Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Nu i helgen blev jag riktigt osäker på om detta var rätt sätt då min svåger åter igen tog upp det här med bröllop och för att göra det värre var det syrran som frågade när vi skulle slå till OCH lillebrorsan kom in och började försöka hjälpa till med budget och sånt. De vill SÅÅÅÅ väl och de längtar efter en bröllops fest. Jag fick till slut gå ifrån så att jag inte försa mig. Efteråt blev jag orolig att de skulle bli besvikna och frågade mamma och pappa igen om de tror att de skulle bli besvikna även om man har en fest efter? De vet ju inte om att vi gör det utan bara att vi har pratat om det. Men nu är jag lugn igen och vi planerar festen för fullt. Vi räknar på hur mycket vi måste ha och vad det kan kosta. Bara 18 dagar kvar hjälp! Allt klart visserligen men till festen är det mycket kvar. Hur går det för er?

  • Smulan

    aj då ja det är ju skönast att få båda ringar samtidigt men det ordnar sig nog ska du se. Förstår att det är lätt att bli bridezilla nu när ni fick lägga till så mycket mer än ni tänkt. Jag själv känner mig lite mer stressad inför festen eftersom det nu inte är långt kvar och det är lite vågat att bara ha 3 veckor på sig att samla ihop gäster. Det är tajt och jag hoppas att många kan ändå!

  • Smulan

    Vi har vitgulds ringar som förlovningsringar och de är för breda att använda tillsammans med våra vigselringar så de får vila i ett smyckesskrin istället vilket vi inte är ledsna för egentligen men efter att ha sett allas kombinationer så ångrar man sig lite smått för att man köpte en så bred ring till förlovning.....men men huvudsaken är att vi blir vigda ;)

  • Smulan

    Oj oj oj nu har vi ändrat planerna lite här......vi kom fram till att vi inte har råd att betala frisören för min uppsättning så nu har vi valt att min stora syster ska få hjälpa mig och ja då måste hon ju få veta.......Så jag ringde och erkände (hon tog ju upp det på midsommar helgen som ni vet) och hon blev jätte glad och ville gärna hjälpa till=) Phu tur!
    Nu ska vi bara bestämma tid!

  • Smulan
    jakother skrev 2012-06-28 21:30:48 följande:
    Rooligt, ja jag funderar också på att göra lite ändringar på grund av ekonomin.. Ändra min bukett till enbart brudslöja som jag ville ha från början.. eftersom jag typ vill lägga in så mycket marinblått i vårt bröllop känns det konstigt att ha ljusrosa rosor.. så känns bäst att bara ha en enkel vit brudslöjabukett.. som jag ville ha från början.. kommer ju bli billigare också!!
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    ja gör så det tycker jag är jätte fint.....dina inspiritations bilder på det var ju bara UR FINA. Och så är det ju lättare att matcha resten=). oj oj oj nu är det bara 15 dagar kvar=D längtar så mycket att jag snart går sönder. Nu ska jag fortsätta med alla kort jag håller på att göra. dags att skriva adresser på kuverten också så slipper man det sen ;)
  • Smulan

    Jo det var skönt att gå på nån annans bröllop innan vilket vi också gjorde vid pingst där. De hade en borgerlig vigsel men annars som vanligt så det var roligt att få se lite och få lite ideér!

  • Smulan
    Wirre 81 skrev 2012-07-01 02:20:38 följande:
    Nu är vigseln bokad. whoop whoop.
    Vi börjar våran semester med att gifta oss, fick bekräftelsen i fredags =)
    Så nu måste jag be sambon beställa/köpa min ring så den hinner komma innan vigseln.
    Vi har även bestämt oss för att skicka "inbjudnings"kort så dom kommer fram till alla dagen efter. Funderar på om jag ska tvinga min blivande att ta ett foto med bröllopskläderna så vi kan lägga in i inbjudan.

    Så i fredags så var jag i centrum för att kolla efter kläder till barnen och hittade de klänningarn som flickorna ska ha samt en piké till sonen. "Sprang" även in på H&M och hittade skjorta till P (han blir helt sjukt sexig i den, den var lite tight över biceps - och jag är en sukker för biceps Hjärta) Så nu är det bara skor till alla som ska inhandlas :)
    "det tar sig sa mordbrännarn" 
    Kan inte fatta att på måndag kl 15 så är det bara 3 veckor kvar tills jag är Fru Sundmark 
    Åh spännande=). Kul att du kommit så långt. Jag har också funderat på att ta kort på oss innan men jag vet inte än. Vill ju få iväg inbjudningarna så fort som möjligt. Så gifter er den 23 Juli?=). Hi hi japp biceps är bra gillar min blivande mans ;) det bästa är ju när han tar på sig löpar kläderna ROOOAAARRRRR hihi ;)

    Jag själv har bara 13 dagar kvar att vänta på...allt är ju klart till den dagen så jag sitter bara och väntar nu.....sitter iof med festhäfte och kort och sånt men ändå så anser jag mig vara färdig. Jag vill ha den 14 NUUUUU.
  • Smulan

    Wirre 81 bra text=)

    Bara 10 dagar kvar....spännande....vill att dagarna ska gå fortare nu. Imorgon kan vi kolla tiodygnsprognos för lördagen och se om vädret är med oss, Hoppas hoppas att det åtminstone håller upp. Har varit hos svärmor i några dagar nu så jag känner mig helt lost i internet världen nu.....(deras uppkopplning är inget vidare så därför kollar jag inte det där). Men skönt att ta en paus känner jag. Men Det känns som om jag har massor kvar att göra....det har jag ju till festen men inte till brölloppet. Suck.

    Wirre81 jag läste din bröllops blogg och nu är jag förvirrad......skulle du inte gifta dig om tre veckor? men på din sida pratar du om 2013?? eller har jag läst fel? NYfiken är jag också ;P

  • Smulan
    Wirre 81 skrev 2012-07-06 18:19:58 följande:
    .Smulan: nej vi ska gifta oss om 2½ vecka, men eftersom det är hemligt så måste jag ju fortsätta låtsas om som om det blir december 2013 ;)
    Ha ha vad smart ja då förstår jag. ;) Det var en fin blogg du hade gjort dock=)
    jakother skrev 2012-07-06 20:13:29 följande:
    smart! =) Ja, det är ju drygt 1½ månad kvar för oss och det känns som att det är aldelens för länge, när man ändå bestämt sig, varför vänta?? hehe Jag fattar inte dom som kan planera mer än ett år i förväg.. skulle bli tokig..
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Nej det förstår inte vi heller för vi skulle också bli helt tokiga av all planering. Mycket roligare med ett snabbt spontant bröllop eller som ni gör Wirre 81 en liten luring =) hihi så busiga vi är alla!
    Måste säga att jag är förvånad över att jag lyckats hålla mig så bra som jag har gjort har inte en enda gång sagt något som jag måste rädda.....vilket jag trodde att jag skulle göra.
  • Smulan

    Gud vad fin du blev i klänningen, jätte vacker. Det kommer bli perfekt ska du se. Nu är det bara 3 dagar kvar jippiiiieee

Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?