Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????


    bilden försvann
  • lycklig01
    decemberbrud 12 skrev 2012-07-23 22:55:50 följande:
    Vad blev det för något då? Jag har hittat vad jag vill ha för typ av klänning för ca 1800 på jenjen men hoppas på att hitta en fin i brudbutiken ändå som plånboken har råd med! :)

    Jag har lagt upp bilder på bloggen du kan kolla där! :) Däremott så ska släpet bli längre och baksidan på klänninge är det ingen bra bild på för den ser så ihop skrinklad ut! Jag hade ocksp funderat på kinaklänningar eller liknande och vet dom som det har gått jätte bra för, men även de som har fått hem en som inte alls har passat och som sett förjävlig ut! Så insåg att det var värt att betala mera för en kläning i butik där de hjälper en med det som man vill göra om! Kände att tänk om jag beställer en klänning från kina och så kommer den hem och ser förjävlig ut, då måste jag ju ändå köpa en klänning i butik och då blir det ännu dyrare!


    http://ihuvudetpajessika.wordpress.com/2012/07/18/brollopsklanning/

  • lycklig01
    vinterfrost skrev 2012-07-26 22:57:15 följande:
    Lycklig01, ang din bukett så vet jag inte hur den första butiken räknade för att få de till 600 kr. Hade du kommit in till mig så hade jag nog sagt runt 1500 för den buketten. Det är ganska många rosor i (runt 25 st fick jag det till) och rosorna brukar ligga på 35 kr/st vintertid sen tillkommer ju hjärtan på tråd, lite grönt runt om (även om det inte ska synas brukar jag rekomendera det mest för att dölja stjälkarna under), nålar, band och lite arbete..

     
    konstigt, jag får höra med dem igen så att de inte ändrar sig på nytt då! :) 
  • lycklig01

    Känner mig jätte uppstramad även o Jag gjort det mesta! Men känns som att det är tusen saker kvar ändå! Nu har m2b semester och jag skulle göra massor men har nästan inte hunnit med något! Har ju en 7 månaders så tiden går så fort!


  • lycklig01

    Jo han blir 7 mån på lördag :) Gud så fort tiden får! Dock är han 1 månad tidig! Vad kul att vi har barn i samma ålder! Trots att man är mamma ledig hinner man inte med så mycket, det finns inte så mycket tid över :)


  • lycklig01
    Teza skrev 2012-08-09 18:20:30 följande:
    åhh va kul att de är flera som har så små barn, min blir 5 månader den 17 Augusti, han var oxå en månad tidig, vi döper honom samtidigt som vi gifter oss :)

    Jag har ju 2 stora barn med, en på 20 snart 21 och en på 17 hehe e till å va sladdismamma hehe

    här är det första barnet för oss,så allt är så nytt! :) helt underbart! får man fråga om ni vet anledning till varför han kom tidigt!? :)


  • lycklig01

    idag har jag beställt fuskpälsjackan från ebay för 174 kr, känns riktigt bra med tanke på att en butik skulle ha 500 för att hyra ut en!


     


    har även varit och köpt det sista till gästboken, så nu ska det pysslas ännu mera :)


  • lycklig01

    Så oroligt jobbigt att mista barn, beklagar det! Vår son kom nog förtidigt pga ett lyckat vändningsförsök! Läkarna säger att det inte påverkar men många andra har sagt att samma sak hänt den, så jag tror nog på det! Annars vet jag inte! Men han vägde så bra så allt gick väldigt bra, 3155 gr!


  • lycklig01

    Jo allt gick bra! Han hade navelsträngen lindad hårt runt halsen och hade trasslat in en arm, men som tur är visar proverna att han inte hade fått syrebrist! Sedan hade inte sugreflexen utvecklats klart och så fick han gulsot! Men vi behövde inte ligga på barn intensiven! Ja oj då förstår jag att du har fullt upp! Nu har jag faktiskt dekorerat gästboken, kvar att göra insidan! Men skönt när man kan bocka av saker! :)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????