Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Precis! Vart är det bäst att köpa gerbera hos blomsterlandet eller en florist? Antar att jag måste beställa lite i förväg.??

  • Smulan

    Majjja ok då ska jag beställa nu då.

    Åh vad roligt att det börjar närma sig ett datum nu ;) Jag håller tummarna för att ni får det precis som ni vill ha det!
    Ja köp klänningen nu jag köpte min så fort jag såg den....nu hade jag ju visserligen kortare tid på mig men ändå=).

  • Smulan

    Ja datumet var inte viktigt för oss heller...alla har frågat oss om det eftersom vi råkade ta prinsessan Viktorias födelsedag men det upptäckte vi långt senare....ha ha ja ja nu lär ju min mormor uppe i himelen vara nöjd i alla fall ;).

    Jo lokal och sånt där känns mer viktigt!

  • Smulan

    Majjja - grattis vad roligt=)
    Så klart du måste få ha krona=) det spelar ingen roll om man varit gift innan eller inte. Ett bröllop är ett bröllop ;) då ska man göra exakt som man vill =D

  • Smulan

    Åh den var ju jätte fin majjja=) förstår att du vill låna den=) kommer bli jätte fint=).

  • Smulan

    Imorgon är det sista OSA dagen och vi väntar på 6 st svar nu (det är 6 familjer totalt 10-15 st beroende på om barn och fästman kommer med) =) än så länge ska 42 st komma av 66-71 st och 12 st har tackat nej pga av förhinder. Wohooo kommer bli sååååå kul! Troligen kommer minst 4 st till tacka nej (de är gamla och har långt att åka). På torsdag eller fredag ska vi beställa mat och tårta=) Weeiiiiiii så kul och sååååå SKÖNT att få lite avbockat från listan. Idag beställde jag också rosa gerbera som vi ska hämta på fredagen den 10 aug. Sen har jag kvar att köpa vin, dricka, chokladtryfflar, pappersduk, te, kaffe, mjölk, grädde, saft, bröd, dekorstenar och lite annat smått. Sen fixa lokalen så klart ;)

    majjja - förstår det...jag är glad att vi bara hade två månader att vänta på jag hade blivit tokig om det var längre ;)

  • Smulan
    jakother skrev 2012-08-04 09:08:20 följande:
    Hej tjejer! :) hur är det med er? Idag är det exakt 3veckor kvar till vår dag!! :) sommaren är påväg härifrån så jag har beställt bolero, två st få se om dom passar till klänningen och mig! Längtar!!!!
    För All Tid 2012-08-25 frokenfjellstrom.blogg.se
    Hej på dig=) Ja nu är det inte långt kvar för er=) Kul! Här förberedar vi för fullt...men pengarna tryter =( så vi får se hur det går. Har i alla fall beställt tårta och mat för 46 personer nu=). Tårta för 50 pers och mat för 48 st (det är 6 st barn som inte äter så mycket så vi tog inte mat för 50 utan bara två porttioner mer än det behövs) Det var ju en del som inte kunde men det hade vi räknat med eftersom det var lite kort varsel. Men 46 (med oss tre inräknade) är inte dåligt=). Har gjort bordsplacering och placeringskort. Idag ska vi åka och köpa pappersduk, chokladtryfflar och sånt till festen. Nu håller jag på att planera dekorationen som ska ut överallt och har beställt blommor och ska försöka bestämma med min kompis när jag kan plocka murgröna från hennes trädgård=). Sen ska vi försöka skrapa ihop pengar till att köpa vin och dricka med....hmmmm kommer bli surt i plånboken =(. Men det ordnar sig nog och vi ångrar oss inte att vi valde fest.
    majjja skrev 2012-08-04 10:59:30 följande:
    smulan: vad kul, då är det mest lite piff o sånt kvar då. skönt att ha det mesta klart :) 

    jakother: vad köpte du för bolero? tänkte också beställa en i spets. osäker på om jag sdka ha liten holkärm (dvs inte varm alls) eller till armbågen. det närmar sig för er, så kul!! :)  
    Ja det är väldigt skönt att det börjar bli färdigt nu och att festen nämrar sig....ska bli sååå kul. I onsdags fick jag reda på att min före detta bästis hade gift sig i smyg hon med=) Såå kul tycker jag. Hon har haft ganska otur i kärleken men så hittade hon en man som är ganska mycket äldre än henne och han hade redan tre barn MEN de är så LYCKLIGA och jag bryr mig inte om åldersskillnad så länge man är lycklig=). Jag har själv en farbror och två morbröder som har yngre fruar och de är väldigt lyckliga=).
    Längtar till festen nu.......Wiiiieeeee=)!
  • Smulan
    majjja skrev 2012-08-04 12:46:55 följande:
    nej jag vet också folk som har stor ålderskillnad. Det gör ju mindre skillnad på åldern ju äldre man är. När man är 20 år kanske man inte har riktigt lika mycket gemensamt med någon som är 14 år äldre, än när man är närmare 30. 

