• Js Fästmö

    Blivande fruar 2014

    Hej! Någon mer som ska gifta sig 2014? Tänkte det kunde vara kul att samlas på ett och samma ställe. :) Hur, när och var ska ni gifta er? Vi har inte riktigt bestämt plats än, men borgerligt blir det. Jag kommer köpa lite "då och då" för att hålla nere kostnaderna som annars lätt hamnar på de sista sex månaderna. Och det enda vi vet än är datumet, det blir ett junibröllop, och att vi skall åka på bröllopsresa så snart inpå vigseln vi bara kan. Så kör på, berätta allt. :) Och en sista sak... visst känns det som hundra år bort. ;)

  • Svar på tråden Blivande fruar 2014
  • schmock

    Nu är det mindre än ett år kvar! Spännande! Det kommer väl bara säga svisch så är det över. Jag längtar! (inte att det är över såklart, men ni fattar Solig)

  • erinny

    nu är det bestämt vem som ska göra tårtan! :) hur går det för er alla?

  • amerika

    Imorgon är det på dagen exakt 9 månader kvar tills dagen D: 24 maj!! Skrattande Det känns spännande, härligt och alldeles galet!!

    Vi har vigselplats, festlokal och fotograf klart. 
    Ska sminka mig själv, fixa naglarna själv, laga buffématen själv och göra tårtan själv. Vi kommer inte ha liveband eller dj, utan köra låtlistor på Spotify.
    Vi har bestämt var vi ska beställa blommor, var vi ska sova på bröllopsnatten samt hur vi ska transporteras från vigsel till fest, men har ej bokat det än.
    Min bästa väninna (som ska vara vittne) och jag ska scrappa ihop inbjudningarna under hösten och skicka iväg i början av nästa år.
    En hel del dekorationer är redan inköpt o klart, såsom blockljus, vimplar, minigriffeltavlor etc. Servetterna ska vi beställa av scrapkompisens pappa på tryckeriet G:a Linköping. Det som fattas är porslin mm, pompoms, dukar samt blommor till borden.
    Fyra-fem olika personer är tillfrågade om de kan hjälpa till och vara "personal" på festen.
    Ring och kläder är inte alls klart eller ens färdigtänkt. Jag har köpt en sidenslips åt blivande maken i den färg jag gillar, men vill han inte ha den, så får den ligga till en annan gång....

     

  • MH2014
    amerika skrev 2013-08-18 20:35:24 följande:
    Åh vilken snygg klänning!! Jag hade lätt valt en sån om jag hade haft kropp för det!!
    Tyvärr blev det inte som jag hoppats,,,så blir ny klänningsjakt :)
  • Tjörnbrud

    Denna klänningen har jag provat och den kändes helt underbar. Har Allt jag vill ha. Min syster gifte sig i den så jag tycker det hade varit roligt att själv få göra det också. Men ska nog prova några andra klänningar också och se hur de känns, men denna kändes så himla bra. Är lite smalare än henne med eftersom det är snörning så går det att dra åt så den blir bra till mig :)


  • Plättis

    Jag måste bara få dela med mig av en liten tanke. Idag var jag på begravning efter en släkting som hastigt gått bort. Maken som nu är ensam kvar efter 55 års (!) äktenskap sa till mig och min syster att det allra viktigaste är att alltid vara snäll med den man väljer att dela livet med. 
    Det är sådana stunder som får mig att minnas varför jag vill gifta mig med min fina karl.

  • amerika
    Plättis skrev 2013-08-29 19:24:41 följande:
    Jag måste bara få dela med mig av en liten tanke. Idag var jag på begravning efter en släkting som hastigt gått bort. Maken som nu är ensam kvar efter 55 års (!) äktenskap sa till mig och min syster att det allra viktigaste är att alltid vara snäll med den man väljer att dela livet med. 
    Det är sådana stunder som får mig att minnas varför jag vill gifta mig med min fina karl.
    Åh, så gulligt!!

    Jag tror tyvärr inte att jag kommer att hinna vara gift i 55 år innan jag dör (är ju 40+) men jag är nöjd med 30 eller så!

    Och faktiskt var det bland det första min blivande sa när vi precis hade träffats: Vi måste vara snälla mot varandra, annars får det vara.... och med det menar han snäll = inga hårda ord, "bjuda till", ställa upp, vara förlåtande och visa ömhet mot varandra. Jag kan skriva under på det!
  • Veronica652
    amerika skrev 2013-08-17 10:02:37 följande:
    Veronica652 skrev 2013-08-16 15:08:49 följande:
    Jag gifter mig 1/2-2014 :)  

    Hej på er!  
    Välkomna till tråden båda två!! The more, the merrier....

    Nu verkar det som att det är mååånga som gifter sig i augusti, men det kanske bara är min känsla?
    Vi har Feb :) 
  • Caisa

    7e Juni 2014 är vårt stora datum! Oj vad jag längtar, kan knappt tänka på annat just nu. 

Svar på tråden Blivande fruar 2014