Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Ni är såååå fina stort grattis igen! Vilken tur att jag hade koll ha ha har ju suttit och tänkt på er hela helgen om hur det går för er. Ja visst känns det lite som att " hände det verkligen?" Det gick så fort och smärtfritt så man står liksom som ett frågetecken efter. Har nog fortfarande inte fattat riktigt. Men det kommer nog på festen sen den 11 aug. Då blir det mer på riktigt! Beställde bröllopstårta till festen igår, men bara en halv beställning eftersom hon som var i kassan inte visste vad priset skulle bli. Så idag ska hennes chef ringa upp oss och ge ett prisförslag=) Får se om vi får den billiga tårtan vi ville ha. I så fall blir det en chokladbotten med hordgubbsmousse med lock och några rosor på=). Vi skulle få låna en trapp ställning också=). Övergav att baka själv, blev för lat ha ha ha.

    Skönt att er dag blev som ni hade tänkt er. Tycker fortfarande att vår var så lugn och skön precis så som vi ville.

  • Smulan

    Fick ni dåliga reaktioner? Vi har bara fått bra än så länge=). Alla inbjudningar är ute och vi har redan fått 25 st som sagt ja=). Vi fick en ännu billigare tårta 23 kr biten....så om alla 65 kommer tar vi 70 bitar och då blir det 1610 kr....SÅÅÅÅÅÅ nöjd! Idag fick vi ett ja från min mans (hihi har fortfarande inte vant mig vi det) mammas kusin och hon erbjöd även att göra äggost om vi ville ha. OM vi vill......=) vi älskar äggost! Så nu har vi fixat dessert också fast vi inte tänkte ha det ha ha gud så gott och festligt det blir.

    Förstår att er semester börjar bra!=) fortsätt med det!

  • Smulan

    Grattis vad kul när blir det?
    Jag kände mig super taskig som inte berättade men vi hade bestämt oss så vi höll mun. Ingen har blivit ledsen den enda som jag misstänker blev lite lite besviken att hon inte fick vara med är en kompis men hon skulle aldrig drömma om att säga det till oss utan har glatt sig för vår skull och sagt grattis och kommer väldigt gärna på festen så jag tror att hon har kommit över det redan ;). Men som du säger så kände vi oss jätte dumma som inget sa men samtidigt var vi super säkra på att ingen kommer bli sura eller ledsna. Vi berättade ju för våra föräldrar och syskon en vecka innan just för att vi ville att de skulle veta.....och hade någon verkligen velat vara med så hade vi ju kunnat ordna det vilket de visste om.....men de tyckte det var en smart lösning och att vi skulle göra som vi hade tänkt alltså bara med våra två vänner som vittnen.

  • Smulan
    Lyckorus skrev 2012-07-26 16:25:03 följande:
    Smulan - Skönt att höra, du verkar ha haft samma konstiga blandade känslor. :) Det känns bättre för mig nu, tror jag fick någon mini-chock alldeles efter jag pratat med vigselförättaren. Antar att det var för att verkligheten kom helt plötsligt så nära. Men det känns fortfarande som rätt beslut, absolut!

    Vi kommer gifta oss i början av september, på en annars helt vanlig vardag vilket känns lite extra busigt och "vi" på något sätt. Det blir på våran 9½ årsdag! :) Det hade ju varit kul att gifta sig på 10-årsdagen, men den är i mars och vill ha grönska och sommar runt oss när vi gifter oss. Så det fick bli på en halvårsdag vilket även det känns toppen! :)
    Men nu återstår beslut om vi ska vara i rådhuset eller på en fin plats utomhus. Det känns skönt att alla fall kunna bocka av datum och tid! :) Ikväll ska vi beställa våra vigselringar samt skriva mail till resebolaget angående bröllopsresan, tjohoo! Jag får se till att njuta och se fram emot detta nu, inte grubbla på om nära och kära kommer bli besvikna osv.
    Ja det var samma känslor här men jag visste innerst inne att ingen skulle bli ledsen så jag gick på den känslan=). En rolig kommentar vi fick var "Smyggifta sig? Får man det?" Ha ha ha japp svarade vi ;) Han som sa det hade en stor glimt i ögat kan jag tala om ;).

