Inlägg från: SaraJohanna |Visa alla inlägg
  • SaraJohanna

    Umebrudar 2011/12

    Lebendig skrev 2012-03-10 10:51:24 följande:
    Jag var ner till Stockholm och kom hem med min brudklänning! En inte allt för spektakulär klänning och i chiffong så det är inte så "mycket" klänning och den är lös och ledig. Underbart!

    Ska man kolla på klänningar i Sthlm rekommenderar jag att man bokar tid med Lotta på Lillys! Ett sådant fantastiskt bemötande jag fick av henne. Hon var helt enkelt hur underbar som helst! Samma sak med Ingvors brud och fest i Norrtälje. Otroligt proffsigt och trevligt bemötande. Jag är imponerad av servicen hos båda dessa! Och det vill inte säga lite då jag är rätt så kräsen av mig.

    SaraJohanna: Tack för tipset om ringarna, ska kolla det idag!

     


    Vad roligt att du också hittat din klänning, är skönt att ha det klart om inte annat. Det gör verkligen all skillnad då man får ett trevligt bemötande! :)


     


    Vi var och kikade igår och kommer troligen kika in i veckan och beställa min ring. Blev så bra pris att jag till och med får lite större diamanter än planerat, så den blir verkligen toppenfin. Det är ju trevligt med tanke på att jag kommer ha ringen på fingret väldigt många år framöver! ;)


     


     


  • SaraJohanna

    Vi är två umeåbrudar här på BT som stämt träff på Mekka på söndag klockan två. Planen är att ta en fika och surra lite bröllopsplaner. Skulle vara välldans trevligt om vi blev fler brudar, så känner ni er fikasugna är det bara att dyka upp. Jag och hon har aldrig setts förr heller, så ni behöver inte känna er blyga ;) Vill ni ha telefonnummer eller någon annan info - skicka ett meddelande här eller på bloggen, så hoppas vi att vi blir några stycken! :)


  • SaraJohanna
    chabar skrev 2012-03-14 23:33:12 följande:
    Kul!!
    Jag hoppas att jag har möjlighet att dyka upp, ska försöka :D

    Det vore jättetrevligt! :)


     


     

  • SaraJohanna
    Insanire skrev 2012-03-14 18:51:36 följande:
    Jag hade gärna kommit, men jag är på kurs i Göteborg hela helgen.. hoppas ni får det trevligt!
    Det var ju synd, vi får satsa på fler gånger under våren kanske. Ha en trevlig helg i Göteborg :)
  • SaraJohanna
    ema skrev 2012-03-16 11:18:20 följande:
    SaraJohanna: Fick du tag på någon sömmerska? Är väl i princip bara det jag har kvar nu
    Nej, jag har inte tagit tag i det riktigt ännu, skulle behöva göra det i veckan. Har pratat med lite vänner och bekanta, men ingen verkar känns till någon egentligen. Jag har pratat med en tjej, men skulle gärna vilja ha tag på några fler och jämföra priser mm.
  • SaraJohanna
    chabar skrev 2012-03-16 14:16:46 följande:
    Jag glömde avsluta meningen: Det har öppnat et atelje eller liknande brevid sagami. Har inte varit in men har noterat den när jag kört förbi.
    Har också sett den, någon som varit in där eller hört något?
  • SaraJohanna

    Glöm inte fika idag 14:00 på Mekka för den som har möjlighet - är bara att dyka upp - ser ut som att vi kan bli några stycken om vi har tur! Ni behöver inte känna att ni måste ha "anmält" er, bara dyk upp om ni vill och kan! : )

  • SaraJohanna

    Tycker det blivit lite tyst här inne, beror det på att alla är klara med planeringen? Hur ligger ni till? Vad håller ni på med nu?


     


    Hos oss känns det som att det bara väller in saker som bör göras klart, vi måste bland annat bestämma oss för vilken mat vi vill ha, ordna med trycksaker t.ex. inbjudningskort, boka hotellrum, sy in min klänning, göra klart allt kring musiken osv osv.

  • SaraJohanna
    Lebendig skrev 2012-03-21 20:24:45 följande:
    Vår lista ser väl typ ut som er, förutom att vi inte bokat floristen! Jag vet dock inte riktigt om jag ska vara stressad över detta faktum att vi har så många lösa trådar fortfarande eller inte?

    Var in och prata med en florist i stan - på henne lät det inte som att det var så bråttom att boka. De skulle ha någon som kunde göra brudbuketter på plats hela sommaren trodde hon.


     


    Vi har också lite lösa trådar och i stort sett alla detaljer kvar. Behöver också ta kontakt med kantor och präst, bestämma menyn, sy in min klänning, fixa med musiken mm mm. Är nog dags att lägga in nästa växel, så inte allt är kvar i sista stund! :)

  • SaraJohanna
    chabar skrev 2012-03-21 00:01:47 följande:
    Justnu gör vi ingenting, för att vara ärlig. Vi har lite mer än tre månader kvar, så det finns massor att göra. Men justnu känner jag mest lugnet och gör inte särskilt mycket.

    Vi har nästan alla bokningar klara, med det är detaljerna som ska styras upp.. Ex;
    * få reda på vem som är präst & kantor och ta kontakt med resp.
    * Bestämma och proväta mat och dryck
    * Floristen ska det återigen träffas och planeras med
    *Sy upp klänningnen lite
    *Beställa M2Bs kostym
    * Skriva vigsel & fesprogram
    *Ev pyssla ihop lite dekorationer till festsalen
    * Planera med fotografen
    * Pappersexercisen till skatteverket
    *Skicka låtförslag till solisten för kommentarer
    '*Ev. hinna färga håret hos frisören en gång innan färgningen i juni

    och en massa annat...

    hur går det fö er andra? Kanske lite bättre än på den här kanten.. :P

    Ser ut som att ni kommit väldigt långt. Vi har nog inte riktigt hunnit lika långt, även om jag börjar känna att jag har koll på det viktigaste. Det är menyn samt präst och kantor som ligger på priolistan just nu.


     


     

Svar på tråden Umebrudar 2011/12