Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    på första bilden är det namnbrickor/placerings brickor, oj hoppsan lådan (toalett korg), gästbok, välkommen tavla, inbjudan och sist minneslåda! På bilden under är det provdukningen!


  • lycklig01
    teddy skrev 2012-09-19 16:24:44 följande:
    Lycklig01, jättefina grejer! :)
    ...och bara en helt oväsentligt kommentar egentligen... Pascal, vilket fint namn! :)

    Minuz, din klänning ser jättefin ut! :) o jag som egentligen älskar färger och detaljer o så säger faktiskt att det nog är snyggast utan band! :)
    Jo det är ju ett fransktnamn, han älskar det! dock är han så svensk som man kan bli så tyvärr inga franskarötter, hans mamma såg ett barn program med en pojke som hete det då han var liten! :)
  • lycklig01

    jätte fint fremm :)


    Fremm skrev 2012-09-19 21:03:25 följande:

     



     



    Nu lyckades jag lägga upp två bilder i ett inlägg men så hamnar de på sniskan... är inte vän med detta forum riktigt... men i dag har jag i alla fall pysslat lite..

    Korgen är för näbben att ha sina rosblad i, köpte den i naturfärg för 2 kr på erikshjälpen, spraymålade den och klädde den med spetsgardin 5 kr på erikshjälpen, och så satte jag ett cerise sidenband runt.

    Den nedre bilden blir våra ljusdekorationer på borden, kom på att man kunde använda skumrosor som man kan köpa som dekoration i blomsteraffären men eftersom de bara finns i vitt och ljusrosa så testade jag att spraymåla en jag hade hemma och glittra på den, det blev jättefint.. bredvid är våra servettringar men ännu har vi inga servetter... :)
  • lycklig01

    nu är både fotograf och frisör fixade, känns bra för jag var så stressad över det, kändes som att det började bli dax att få det klart! fotografen kommer vara med oss hela dagen, LYX :) hade en tänkt frisör som inte jag fick några raka svar utav och var in och hörde på ett annat ställe, där fixade de tid för prov uppsättning, tid på bröllopsdagen och pratade om hur jag ville ha det på en gång! Blev dessutom billigare :)


     


    har ni andra funderat på underkläder? det är min stora gnagande tanke nu! kanske bra att slut prova klänningen först så man vad som passar under den! har en korsett om jag skulle behöva det, blir det bh, funderar jag på wonderbra! vet att jag vill ha stay ups och strumpebandshållare ochkså! vad ska ni andra ha?


  • lycklig01

    Vad får nu alla betala för håret och smink?! Jag ska betala 1000-1500 för håret inkl prov uppsättning men på många ställen tar det 2500 i vår stad! Sminkningen får jag av en kompis som är utbildad! Men blev nyfiken på hur priserna ligger i andra städer


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????