    Har du en släkt och vänner som oss så blir de bara glada! Och om någon skulle bli besviken så talar de förhoppningsvis inte om det för er.
    majjja skrev 2012-07-26 21:06:21 följande:
    Så nu är vi förlovade, på riktigt. Har inte riktigt smält allt ännu men är så lycklig.
    Pratat lite löst om att gifta oss till vintern eller våren. Få se hur det blir :)  
    Grattis=) Då får vi se när ni bestämmer datum....vad roligt!
    jakother skrev 2012-07-26 21:46:28 följande:

    Hej brudar Grattis Wirre till er stora dag! Själv har vi varit borta i en vecka i vår sommarstuga och är bara som tväras hemma och betalar räkningar och tvättar kläder, typ.. Det är även där vi ska ha våran fest efter vigseln, påtalomde! Vi betalar bara reseersärrning till vår VF på 18kr/mil.. blir ca 140kr t/r..


    Vi riggar på festplatsen så mycket vi kan städar(krattar tallbarr!) och annat sånt där som måste planeras, jag har grym panik över att vädret kommer stå på +10 grader och snålblåst.. hur gör vi då med grillbuffe och middag två meter från strandkanten, där det kommer blåsa orkanvindar?? Gaaahhhahah


     


    Paniiiik! Chokladsugen är jag också, jävla skit har gått upp två kilo sen sommaren började!!! :/


    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Oroa dig inte det kommer bli bra ;) även om det blåser orkan vindar hihihi..... Har ni fixat tält i fall?
    Och oroa dig inte om vikten jag gick också upp innan typiskt nog och min man....ja den jäkeln ;P gick ner en massa om man tittar nog är kavajen för storTungan ute.  Men det gick ju bra ändå och jag kände mig fin ändå=). nu börjar alla svar rulla in och hitills har jag fått 27 ja och ett besviket nej (vår vän som kom hem från en resa samma dag så hon var lite besviken över att missa det Rynkar på näsan) Men vi får åka till henne istället! Och vi har 3 kanske ja också det är mina förvirrade kusiner som man måste påminna hela tiden ha ha ha.
  • Smulan

    Lyckorus - vi frågade också mina föräldrar så där appråpå om vad de skulle tycka....kan säga att det var de som kom på ideén med att ha fest efter och att gästerna kunde betala sin mat=) Så det var ju ok med dem. Det känner ni ju bäst själva.....man känner ju sin egen släkt bäst menar jag ;). Jag köpte också sidenband till min bukett och band om=) Kunde inte bli mer nöjd ;). Köpte material på webshop...kanon bra!


    jakother skrev 2012-07-27 10:03:21 följande:
    Jag sitter och funderar på att avbeställa min bukett helt och hållet och bara köpa en på typ konsum och binda själv.. jag är inte alls sugen på att ens ha en bukett så känns bara oerhört onödigt att köpa en för över 500...
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Jag tycker att du ska göra det som känns bäst för dig. Det går väl precis lika bra med en bukett från konsum/ica som du fixar till själv. De kan vara precis lika fina ändå. Jag köpte ju min för 390 kr och det är jag nöjd över att den inte kostade mer. Tänkte ju först göra egen men sen blev jag lat ha ha ha.

    Majjja - Åh kan inte du tipsa mig om några enkla och billiga dekorationer till borden på festen? Jag behöver nåt som är billigt och som inte behövs pilla med för mycket. Först tänkte jag bara typ rosa gerbera i vas men det kanske känns lite fattigt med bara det....nåt tips?
  • Smulan

    Majjja - jag kunde inte öppna länken. Men det låter som nåt jag skulle kunna tänka mig. En kompis till mig har en växt som liknar murgröna i sin trädgård i överflöd som vi kunde få.....och jag tänkte att man kunde varva långa gerbera i vas och låga i fat som flyter sen kan man ju sprida ut de gröna rankorna på bordet som du sa. Kanske svarta stenar på botten i vaser och skålar så det blir rosa, grönt, svart och vitt som vi vill ha=). Jätte bra tips det ska jag nog gå efter Tack!

    Kan du försöka skicka länken igen så jag får se?? =)

  • Smulan

    Såg nu att jag läste lite för fort....ditt förslag var att lägga blommorna direkt på bordet och det var ju också en bra idé....jag ska tänka lite på vilket jag vill ha=) Men båda borde se bra ut=)

  • Smulan

    nej förlåt nu är jag virrig här ha ha läste ju rätt först ju...rankor utan vas men blommor med vas/skål/fat ha ha jösses har nog inte vaknat än ;)

  • Smulan

    Ha ha jaha ok....jösses vad virrig jag är. Kommer inte in på den understa länken hmmm hur ska jag göra då. Kan ju inte söka på den sidan.

    Ja jag funderar nu på att bara låta dem ligga på bordet som du sa eftersom det löser vas frågan ;). Vi var och kollade på Claes Ohlssons idag men hittade inget roligt. Så det blir nog så.

Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?