Inlägg från: SaraJohanna |Visa alla inlägg
  • SaraJohanna

    Umebrudar 2011/12

    julibrudUmeå skrev 2012-04-26 12:41:10 följande:
    SaraJohanna, jag känner absolut igen mig i det du skriver! Som du säger så vet man ungefär vilka personer man ska kontakt, vad som ska planeras, bokas osv. men det händer liksom inte nåt ändå. Jag vill helst jnyta ihop säcken redan nu men vissa saker är det för tidigt att göra fortfarande eller hänger på olika andra detaljer som inte går att göra klart. Undrar om man har glömt nåt viktigt??

    Vi skrev också ganska lite info i inbjudan men länkade istället till en blogg/hemsida med mer info. OSA har vi den 1 juni och vi gifter oss den 28/7.

    Jag håller på att prata med en solist nu iaf som troligtvis kan ställa upp på vår dag, hoppas det! Annars tar jag kontakt med dig, kollberg1!

    Nu ska jag ringa "ringbutiken"
    Umeå 28/7 2012

    Skönt att höra att det är fler som står och stampar lite.


    En hemsida är jag också sugen på - använder ni er av någon "gratis-bröllopssida" som man ser annonser om lite här och var. Eller har ni knåpat ihop något eget?


    Lycka till med ringen!:)

  • SaraJohanna

    Nu behöver jag verkligen hjälp tjejer. Vi har det mesta fixat - men nu har fick vi reda på vilken präst vi har blivit tilldelade och vem jag än pratar med så får jag bara höra en massa nagtivt kring honom. Så nu behöver jag verkligen tips på bra präster i Umeåtrakten. Gärna någon med lite humor som kan göra vigseln trevlig och personlig.


     


    Vi gifter oss ju mitt i bröllops- och semestersäsongen så jag gissar att många har semester, vilket innebär att vi nog kommer få leta runt innan vi hittar någon - så ge mig alla tips ni har!


  • SaraJohanna
    julibrudUmeå skrev 2012-05-15 13:07:04 följande:
    SaraJohanna, åh nej, det låter ju inte alls kul! Ringde du för att kolla vilken präst ni får eller? Jag har försökt få tag på bokningsenheten för att kolla vilken präst vi har men jag får inget svar... Har tyvärr inga förslag på präster, är inte så hemma på området

    Har ni förresten redan bokat dukar och servetter? Vi ska ju också hyra men när jag ringde JD Tvätten sa han bara att vi skulle höra av oss en vecka innan.
    Umeå 28/7 2012

    Nej, vi namnet i en bekräftelse via mailen. Är inte heller så hemma på området, så det är skönt att få lite hjälp :)


     


    Nej vi har inte bokat, de sa samma sak till oss, så jag ringer nog dit i början av juli.

  • SaraJohanna
    Lebendig skrev 2012-05-15 13:10:47 följande:
    Jag har ingen aning om vad det finns för präster i Umeåtrakten! Men vad är det för negativt som ni hört? För oss blev det tvärtom. Vi fick en präst bokad som vi inte alls ville ha men så ringde de från församlingsgården för någon vecka sedan och sa att det blivit ändrat och vi fick precis den präst vi ville ha! Tycker det är mycket viktigt att man trivs med prästen. Har ni själva någon aning om vad ni vill ha för präst?

    Ja det känns jätteviktigt att man trivs med prästen, det är ju ändå en rätt stor del av dagen. :) Vilken tur ni hade, ibland ska man ju ha lite flyt också. Jag har jättedålig koll, har fått lite tips och håller tummarna fö att någon kan vårt datum!


     


    Det verkar inte riktigt som vi har samma förhållningssätt till saker och ting och kanske inte riktigt samma värderingar. Sen fick jag också höra att han haft lite svårt att anpassa sig efter individerna som gifter sig osv. Fick helt enkelt ingen bra magkänsla. :)

  • SaraJohanna
    Insanire skrev 2012-05-15 14:31:54 följande:
    Man kan alltid önska en speciell präst, men som sagt så kan det vara svårt att få till det när det är semestertider.
    Såg att ni kommer att vigas i Stadskyrkan, man kan önska präster som även jobbar i andra församlingar om man vill det.

    Jag skickar ett meddelande till mig med tips på präster. :)
    Ja vi letar i hela Umeåtrakten, hade en favorit i Vindeln, men hon kunde tyvärr inte vårt datum. Tack snälla, ska kolla upp dem!
  • SaraJohanna
    ema skrev 2012-05-15 19:41:05 följande:
    Den enda jag vet är prästen som ska viga oss, hon heter Siv Olsson och är/verkar vara jättebra. Vi är väldigt nöjda, hon förstod oss precis och är väldigt trevlig. (vi har ju iofs inte gift oss ännu...men hon verkar jättebra)

     


    Jag är nog inte heller ute efter perfektion, huvudsaken är ju att man går bra ihop och får en bra magkänsla av personen. Vilket datum är det ni gifter er?

  • SaraJohanna
    ema skrev 2012-05-16 09:14:03 följande:
    Vi gifter oss nu på lördag, så det är tre dagar kvar!
    Det enda jag oroar mig för är vädret, men så länge det inte regnar eller stormar så är jag nöjd Solig
    Håller tummarna för att ni får bra väder och en fantastisk dag! :)
  • SaraJohanna

    Är det någon som har koll på vad en "normal" brudbukett kan kosta? Jag ska troligen ha vita pioner, anemoner, kanske några rosor eller liknande... Vet att det är dagspriser, men mellan tummen och pekfingret, vet ni hur mycket ni kommer att få ge för era?


  • SaraJohanna
    Lebendig skrev 2012-05-16 05:58:54 följande:
    SaraJohanna: Vilken präst i Vindeln hade ni i åtanke? Det är ju vår församling! :)
    Marie-Louise heter hon, hon verkar riktigt bra! :)
Svar på tråden Umebrudar 2011/12