Inlägg från: Jenny121212 |Visa alla inlägg
  • Jenny121212

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vad gör jag för fel? Varför blir listan så för mig?

  • Jenny121212

    Idag har jag bokat Discjockey. Känns som att jag har börjat lite i fel ända, men allt som är gjort är ju gjort. Näbbklänningar fixade, tärnklänning fixad, blommor beställda, kyrka bokad, ljusstakar inköpta, servetter köpta, inbjudningskort köpta och fotograf bokad. Nu känns det som att lokal är det viktigaste. Har inte hittat någon som passar än, men den dyker väl upp. Ska kolla vidare.

  • Jenny121212

    Nu har ja äntligen bokat lokal:) blev lite svettigt här ett tag när lokal efter lokal på listan var upptagna. Till slut var listan slut o vi började prata om att strunta i gäster o bara gifta oss o sen åka på bröllopsresa. Men så efter tips från en kompis åkte vi o tittade på ett gårdscafe idag. Och det var helt perfekt:) supermysigt. Och dessutom fixar de maten så nu är det klart också. De dukar o städar= färdigt. Så nu känns allt bra o vi kan börja skriva inbjudningar.

  • Jenny121212

    Vi struntar i blommor på borden. Vi ska ha ljus istället. Har köpt lila Ljuslyktor som får räcka som dekoration.

  • Jenny121212

    Min klänning kom just:) tyvärr måste jag ha hjälp att prova den, men hoppas jag får det ikväll:) spännande

  • Jenny121212

    Kan tyvärr inte få med nån bild. Får försöka göra det från datorn. Men blev jättenöjd:) jag mätte mig själv och skickade måtten och klänningen kostade 600 kronor så jag räknade med att den skulle behöva fixas till, men den satt helt perfekt och var jättefin:)

  • Jenny121212

    På tal om att sola, är det någon som har provat en sån där soldusch? Undrar om man bli för brun o ser helt tillgjord ut. Annars vill jag gärna göra det. Jag ska fixa naglarna, sätta upp håret och bli sminkad. Ska lyxa med att sova på hotell natten innan tillsammans med tärnan och då ska vi få massage med olja. Idag ska jag åka till gekås o se om de har några fina ljusstakar til bardisken. Ska också börja på ett festhäfte idag. Beställde tårta i veckan, det blir sockerkaksbotten med chokladmousse och hallonmousse:) i eftermiddag ska vi träffa prästen. Det börjar ju faktiskt ordna sig allting:) kul o läsa att det går framåt för alla.

  • Jenny121212

    Får be om ursäkt igen för att det inte blir några mellanrum, funkar inte på ipaden:(

  • Jenny121212

    Vad roligt med stubbar till tårtorna:) lät väldigt fint Teddy. Och vilka fina inbjudningskort Minuz. Gillade också iden med strutar till godiset, funderar också på att sno den. Var o pratade med prästen idag. Han är himla mysig och väldigt rolig så det kommer absolut att bli en lättsam stämning redan i kyrkan. Känns skönt.

  • Jenny121212

    Vi har beställt ett kristallhjärta där det står våra namn och datum som vi ska ha på tårtan. Tyckte det var lite roligt och nåt man kan spara sen. Det ska komma vilken dag som helst nu så det ska bli spännande att se om det är lika fint som på bilden:)

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????