• Meliss­a1
  Äldre 8 Jan 22:30
  85970 visningar
  694 svar
  694
  85970

  linköpingsbrudar 2013

  AMORICA heter butiken. Gladsorry! 

 • Meliss­a1
  Äldre 9 Jan 20:52

  Jag har bokat make up på make up store.

  Kostar 1495 kr om jag minns fel om du kommer till butiken. Tror det skulle kosta 300 extra om de ska komma till en annan plats. I priset ingår 1 timme konsultation och 1 timmes make up på bröllopsdagen och produkter till ett värde av 500kr. Perfekt att köpa till läppstiftet man har i maken eller puder för att bättra på på kvällen med. 

  Jag ska göra mig i ordning på studio leander där de kommer att stänga frisöer på förmiddagen så det bara är jag och de jag vill får vara där och de hjälper till med klädsel och slöja och allt så tyckte det var smidigare att make up store kom dit så allt var på samma plats. 

   

 • Meliss­a1
  Äldre 13 Jan 14:42

  Var och provade klänningar på amorica och måste verkligen rekommendera dom. Hur trevlig personal som helst, vacker lokal och trevligt utbud. De har även en egen brudklänningslinje med leverans på 4-5 veckor. Priset var med rimligt runt 5000-6000 i toppris. De hade även ett par andra märken med. Riktigt bra. :)

 • Meliss­a1
  Äldre 13 Jan 21:48

  Min budget för klänning är max 5000 kr helst med alla tillbehör så som underkjol och slöja. :) 

  Vart köper ni skor?  

 • Meliss­a1
  Äldre 15 Jan 15:21

  Ahh gud vad mycket fina skor. Har letat som en galning efter skor. :)   

   Hoppas du finner några som passar dig! 

 • Meliss­a1
  Äldre 15 Jan 19:49
  MissAdelaide skrev 2013-01-15 18:49:41 följande:
  Vart ligger amorica ?

  Såg i ett tidigare inlägg att du skulle göra i ordning dig på studio leander. Hört att de är dyra på håruppsättningar när det gäller bröllop. Vad har du fått för prisuppgift ?
  Amorica ligger i tornbyområdet. Bakom huset vid stora parkeringsplatsen. Det var lite dåligt skyltat. Satt för tillfället en skylt i glasfönstret till dörren. 

  Jag ska ha ett paket där som heter traditionell brudklädsel låg på 3400:- då är hela förmiddagen min och jag har ingen tidspress heller.  De hjälper mig med allt. Som att sätta i krona ev slöja och att ta på mig klänningen. 

  Sedan så får bara jag och mitt sällskap vara där också.  Så från 8-12 kommer jag att spendera på frisören. Make up store som gör mitt smink kommer dit med så behöver inte förflytta mig heller. Kommer att äta en lättare lunch där som jag tar med mig. 

  Vet att de har endast bruduppsättning där med som låg på 1770 i start och efter varje påbörjad halvtimme kostade det 885kr. 
    
 • Meliss­a1
  Äldre 15 Jan 19:51

  Hur kommer ni att skriva adressen på inbjudningskuverten,

  Skriver ni endast bekantas namn eller även respektives namn eller kommer de liksom förstå att det även är kille/tjejen som är medbjudna?

   

 • Meliss­a1
  Äldre 15 Jan 19:52
  msjennie skrev 2013-01-15 18:54:08 följande:
  Hej på er!

  Har varit borta här ett tag pga sjukdomar och annat men nu är jag tillbaka.

  MEN!!

  Vi som skulle gifta oss 10 augusti kommer nu att gifta oss till vintern istället.
  För vi ska få ännu en liten bebis här hemma :)
  Beräknad till september så det kändes inte så aktuellt att gifta oss i augusti längre.

  Så nu undrar jag om ni har något tips på en bra, gärna ganska billig, lokal som funkar på
  vintern? Den vi har (m2bs hojklubbs lokal) funkar förvisso men jag börjar drömma om ett lite mer sagobröllop än så.
  GRATULERAR!! :) 
 • Meliss­a1
  Äldre 22 Jan 23:25

  Idag har jag varit och provat en massa brudklänningar och är superglad. Ska berätta mer om detta vid ett annat tillfälle men kan iallafall rekommendera partyworld och bröllopshuset. Har bara positiv respons där ifrån även om jag lyckats pricka in tiden för balklänningsköp och en massa tjejer som ska prova och med småstressad personal. Kan kanske ha hittat min klänning med men ska gå och prova den igen och det är på bröllopshuset. 

  Ska skriva mer om det när jag har med tid ville bara skriva av mig lite.

  Hoppas det är bra med er alla.  

 • Meliss­a1
  Äldre 24 Jan 20:12

  Idag hittade jag min bröllopsklänning och jag går som på moln. Den är helt underbar och helt annorlunda mot vad jag trodde att det skulle bli för någon. Kommer kanske att posta en bild på den men vill inte riskera att någon som känner mig ser sen så får se. Men jag köpte den på bröllopshuset i stan och kan bara ge dom en massa plus! Fick så bra hjälp och service. Rekommenderas starkt!!

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013
Logga in
Bli medlem