    Hoppas det löser sig med alkoholen, ni har inte nära till tyskland? det finns ju även att man kan köpa på nätet, fast frakten kanske är dyr förstås?
    Nej vi har ju tyvärr inte nära, bor i mitten av landet mellan sjöarna ;). Men vi har fått 2000 kr av min morbror och hans fru och så har vi fått 4000 kr av svärmor i bröllopsgåva så vi får ju använda detta till det. inte riktigt som vi tänkt det men men. Festen vill vi ju ha.
    MariaMagdalena skrev 2012-08-04 13:25:46 följande:
    Och på tal om åldersskillnad måste jag bara få berätta att mellan mig och min blivande så skiljer det 13½ år emellan. Vi blev tillsammans då jag var väldigt ung och vi har blivit kallade både det ena och det andra den första tiden tillsammans, och då mest min blivande så klart som fått ta oerhört mycket skit från omgivningen. Nu till vintern har vi varit ett par i 13 år, har två fina barn tillsammans, båda har bra jobb, vi har hus ihop osv. Det känns grymt att se hur omgivningen får lång näsa ju längre tiden går och vi fortfarande är ett stabilt par
    Hihi härligt att höra ja de fick sig allt en långnäsa ha ha. Grattis till det planerade bröllopet =D. Vi skickade ju ut kort men vi åkte inte på resa men vi skrev också ut det på facebook. Dock visste ju de närmsta om det veckan innan så om du inte vill såra era närmsta gör som min svåger skicka ett mms till dem ;). Det är inget kul att få veta via fejan att ens dotter gått och gift sig menar jag utan mycket trevligare med ett personligt mms eller ett samtal. Nej det där med ålder spelar ingen roll alls så länge man trivs ihop och kärleken flödar=).
    Lyckorus skrev 2012-08-04 21:15:54 följande:
    För min och sambon är det en månad kvar nu ungefär till vi gifter oss, känns så kul att se fram emot! Får pirr i magen när jag tänker på vår enkla dag som ändå kommer bli det där lilla (stora) extra. :)

    Vi hade tänkt boka vår bröllopsresa nu i veckan som var men eftersom det krävs vaccineringar och vi inte är hemma så vi bromsade det lite. Vi vill ordna med pass och sprutor när vi är hemma igen (inte så lätt att planera smyg-vigsel när man bor hos sina föräldrar över sommaren...). Så nu kan vi bara planera hur vi vill ha våran dag och lugna ner oss, känns skönt! Så bröllopsresan blir en månad efter bröllopsdagen istället, tror det blir bra. Då har vi god tid att berätta för nära och kära om att vi har gift oss och om resan som väntar. :)

    Vi vet i det stora hela hur vår dag ska se ut (bara lite roligt fix kva som att bestämma oss för en mysig restaurang och vad vi ska äta på vår picknick), vi vet hur vi ska berätta om vår vigsel och har även förberett för det, kläder och ringar är också klara. Känns som att allt är under kontroll!
    Ja nu är det inte långt kvar=) kul=).

    Jo det är ju nackdelen men tänk vad fint att gifta sig så ute=). Vi tog ju några vänner som vi umgås med men som inte har kontakt med andra vänner och släkt. De tyckte det var en jätte stor ära att få bevittna detta och vi stärkte helt klart vår kontakt med dem vilket i sig är super kul=).
    majjja skrev 2012-08-05 17:17:12 följande:
    ja, vi tänkte först ta en sista minuten och bara bestämma att denna vecka åker vi. Fast nu är jag inne på att överraska min sambo med en resa till new york. Så jag tror det blir det faktiskt. Han skulle bli överlycklig :) 
    New York låter jätte kul=). Dit vill jag åka nån gång också. på tal om att hinna smälta att man är gift så är det väldigt skönt för vi har fortfarande inte riktigt fattat det ha ha ha. Blir nog mer verkligt när vi har festen på lördag=).
  • Smulan

    =) låter bra det jakother=)
    Vad har du tänkt att köpa till honom? Vi har inte gett varandra något....vi har inte råd just nu. Men det kommer nog nån gång=).
    Inte så långt kvar nu=)

Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?