• Anonym

    Hur ofta har ni sex?

    Min kille tycker att vi har för lite sex. Jag var den som tog hans oskuld men jag ahr haft relationer innan detta och tycker att det är vanligt att sexet tonas ut från varje dag till kanske varannan vecka.
    Är det så för er med?

    Så, hur ofta har ni sex i ert förhållande?

  • Svar på tråden Hur ofta har ni sex?
  • moa2012

    vi är gifta och varit tillsammans 5.5år ..vi har sex minst 1 gång i veckan ! men vissa perioder mkt oftare till och med varje dag .

  • Anonym

    Det kan ibland vara svårt att bli sugen när båda 2 har väldigt krävande jobb. dom dagarna är närheten viktigast! kramas och mysa i soffan.
    det blir ändå ett par gånger i veckan, vill bli gravid så runt ägglossning blir det varje dag, och efter det får man tillbaka känslan för det har vi märkt. så det är nog 2-3 ggr i veckan

  • Kotthare

    I perioder ett par gånger i veckan, numer snarare varannan vecka. Går lite i vågor. 

  • Fröken Finemang

    vi räknade i min "mens-app", vi har haft sex 7 ggr i år. 
    iblande flera gånger i veckan, iblane med fleamånaders uppehåll.
    det har väl sina orsaker.
    vi vill båda ha sex oftare och det är något vi jobbar på.

    Sexet är görbra.
    Det är det som räknas.

     

  • Biographic

    I snitt en gång i månaden sen vi fick barn. Vi har varit tillsammans i 2,5 år ich sonen är 15 mån.

  • Anonym (ofrivillig olust)

    Jag blev sjuk för tre år sedan och äter sedan två år (när de upptäckte vad som var fel) en hel hög med mediciner bl.a. antidepressiva och har totalt tappat min sexlust. Jag önskar så att jag kunde få tillbaka den.

    Vi har haft sex typ fyra gånger per år de senaste två åren. Vi har varit tillsammans i fyra år och det första året var sexet både ofta och mycket fantasifullt. Vi var båda väldigt intresserade av sex och även lite mer spännande lekar i sänghalmen, men nu är min sexlust som bortblåst.

    Försöker få tillbaka den genom att titta på porr och onanera, men oftast tröttnar jag och lägger av innan jag kommer för det tänder mig inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Som tur är har jag en förstående sambo och vi har en ärlig dialog om detta. Porr och onani är inget vi likställer med otrohet, men det är inget vi skyltar med att vi gör så att säga.

    Vi gosar väldigt mycket och får närhet på det viset, känns ibland som att min sexlust har gått från just sexlust till ett extremt behov av fysisk närvaro i form av gos. Jag vill alltid gosa och älskar att ligga nära honom. 

  • Anonym (Sällan men bra!)

    Har haft mycket problem med olust innan, hade vaginism i många år. Vi sökte hjälp, både terapi och gynekoligisk för vaginismen. Vi fick långsamt börja om från absolut start efter några år av totalt avstånd från penetration.


     


    Men den bakgrunden befinner vi oss idag på ett stadie där vi har sex ett par ggr i månaden, vilket är fantastiskt. Och sexet är riktigt bra, båda får självklart (numera) orgasm och det finns inte längre någon ångest efteråt.Inte heller någon smärta, förut kändes varje sex som att min kropp trasades sönder. Vilket visserligen precis var fallet.


     


    Vi jobbar oss långsamt mot ett bättre och tryggare sexliv, där det INTE längre handlar om hur ofta - utan om hur bra! Och genom den attityden har tillfällena sakta ökat.

  • Purple

    Vi har 1 - 4 gånger i veckan. Vi har varit tillsammans i snart 6år. Men när vi höll på med IVF:er så blev det långa avbrott annars tycker vi om att njuta av varandra ofta.

  • Anonym

    I mitt tidigare förhållande så kändes sex som något man liksom bara "ska ha". Det innebar att jag i princip aldrig hade lust, hade vi sex varannan vecka så berodde det enbart på att det hör till ett förhållande att ha det. När jag gick i terapi efter skilsmässan lärde jag mid mera om mig själv och hur jag ser på sex.

    Nu njuter jag av att ha sex. Jag skulle aldrig någonsin ha drömt om att ha tagit initiativ till sex förut. Men det gör jag nu.

    Vad livet kan vara underbart Skrattande

Svar på tråden Hur ofta har ni sex?