Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?

    Vet inte är ju jätte förälskad i min lilla förlovningsring....men jag har tittat på olika ringar på nätet som jag väldigt gärna vill ha tillsammans med min vigselring....vet dock inte om jag kommer kalla den förlovningsring Flört. Men jag tänkte en mattare yta och jag tror att den blir lite vitare om man slipar den (har ju aldrig slipat om den så den har 6 års slitning i ytan). Ska fråga en guldsmed så får vi se annars finns det stor "risk" att jag köper en annan men inte kallar den förlovningsring Tungan ute även om datum står i. Den andra kan ja ju kanske ha runt halsen.

  • Smulan

    Ha ha ja det får kanske bli så för mig med.....hur ser din "riktiga" förlovningsring ut? Får gå och kolla lite men stålringar är väl rätt billiga va? Eller tänker jag fel nu?

  • Smulan

    ok ja men titan är ju rätt billigt=). Ska kolla runt lite=)....
    Hur många m.m. bred är din förlovningsring? och hur tjock är den? Är det stenar runt om eller bara ifram? många frågor nu. vill ha nåt liknande nämligen ;) om det passar så klart!

  • Smulan

    Åh tack satt precis och letade efter den men hittade inget vet ju inte hur man söker ;).

    Tycker den är jätte fin=)

  • Smulan
    majjja skrev 2012-08-14 20:51:17 följande:
    mariamagdalena: vilket kap, man ser ju inte ens någnon skillnad i lyster på cz stenarna och på diamanterna. 

    smulan: du kan inte rhodinera om din ring så den blir vitare igen. ritkgit vitt vitguld och titan är ju snyggt ihop 
    Bra tips majjja=) det ska jag kolla upp jag får ju ändå gjuta om den. Tack!
  • Smulan
    MariaMagdalena skrev 2012-08-14 15:18:21 följande:
    Så lite så Lite tips då det gäller e-bay, ebay.se är lite enklare att använda sig av då det bara är fasta priser och redan omvandlat i sek
    Jo jag använde den svenska e.bay men det gick inte så bra när jag sökte ändå....ha ha ha Tack för hjälpen är väldigt sugen på den där ringen du har.
  • Smulan
    MariaMagdalena skrev 2012-08-15 09:50:53 följande:

    Eller hur! Den glittrar otroligt fint faktiskt


     


    ja det gör den verkligen=). Tror du den passar till min ring då? Försökte klippa ihop bilderna men jag är ju kass på sånt där Flört så jag blev inte klokare
  • Smulan

    jag kopierade namnet utom stolrleken och sökte på det då fick jag fram min nr 8 ;). tror det är min storlek i alla fall eftersom jag har 18 m.m. på min vigselring....det borde väl bli nr8 på det om jag har kollat rätt på alla tabeller.
    ja 130 kr är värt det alla gånger.....måste föra över pengar på mitt paypal bara och det det är lite snålt om pengar nu efter festen ;). ska fråga min man sen.
    Ska övertala honom att jag behöver en sån hihi ;)

  • Smulan
    Lyckorus skrev 2012-08-15 10:51:12 följande:
    Idag har jag hämtat ut min vigselring, och den är tokfin!! Så fin som jag hoppades på! Skrattande Så där fin så att jag nästan inte vet hur jag ska kunna vänta i några veckor innan jag får ha den på mig! Jag beställde den från USA så det tillkom lite avgifter för frakt och sånt, men det är det värt! Den blev ändå att kosta under 3.000:- totalt vilket jag inte tycker svider så jättemycket för något som jag tänkt bära livet ut.
    Det lite tråkiga var dock att jag fick fel typsnitt på gravyren, trots att jag undrströk detta vid minst tre tillfällen när jag beställde den. Men jag har mailat företaget nu och berättat, får se vad dom svarar. Troligtvis kommer det bli så att jag skickar tillbaka ringen och dom får göra rätt. Men jag tänker så klart inte skicka iväg den innan bröllopsdagen, eftersom den närmar sig med stormsteg. Men efter smekmånaden så kanske jag kan slita mig från att ha den på mig.... en stund, hihi.

    Åh, vad jag längtar till vår mysiga lilla smyg-dag nu! Glad
    Åh vad kul (dock inte det med fel typsnitt) Får man se en bild? Jag hoppas att företaget fixar det åt dig...smart att vänta till efteråt;). Det var ett bra pris=) helt överkommligt!
    MariaMagdalena skrev 2012-08-15 10:58:37 följande:
    Det kan nog stämma, jag är jättedålig på det där med storlekarna, snurrar till alla siffror Jag har iaf 15,3 mm på min vigselring, strl 48 och tog strl 4 på förlovningsringen. Beställde en i strl 5 första gången och den var på tok för stor. Men det finns massor av omvandlingstabeller på nätet där man kan jämföra mellan eu- uk- och usa-strl =)
    Jag tror att jag ska ha nr 8 annars får jag väl köpa en mindre/större det fanns ju ganska många storlekar. Vill att min man ska komma hem nu så att jag kan få beställa.....hur lång tid tog det innan du fick hem den?
  • Smulan
    MariaMagdalena skrev 2012-08-15 11:43:16 följande:
    Ja du får prova =) Jag beställde den 5:e och hade den hemma 13:e så det går rätt snabbt tycker jag med tanke på den långa resvägen =)
    gött! (ibland saknar man tummen upp från fejan här ha ha ha=)
    Lyckorus skrev 2012-08-15 11:43:20 följande:
    Har ingen bild på den för tillfället, men det ska ordnas när jag får möjlighet! Den är blank och är i rak modell, 6 mm bred och har en 0,6 ct diamant i mitten. Stilren och underbar i mina ögon! Glad Tänkte att det skulle vara en modell som håller för alla stilar (jag kanske inte har samma stil som nu när jag är 80 år) och som jag inte kommer att tröttna på. Jag kommer nog inte ha min förlovningsring tillsammans med den, men det gör inget. Förlovningsringen kommer jag nog ha på mig stundtals på andra handen istället.
    Det blir nog jätte bra=) Låter fint...ska bli kul att se bild sen=)
Svar på tråden Hur ska ni göra/gjorde ni era mini smyg bröllop?