• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • amerika

    Jag kommer att ha örhängen + armband för det är vad jag brukar bära. Jag har alltid örhängen och byter mellan olika och bär oxå ofta armband, åtminstone 2-3 dagar/vecka. Jag använder inte så ofta halsband, känner mig lite obekväm i det (känns som att det sitter åt runt halsen, fast det inte alls är så).

    Har oxå redan köpt det jag vill ha: hängande örhängen och enradigt armband i silver m ametister (lila stenar). Om jag ändrar mig så kommer jag att använda dem ändå för de är helt i min smak. 


    24 maj 2014
  • amerika
    Oprekär skrev 2013-10-09 21:12:28 följande:
    Jag har ett armband också som jag tänkte ha, tills jag var på ett bröllop för några veckor sedan och såg att den bruden hade exakt samma Tungan ute Jag inser att detta kan vara höjden av fånighet, men eftersom det är en ganska specifik modell / av ett specifikt märke vill jag inte ha samma eftersom jag ändå känner denna brud.
    Jag förstår vad du menar men jag lovar dig: ingen kommer att lägga märke till det!!! Om du gillar just det smycket, go for it!!
    24 maj 2014
  • aminis

    Jag har också köpt örhängen nyligen! Köpte ett par väldigt glittriga från Glitter :) eftersom min klänning inte har någon urringning (framtill vill säga...) så blir det örhängen av lite större modell och sedan ska jag även ha mitt lilla silverarmband med en liten blå "aquamarine" från Tiffanys (det enda jag hade råd med där när jag var 18 år och i NYC, hihihi)... Sätter in bilder sen från datorn ;)

  • aminis

    Här kommer örhängena:



    Och så armbandet:


    (det får bli min "någonting blått" tänkte jag!)

    ...hur har ni gjort med make- och hår? Gör ni det själva eller tar ni hjälp? Vad betalar ni för att få det gjort isåfall? :)
  • Oprekär
    ...hur har ni gjort med make- och hår? Gör ni det själva eller tar ni hjälp? Vad betalar ni för att få det gjort isåfall? :)
    Vilket fint armband aminis!
    En av mina brudtärnor är frisör så hon ska fixa mitt hår. Med sminket tar jag hjälp utifrån, hon är rätt dyr (3000 kr för brudsmink och konsultation/provsmink) men jag tror att hon är värd det faktiskt! ...får jag hoppas iaf Tungan ute Jag är själv brutalt dålig på hår, smink är jag helt okej på men vill ändå vara extraordinärt fin på ett sätt som jag knappast kan åstadkomma själv. Och när man dessutom investerar i en bra (läs: dyr) fotograf så gäller det ju att man är sitt absolut snyggaste! Så resonerar jag iaf Glad
  • Slilja

    Jag kommer också ta hjälp utifrån, kostar 2800kr för smink o hår inkl konsultation 2 ggr. Vardagsmake tycker jag att jag klarar ganska bra men till bröllopet vill jag vara festfin:) gör aldrig festfrisyrer så där behöver jag verkligen hjälp! När det gäller smycken ska jag ha örhängen o tror det blir ett pärlhalsband då jag nog ska ha klänning utan band, blir det inte lika naket.

  • Äriqa

    Har hittat en riktigt duktig tjej som ska hjälpa mig med smink och hår. inkl konsutation får jag betala 700:- då behöver jag ha med hårnålar och foundation själv.


    Hon har lovat att ställa upp om hon inte har sommarjobb och jobbar just den dan. Men hon sa det att är det en helg (gifter oss på en lördag) så borde det inte vara några problem. :) NÖJD!


  • Js Fästmö
    Js Fästmö skrev 2013-10-11 09:26:13 följande:

    Här är mina örhängen. :) ( Hoppas det fungerar att ladda upp! :P


     


     


    Nähä, ovanligt på den här sidan. ;)
Svar på tråden Blivande fruar 2014