Inlägg från: lycklig01 |Visa alla inlägg
  • lycklig01

    december brudar 2012, var är ni?????

    Nu är inbjudningarna klara och skickas ut idag till de närmsta, där av texten till höger (Har fått hjälp av en snäll själ här på bt) och sedan skickas resten ut på fredag! gud så spännande, ska bli kul att höra vad alla säger, synd att man inte kan se våra föräldrars reaktion :)


  • lycklig01

    tack :) fick ju mall på vikningen från en här på bt, kanske du också fått? :)


    vinterfrost skrev 2012-05-30 17:30:24 följande:
    Jättefint. Min ögon tårades när jag läste texten :) Jätte fina kort! Du har gjort samma vikning på korten som jag har tänkt göra
  • lycklig01
    teddy skrev 2012-05-30 17:56:44 följande:
    lycklig01: jättefina! :))
    du får berätta om reaktionerna sen! :)

     


    Det ska jag absolut göra :)


     


    Ang fotograferingen, vet vi inte heller hur vi ska göra, vill gärna ha en fotograf men det blir så dyrt, min mamma är duktig på att ta kort så har funderat på om hon skulle ta! Borde man inte kunna ta lite testbilder ute ett tag innan bröllopsdagen för att se hur det kommer funka bäst med mörker! Har funderat på att göra så, så man får det bästa resultatet! :)

  • lycklig01

    Lovade att berätta hur de närmstas reaktioner på inbjudningarna var: Mamma ringde och typ grät och var överlycklig, hon hade verkligen inte anat någonting alls! Min pappa vart väldigt formell och tackade för inbjudan, Jag sa till honom att det är bara att börja fila på talet då eftersom brudensfar håller första talet, (det skulle betyda så mycket om han skulle hålla tal men jag tror inte att han kommer göra det) Svärmor vart också glad, tyckte att det var bra med något roligt under vintern! På måndag/tisdag får alla andra sin inbjudningar så då får vi se vad de säger :)

  • lycklig01

    jätte fina! :) ser att vi båda heter jessika ;)


    Pekkiisch4 skrev 2012-06-03 22:56:27 följande:




    Här är våra inbjudningskort som blev klara ikväll ! :)
  • lycklig01

    har köpt ring idag, är super nöjd! Vi skulle bara titta menjag blev förälskad och det var ingen idee att leta nå mera tyckte min m2b! så den kommer om 2 veckor och så har min tiara från kina kommit idag :) glädjerus :)

  • lycklig01
    Pekkiisch4 skrev 2012-06-04 17:11:26 följande:


    Tack, där ser man :P
    Nice med ring :) jag har hittat min som ska beställas när skatteåterbäringen kommer ;) dessutom blev det ett spontanbesök på rusta, och där har dem 6 vinglas för 14.90 kr, Hittade även hårdiadem som är med pärlor till mina tärnor :) min tiara har jag haft sen jul :P man måste passa på när man hittar :)

    vinterfrost Tack tack :)

     


    Jo det känns bra :) jag vart helt kär i den och den passade så bra till min förlovningsring :) skönt att man har börjat inhandla en hel del saker!

  • lycklig01
    SkövdeSophie skrev 2012-06-04 21:14:59 följande:
    Brudar, jag hoppar in här. Idag kom inbjudningarna fram och det är officiellt Den 12-12-12 blir jag fru!

     


    välkommen hit :)

  • lycklig01
    vinterfrost skrev 2012-06-04 21:48:13 följande:
    GRATTIS och välkommen! Dig har jag sett lite här och där här på BT
    lycklig01 skrev 2012-06-04 14:13:14 följande:
    har köpt ring idag, är super nöjd! Vi skulle bara titta menjag blev förälskad och det var ingen idee att leta nå mera tyckte min m2b! så den kommer om 2 veckor och så har min tiara från kina kommit idag :) glädjerus :)
    Åh vad härligt! Vi har inte ens kommit iväg och tittat på ringar irl. Tiden har varit problemet, är man småbarnsfamilj mitt uppe i bygge så är det som det är. Men vi har tittat lite på nätet tillsammans så jag vet ung vad jag söker. Vad blev det för slags ring?

    Åh vad besviken jag blev idag! Vi skulle ju äntigen kolla på lokalen, men när vi kommer dit så är det ingen där o igenbommat. SUCK! Nu har jag satt m2b på och jaga han som står som kontaktperson. Han ringde honom när vi kom hem och han hade ingen aning om varför ingen var där SUCK! Men han sa att han skulle återkomma.. Ville ju kolla så vi kan bestäma oss och boka. Då kan jag ju börja med inbjudningarna..

    Nä Jag var jätte nöjd! kan lägga upp en bild på hur den ungefär ser ut :)


    Gud så tråkigt att han inte dök upp, man blir ju så besviken när man har förväntningar och ni har tagit er dit och lagt tid på det! hoppas han har en bra förklaring

  • lycklig01


    här är vigselringen, alliansring i titan


     



    våra förlovningsringar i rött och vitguld! ska lämna in dem på putsning längre fram, det kan behövas efter 6år


     


     

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????