• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • teres77
    a ring on my finger skrev 2014-02-07 15:48:00 följande:
    Jag gillade tärnklänningen jättemycket. Var är den köpt??
    Bubbleroom Just nu är den på rea dessutom, surt för mig som redan köpt! Hahahaha... Min tärna älskar den, den är lite stretchig och väldigt "förlåtande".
  • JW2014

    Nu har vi varit på provsmakning! Vi fick dessutom hem en doggiebag så vi har suttit och provsmakat olika kombinationer och planerat hela kvällen :) just nu lutar det mot passionsfruktmousse på chokladbotten, med hela tårtan täckt av vitchokladmousse och röda chokladrosor .. Mmmmm

  • yennie

    Tjörnbrud


    Sjukt snygg klänning. Min är köpt men skall lämna in den i början av maj för fix, den måste kortas och eventuellt lägga in kilar i sidan så att brösten får plats. LÄngtar. Eftersom jag håller på att gå ner, (-19,3 kg sen i juni) så får jag nu lov att prova klänningen på 88 kg och sedan 86 kg. 2,5 kg kvar till nästa provning. Innan har det varit var 5 kilo

  • yennie

    Mmm provsmakade tårtan idag, browniebotten, hallonpannacotta, mörk chokladmousse med hallonöverdrag... Oh so good!


    Skall be om att få chokladhjärtan och vinbär på!

  • Js Fästmö

    Browniebotten!! Fy vad gott! Fortfarande rätt ovanligt i sverige på bröllopstårtor tror jag så hade vi haft en vanlig traditionell hade jag lätt kunnat välja det. Chokladhjärtan och kanske lite spritsade rosor i smak som man har på morotskakor..slurp!!

  • Tjörnbrud


    Detta blir till småpojkarna och bestman. Mamma ska sy klänning till tjejerna i samma tyg som min klänning, med spets och de blå tyget som detaljer. Vi skulle ha sagt att vi ville ha kravatter som man knyter själv, vi var lite otydliga med det. Men de har ju vanlig skjortkrage så de syns inte. Väldigt nyfiken vad min blivande ha hittat på till sig själv :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014