• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • Tjörnbrud
    Js Fästmö skrev 2014-01-19 23:10:34 följande:
    Hej tjejer! Var ett tag sen jag skrev något men är inne och läser ibland. :) Vad kul att ni kommit så långt Tjörnbrud och klänningen blir ju superbra om du kan ha den. Själv har jag velat med mina funderingar om frisyr. Min blivande älskar när jag har utsläppt och naturligt hår men själv känner jag mig finast i uppsatt. Så frisyren funderar jag mycket på. Är osäker på om det blir indelat i stycken det jag skriver eller en enda klump, har ipaden och än har väl inte bröllopstorget anpassat gissar jag. :) Det som skall göras nu under våren är att hitta mina skor. Vill ha ett par höga espandrillos eller sandaler från Hilfiger och snart får de in vårens varianter. Gillar inte tantiga sidenskor med stängd tå utan vill ha några som jag kan ha i sommar. Vi gifter oss inte i kyrkan så det känns bättre med ett par snygga sommarskor. Sorry till er som ha klassiska brudskor. :) Menar inget illa, utan tycker man ska det som känns bäst.
    Ja de känns bra. Klänning har jag tänkt om med. Hittat en annan klänning som kändes helt perfekt när jag såg den (några småändringar bara som längre släp tex) , och vi ska till Thailand på fredag så det blir troligen att sy upp en där. Kan bli spännande hehe. Den jag fassnade för har lite spettsinslag och spettsband över axlarna, passar nog mig lite bättre med något över axlarna.

    Skor kommer jag ha svårt att hitta då jag är lång (176) och vill inte ha mycket klack, men lite måste man ha för hållningen som min mamma säger och de har hon rätt i. Hoppas du hittar några som passar dig :)
    Svårt med frisyr om ni tycker lite olika, kan du inte ha något halvuppsatt?
    Han kommer helt säkert tycka du är hur fin som helst vilket du än väljer :)
  • SochJ

    Hejsan. Tänkte kolla om någon här i tråden har bokat solist till vigseln och isf vad får ni betala för detta? Jag har bokat en solist som ska sjunga två låtar och detta kostar 3800kr. Tycker personligen det är i dyraste laget :/

  • ESW

    Vi ska också betala 1000 + transport som nog landar på runt 300. Då sjunger hon två sånger och åker ner och övar innan med kantorn. Tycker också 3800 låter lite väl drt.

  • SochJ

    Ja jag tyckte också det. Frågan är om man kan pruta på priset !? ;) Vill ju gärna ha henne för hon är himla duktig men priset är lite väl högt för två låtar. Hon behöver ju max vara där en timme och har bara 1,1 mil att köra.

  • yennie

    Hejsan


    Oj vad längesedan jag skrev här inne. Innan nyår så kändes det som att jag aldrig kommer att gifta mig och nu är det mindre än 6 månader kvar. Härligt att läsa era tänkar och inse att jag inte är ensam om att fundera på hår, klänning och skor


    Hos oss är det mesta fixat, lokaler, mat, inbjudningar, musik men det finns en del kvar. Som t.ex. tårta, stylist, fotograf och drickat till festen...


    Jag har just nu störst bryderier kring håret och fotograferingen...suck...och stön....


    Ikväll har vi bokat tid för att börja skriva lite på programmen och tänka på bordsplacering.


    28/6 gifter vi oss

  • SochJ

    Kyrkan vi hade bokat fick för sig att plötsligt stänga för renovering så vi ska ha en trädgårdsvigsel istället. Vi kommer ha en från kyrkan som spelar i in och utgångsmarchen men solist har dem inte nämnt. Kanske ska fråga prästen om det ;)

Svar på tråden Blivande fruar 2014