Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    zoooda skrev 2012-11-27 10:53:45 följande:
    har fröträngt bröllopet i två dar nu då ja e mitt uppe i en flytt.. bra planerat.. inte ;)
    men tror allt e klart.. jobbar sista dan idag på 2½ vecka.. det är skönt!
    ska sy ihop de sista delarna imorn o på torsda, så kommer de bli en kanondag och fest känner jag :D
    är så glad o pirrig..  kram på er alla!!
    Zooda: vi har inte heller planerat så bra, vi gifter oss ju nu på lördag den 1 dec och fredagen efter den 7 dec så flyttar vi till hus! vi har knappt hunnit med att packa något, så det blir lite stressigt med det efter bröllopet
  • lycklig01

    Ang bordsplaceringstavla: jag använde en gammal tavelram som jag målade vit! Själva tavlan satte jag lila bakgrund, borden vita och namnen vita! Tavlan ska stå på ett staffli vid ingång till salen där vi ska äta! Fattar du hur jag menar?! Blev lite gormigt!


  • lycklig01

    Vår dag var magisk, allt blev som vi hade tänkt och hoppats :) jag är så lycklig! 
    Har dock inte fått våra kort från fotografen ännu dock, hon följde ju oss hela dagen, så det vart mycke bilder :)  


  • lycklig01

    har inte haft tid att uppdatera nå mera tidigare, vi flyttar ju till hus imorgon och har idiot packat hela veckan! här kommer ett längre inlägg om vår dag :) 

    Vi hade ju med vår fotograf hela dagen så hon tog kort på allt från dekorationer, förberedelser på morgonen till vickningen på kvällen! har dock inte fått hennes kort ännu, det är ju en del kort att retuschera, har sett en del och jag är hel nöjd, oj så fina de är! :)

    7.30 grund sminkning,
    8.00 håruppsättning,
    10.45 sminkning,
    12.30 porträtt foto  vi höll på att frysa ihjäl ute för det var -11 och blåste lite, men det gick ändå bra och jag var så lycklig över snön som kommit! Sedan tog vi foto inomhus med vår son
    16.00  var det dax för vigseln, jag var rätt nervös inför alla människor som skulle titta på en då man gick ner för altaret! men oliver gjorde succé med gåvagnen och spänningen släppte! :) man var väldigt gripen och berörd under vigseln , en vän sjöng två låtar och en läste en dikt! Vi båda sa ja och jag grät en hel del! Sedan var det utgång, oliver fick åka i gåvagnen ut ;) ute på trappen kastade de ris och tände tomtebloss :) på väg till festen stannade chauffören till vid vattnet och vi fick bubbel och choklad :)
    17.30 var vi i fest lokalen! det  vart brudskål, fotografering av alla gästerna familjevis! förätt, varmrätt, massa tal hölls ( vi grät och skrattade) sen dansade vi brudvals, jag och tjejerna från möhippan dansade magdans om vi lärt oss på möhippan! bandet spelade, vi åt tårta ( gjorde den själv och var hel nöjd över hur den blev ) vi öppnade presenter! Bandet spelade mera, vi lekte nån lek! Bl.a. Skoleken och vi svarade samma på alla :) godisbuffen jag gjort blev succé samma med dekorationerna! Sedan hade vi spotify och dansade! Åt vickning! pratade och dansade lite till! Åkte till hotellet, somnade kring halv 5! Halv 11 fick vi frukost på rummet! Hela dagen var helt fantastisk ♥ helt magiskt! det är säkert något jag glömt bort! svårt att sätta ord på alla känslor! fantaastiskt att vara nygift i alla fall :) 

    Idag kom förresten papper på att mitt efternamnsbyte är klart! fort gick det 


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????