Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skulle ju inte boka bröllopsnatten på hotellet men har nu ändrat oss eftersom vi mest troligt köpt hus/ säljer vårt radhus! Kommer i sånna fall flytta 7 dec och vi gifter oss ju 1 dec! Så det blir hotell, vi tänkte beställa upp frukost på rummet och ta sen utcheckning! Funderar även på beställa upp en korg med choklad och nå dricka så det finns då vi kommer dit! Hur ska ni andra göra som har bokat rum, med sånna saker?!


  • lycklig01

    Har pratat med tjejen som ska göra mina naglar idag, skickat mejl till en potential fotograf och bokat hotellnatten! :) Gjorde en del dekoration igår! Skrev ut en lista med det som är kvar att göra och planera så det känns faktiskt som att jag har lite koll nu, hade panik där ett tag då det kändes som allt åt upp mig! Pratade även med frisören igår :)


     


    Minuz: hoppas det lösers sig med klänningen


  • lycklig01

    Fremm: lycka till det är inte alls svårt att göra dem :) tack själv förresten, jag visste att villar na hete nå annat men jag kom inte på vad , bu kan jag ändra i beskrivningen :)


  • lycklig01

    tillbaka på ruta ett ang favors, hade tänkt göra klubbor men insåg nu att klubborna bli för långa för askarna! känns tråkigt med vanligt godis eftersom vi ska ha godisbuffe! funderade på egna tepåsar med nå gulligt budskap/text! men kanske är tråkitg!?


    vad ska ni ha? några tips?


  • lycklig01

    Vad fin :) Jag tycker nog utan banden!


    Minuz skrev 2012-09-19 11:11:32 följande:
    Väntan är äntligen över. Nu är den här!!!!!!!
    Ska bli kul att höra vad ni säger.....
    med eller utan band? Och kolla in "bobsen", jag som inga har *S* Inte riktigt snörad men man ser ju iaf hur den kommer att vara
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????