• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Fremm
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-13 12:29:13 följande:
    Äntligen börjar den långa listan av saker att ta slut !! Börjar se ljuset ! :)

    Tårta, mat, hyrbil, naglar, pratat med prästen, m2bs klipptid bokad gjort på 2 dagar. Känns bra. :)

    Var i lokalen i fredags och kikade igen, vilket känns bra. På söndag är det möte med fotografen, ska ut och kika på den plats vi tänkt.

    Frågan är mer vad jag ska göra när bröllopet är över ! Kommer kännas super tomt ju !

    Lycklig1 : i stort sätt allt blev dyrare än vad vi hade hoppats på från början ! Typiskt, men snart är vi där ! Det går inte och bara färga om löshåret? Det brukar jag göra, ändrar färg ganska ofta :)

    Fremm : Vad fina ni är ! Ser lyckliga ut ihop ! :)
    Härligt att höra att du fått så mkt gjort! Alltid skönt när man kan beta av från listan helt klart! Håller med om att det kommer kännas tomt efter bröllopet, nu går ju all ledig tid till bröllopsplanering och pyssel... men vi får väl hänga i en eftertråd och diskutera och visa bilder på våra bröllop och våra nya liv som fruar ;)

    Tack - roligt att du tycker det för vi är verkligen så lyckliga! :) Ser fram emot att få boken man får som veckans par, hoppas den kommer snart och att den är intressant.
  • Fremm
    vinterfrost skrev 2012-11-12 22:04:39 följande:
    ÅH jag håller med! Speiellt efter i lördags så känns det som att jag vill kommentera typ "ja på lördag är det ju din tur" Men de funkar ju inte :P

    Åh har sån ångest över undrkjolen, den har fortfarande inte kommit och jag får inge svar när jag maila säljaren, känns som det är försent och beställa någon ny nu. Behöver ju ha den till sömmerskan ju :( Känner mig gråtfärdig :´(
    Skönt att höra att det är fler som har svårt att hålla tyst, höll oxå på att försäga mig igår lite men som tur var hejdade jag mig! ;) Hoppas att du får den nya underkjolen i dina ägor så att du kan släppa den biten, sånt tar så mkt energi... tur att du hittade en på BT. :)
  • Fremm
    hallonfrossa skrev 2012-11-09 15:52:48 följande:
    Vi har beställt hem mossa från en blomsterbutik, tycker det ger lite extra mysfaktor på allt, blir lite juligt men ändå inte för mycket kommer bli kanon :D

    I dag skulle vi träffat prästen, MEN.....varmvatenberedaren fick för sig att spricka så vi hade en bassäng i skåpet där den står, så det blev ingen präst idag, utan hade två hantverkare här i stället, får se hur glad hyresvärden blir av den fakturan :-/ 
    Hur har det gått med varmvattenberedaren, trist att den ska strula när prästen skulle kommit, men skönt att ni slipper pröjsa själva utan att det blir hyresvärden istället... har ni bokat ny tid för prästen nu då?
  • lycklig01
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-13 12:29:13 följande:
    Lycklig1 : i stort sätt allt blev dyrare än vad vi hade hoppats på från början ! Typiskt, men snart är vi där ! Det går inte och bara färga om löshåret? Det brukar jag göra, ändrar färg ganska ofta :)
    det är inte äkta så det brukar inte bli nå bra! nu har jag beställt äkta löshår, det kommer jag kunna färga om jag vill :)
  • lycklig01


    det kan ni väl få göra :) dock är det flera saker som inte stämmer! kommer ha slöjan i kyrkan men sedan ta av den, det kommer sitta ett hårsmycke baktill men det har inte kommit ännu! Sedan kommer vi ha löshår i, så det kommer hänga ner en bra bit längre fram än vad det gör nu, och hon kommer göra mera baktill med håret som ska gå i kors/rundlar! löshåret kommer göra att det finns mera att jobba med! suddade bort ansiktet för jag såg inte klok ut, haha , såg inte alls lycklig ut på bilderna, vilket var konstigt för jag kände mig som en prinsessa :) får skylla på min kompis som tog korten ;)
  • Fremm

    Lycklig01: Frisyren ser supervacker ut trots att det är mkt som fattas, kommer blir så fint med lite längre hår och hårsmycket, förstår att du kände dig som en prinsessa!! :)


  • Teza

    Åhh så snygga ni kommer bli i håret allihop :9

    Själv har jag valt att va lite snål och göra de enkelt för mej, eller snål föresten, har valt ett jättevackert hårnät som passar stilen på klänningen från samma ställe, med pärlor och silverfärgad tråd, så fint, hmm å de va väl inte gratis precis men lite billigare blir de iaf ;)

    De innebär att jag i princip bara kommer behöva fixa till luggen snyggt, ska ju även ha ett pannsmycke alá medeltid så hoppas jag får till det. Mitt hår är lite för kort, coh fölängning är ju inte heller så billigt.

    Då jag oxå tyckte att vi var lite för lite utklädda för att va maskerad som ju vårt bröllop är bestämde jag mej för att ha en peruk hihi, och håll i er nu, den ska va LILA ;)

    Den jag hittat är skitsnygg, bara att den är slut i lager på buttericks onlineshop, så hoppas den hinner komma in.
    Finns andra fina, men inte som den här. Tror faktiskt de blir rätt läckert, under nätet sådär lite som håret ändå syns under, haha tycker ni jag e knäpp? ;) 

  • teddy

    lycklig01, ååh du e ju jättefin! :)

    själv har jag bokat en ny tid me min frisör!! ska dit igen på lördag o jag hoppas vi kan hitta på nåt roligare denna gången!! ja jo... lite extra utgifter här o där blir det ja...

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????