Inlägg från: Annixa |Visa alla inlägg
  • Annixa

    Vinterbrudar - 2012

    Så jäkla skönt nu kan jag bocka av 70 filtar och tomtebloss. synd bara att jag inte köpte ljus svävar grejen vet inte vad dom heter ljus läktarna som svävar i luften. tänkte ha det i ställe för raketer. Å Red vilken bra idé det där med strumporna. måste nog härma dig å köpa lika. är så himla rädd att frysa ihjäl

  • Annixa
    malin martin skrev 2012-01-06 17:22:13 följande:
    Annixa: är det khom loy lampor du menar, tailändska ljuslyktor som du tänder som svävar upp i luften? Jag beställde sånna från ett företag som annonserade på Blocket. 10st 149kr ... ett bra pris. Ljuslykterna kommer vi släppa upp efter varmrätten innan tårtan kommer in. Då kan gästerna behöva en bensträckare tänkte vi, plus att personalen vill duka av lite innan tårtan kommer.
    Vi har också köpt tomtebloss....eller partbloss som är större och brinner längre. Tänkte ha dem istället för att kasta ris när vi kommer ur kyrkan.

    Wintercandles: Bra ide det där med att ha era mammor näst er, jag har inte heller min pappa närvarande. Vi ska absolut fundera på det.
    Skrattande å tack är det så dom heter! tack för tipset det lät ju jätte billigt, dom min sambo hade hittat kostade 80kr st sa han! hut löst tycker jag!

    vart har du hittat deom större tomteblossen? har googlat men hittar inget, är dock inte så duktig på det! alltså att googla! Skäms
    Evelinas skrev 2012-01-06 22:53:19 följande:
    Går och lägger mig för sista natten som ogift Solig
    Åååå hoppas ni hade en jätte fin dag igår! Hjärta
  • Annixa

    Hej kära vänner. jag måste skriva av mig. vet inte om jag är extra känslig just nu pga allt stress å sömnlös. et. ni får säga om jag över reagerar . igår kom min vännina hit å hennes dotter å vi hade lite Mys kväll med kidsen. givetvis kom vi in på vårat bröllop å hon sa atthon p hennes flicka skulle komma till kyrkan men att hon tyckte det blev för besvärligt att ordna barn vakt å flickan så hon skulle inte komma till festen. ja kanske ska berätta att vi har valt att ha en barn fri fest då vi tror att dom faktiskt har roligare hemma lokalen vi har hyrt är i princip ute i skogen å det är massa snö. dessutom har lokalen inget extra rum som m an kan göra till barnen annars hade vi givetvis ordnat åt dom. i iallafall då kräver min vännina ut att hennes fem åriga dotter blev jätte jätte ledsen att inte hon fick komma på festen åjag blir ju givetvis ledsen för hennes skull å mamman fortsätter ja du ska bara veta hon blev faktiskt riktigt besviken å vill egentligen inte ens komma till kyrkan men nu ska vi göra det. jag blev jätte ledsen å förklarade för henne hur lokalen ser ut å att den inte är barn vänlig. o att mina barn ska ju inte heller dit. jaha säger hon ska dom inte. nä det ska dom inte å vi har inte gjort så stor sak av det hela inte pratat så mkt om midjan min flicka undrade vad vi skulle äta å det blir hjort innanlår å hon bara urkund Japp det är en vuxen fest å ni ska ju till barnvakt å få present å äta godis åå vad mysigt säger dom. i iallafall min vännina blev tyst å börja prata om annat. men visst var det inte snällt sagt av henne. om det nu är sant så behöver hon ju inte berätta. jag fick jätte dåligt samvete

  • Annixa

    Sitter med mobilen ser att det blev lite konstigt i mitt inlägg men ni fattar nog vad jag skriver

  • Annixa

    Å ni kommer att få en helt underbar dag! Lycka till å njuta nu i massor.

  • Annixa
    Red skrev 2012-01-14 17:29:37 följande:
    Inte roligt när det känns som man blir missförstådd! Bara så jag förstått det rätt, din vänninnan kommer alltså inte på festen då hon inte ordnat barnvakt? 

    Jag har inga barn och kan inte så mycket om dem, men kan man verkligen säga att det är ett stort problem att en 5-åring blev jättebesviken över att inte få gå på en bröllopsfest? Vet de vad en bröllopsfest är? Precis som du säger måste det ju bero helt på hur föräldrarna framställer det. Att säga att hon inte vill komma till kyrkan pga detta känns ju också konstigt... Det låter ju som att mamman har sagt; kyrkan är tråkig och dit är du bjuden, men du får inte gå på den roliga festen efteråt. 

