Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    Men det är lugnt tjejer vi får börja planera för första bröllops dagen istället, då håller vi ju kontakten! Sedan blir det andra och så vidare ;)


  • lycklig01

    Är också livrädd för magsjuka, vad skulle man göra!? Nu när man har en liten är ju chansen större, tänkte hålla mig borta från andra barn den sista veckan, det minimerar ju riskerna lite i alla fall!


     


    Jag får betala 1000-1500, (skulle tro att det blir det senare) för håruppsättningen! 2500 lät mycket om en vän gör det, det är ordinarie priser här, men jag hade tur att mamma känner en frisör :)


     


     


  • lycklig01

    Satte hjärtat i halsgropen då jag läste att lokalen vi ska ha festen i skulle ha dans till 22 på fredagen trots att vi hade bokat från fredag-söndag! P ringde upp dem och pratade, de erbjöd oss att vi skulle få hyra lokalen gratis lördagen om vi hoppade över fredagen! men det går ju inte, vi kan inte duka på lördag! Vi har dessutom ringt han flera ggr för att dubbelkolla så att bokningen stämmer och senast var i veckan! Men nu skulle ha ta bort dansen så vi skulle kunna vara där redan på fredag...


  • lycklig01
    zoooda skrev 2012-11-19 10:10:06 följande:
    jag håller med dej.. gick ner till byns alla frisörer nu o hittade en med ledig tid.. ska ner imorn bitti för att testa.. 1000:- ska hon ha. mkt mer rimligt... så hoppas det blir bra iaf :)
    ÅH så skönt att det löste sig :)
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????