Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    Ska på IKEA imorgon och handla inför bröllopet! Ska köpa ljus, ljusstakar och knoppa lakan! Är det något jag glömmer!? vad ska ni andra köpa från IKEA? vi var 1,5 h till IKEA så man vill inte missa något!


  • lycklig01

    Har varit på IKEA idag, känns skönt att dukar,ljus, ljusstakar är klara! Övertalade till och med min m2b att köpa knoppalakan till att täcka stolarna så nu har jag beställt organzlöpare till borden och tyll till stolarna på ebay, och så följde det med lite små saker som diamanter,rosblad och hjärtan :) känns skönt att det är klart :)


  • lycklig01

    Nu har vi fyllt i och fyllt i hinderprövning och namnbyte! Känns lite konstigt att inte så länge till heta sitt efternamn, är ju ändå en del av ens identitet! Hur känner ni andra inför namnbyte?!


  • lycklig01

    Det längtar jag också, underbart att heta samma alla tre :) min m2b heter johansson sim är Sveriges vanligaste efternamn så det känns lite tråkigt ( hoppas ingen tar illa vid sig ) och han vill inte byta till mitt ( Westerberg) och så har jag lovat för många år sedan att ta hans! Kommer ha mitt kvar som mellan namn så jag kan välja att ha det med eller inte! Kanske långsam avvänjning ;)


  • lycklig01

    Fremm: håller med om namnbyte, vill att vi heter samma hela familjen så jag byter pga av det! Så mysigt att kunna säga familjen....! Vet inte hur jag ska göra med strumpeband och något nytt, lånat mm det är något jag fortfarande funderar på! Svårt med något lånat så man redan har typ allt! Det enda som i te är köpt ät ju underkläder och det vill jag inte låna ;)


Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????