyr och massage. Börjar känna av stressen nu! Ska samla alla inblandade på möte så jag kan få lite inspiration och överblick över det hela. Jg har sjukligt kontrollbehov så det tr emot att göra det, men känner att jag att jag måste be om hjälp!

 • Meliss­a1
  Äldre 25 apr 15:04

  Jag fick precis sån hjärtklappning. Ett sms damp ner i mobilen med ett sms att min klänning nu finns på bröllopshuset. Börjar bli verkligt nu!! Stod även att jag skulle ha med skor och bh. Ööööh!! Inte haft någon tanke på det. Bra ställen för att inhandla sånt? :)

 • Meliss­a1
  Äldre 13 maj 20:53

  Nu händer det grejer här :D 

  Igår när jag kom hem låg det en stor rosa björn borg (borg är min m2bs efternamn som jag ska byta till) med ett kuvert i. Var en massa olika saker jag skulle packa ner. bla 2 äpplen. 

  idag när jag kom hem från jobbet låg det ett nytt kuvert i brevlådan, skulle bla packa upp de båda äpplena och äta upp den enna. 
  Sedan ska jag lägga upp bilder på facebook att jag gör som det sägs på kuverten.  

  Är såååååå sjukt glad!  Trodde inte att det skulle bli någon möhippa. Vi är bara 23 och de första i vår omkrets som gifter oss. Hade lite accepterat att det inte skulle bli något utan hade tänkt bjuda hem tjejerna på mat.
  Blev så rörd att jag började gråta :D  

 • Meliss­a1
  Äldre 6 jun 09:07

  Hej! 

  Nu börjar vi bli fler och flers som gift sig här på tråden. Min tur är snart här med. Det är ca 1 vecka kvar, lördag 15 juni och det känns som att jag aldrig blir klar med det som ska göras. Festprogramen har vi inte äns hunnit kika på.

  Min kära sambo spelar rugby i landslaget och säsongen drog igång förra månaden så han är ju ute och far i världen på helgerna när vi båda skulle ha gott om tid för att fixa. Imorgon börjar hans svensexa också. Han skulle ha 2 dagars så sista helgen försvinner här med. PANIIIIIIIIk!!!

  Ni som gift er, kan ni  inte skicka över tips till festbladet skulle hjälpa såååå mycket!!   

 • Meliss­a1
  Äldre 13 jun 23:10

  På lördag är det dags!!!! Hoppas att vädret håller i sig :) Vill minsann inte ha regn!!

 • Meliss­a1
  Äldre 24 jun 23:04

  Nu har jag varit fru borg i drygt en vecka och jag älskar det. Jag är så otroligt lycklig och vet att mitt val av livskamrat är det rätta för mig!!! Tooie: såg att vi hade valt samma fotograf. De är helt fantastiska!! Ser att två av bilderna ligger uppe på deras hemsida!!

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013
Logga in
Bli medlem