    Jag tycker du skall strunta i vad din vännina säger. Hon har ju veta från början att det är en barnfri fest och har själv valt hur hon lagt fram det för sin dotter. Jag förstår att det är tråkigt om hon inte kommer på festen men det är ju hennes eget val. Bry dig inte om henne och se fram emot din dag!
    Precis dom kommer till kyrkan men inte till festen hon tycker det blir för mkt körande till barnvakten! ja ja det är så konstigt. Jag känner mig jätte ledsen plus arg för vad hon sa. Alla även hon som känner mig vet hur otroligt barn kär jag är å gör allt för att barnen ska ha det bra. därför blir man så besviken på hon.
    Tack för dina ord jag ska strunta i henne, försöka i allfall,  å se fram emot vår stora dag!
  • Annixa
    misscharlotte skrev 2012-01-16 07:55:40 följande:
    Jag förstår hur du känner dig, det måste vara jättejobbigt! Jag är också väldigt barnkär och har egna barn så jag vet hur jag skulle känna mig om någon missförstod mig på det sättet. Vi hade en väldig tur att få en lokal med barnrum och leksaker så det var inget problem för oss, men hade vi haft en lokal som eran så hade vi nog också haft barnfritt. Det har ju att göra med vad för typ av fest det är också. Är det en fest som fortsätter på kvällen så kanske det inte är så lämpligt för barn att delta. Oavsett så är det INGEN som ska komma och säga hur du ska ha DIN dag! Jag tycker faktiskt det var oförskämt av din väninna att säga sådär! Själviskt och oförskämt! Hon hade kunnat framställa festen för sin dotter som att "det är en vuxenfest  och inga andra barn kommer dit och det finns inget skoj att leka med så du kommer ha mycket roligare med barnvakten och mysa och äta godis etc etc". Men det är HON SJÄLV som gjort sin dotter besviken, inte du!

    Jag vet att det finns många par som inte har barn som har mycket åsikter om det här med "barnfria" fester, men jag tycker att man får göra som man vill utan att bli dömd för det, oavsett om man har egna barn eller inte. ¨

    Stor kram till dig och du kommer få en underbar dag!!!
    Tack!
    Ja jag känner mig så besviken på henne! sitter å funderar på om jag måste ringa henne. Det som  är hemskt är att hon har gått på min ena värdinna å skickat massa meddelande till henne på facebook å  ifråga satt hur jag å min sambo inte tänker på barnen å tycker vi är nästan hemska som inte låter våra barn å deras barn gå på festen, grejen är ju den oxå att festen kommer ju att dessutom pågå ganska länge å det blir alkohol, jag vill inte att mina barn ska vara där, känner att jag kommer inte kunna slappna av på samma sätt..
    åååå jag vill inte att hon ska förstöra vår dag, känns så jobbigt att hon är missnöjd!
  • Annixa
    misscharlotte skrev 2012-01-17 09:49:03 följande:

    Annixa: En annan sak också som jag glömde säga. Du skrev att det är jobbigt att hon är missnöjd. Jag är precis likadan som du, jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker. Men min frisör sa nåt till mig när hon fixade mitt hår. Hon sa att just denna dagen handlar det BARA om dig, ingen annan. Om nån annan är missnöjd så ska du fullständigt skita i det, så länge DU är nöjd med din dag Om du är sen till kyrkan - så väntar alla på dig. Ingen går därifrån, för det är din dag och det handlar om dig Jag hade svårt att göra som hon sa men jag försökte och faktiskt så har hon ju rätt. Detta är vår dag och vi måste försöka se till att ingen kan förstöra den för oss. Hur hårt det än kan låta så kanske du måste säga till henne att om hon fortsätter som hon gör så kanske hon ska fundera på att inte komma alls. Du bjöd inte henne för att hon ska komma med synpunkter och åsikter och trampa ner på din planering. Du bjöd henne för att hon är din vän. Och som vän beter man sig inte sådär.


    Jag vet mina vänner säger lika dant det är er dag å ni bestämmer! , men det är svårt som du säger!
    jag tror att hon inte ska få ta mera energi av mig, jag måste verkligen försöka släppa det hela! vi ska ha jätte rolig å härlig dag! =D kram
  • Annixa
    Evelinas skrev 2012-01-18 20:40:15 följande:

    Bildattackerar med lite nya bilder Solig






    Å så fina ni var! Gud vad jag längtar efter vår stora dag, nu när man får se er! Hjärta
  • Annixa

    Hihi jag älskar att läsa era att göra listor! sitter å skrattar åt mig själv, för jag är så tokig som får inget gjort! inte konstigt att jag har mardrömmar om vårat bröllop som bli total kaos! =D

    Fast idag har jag varit hos min vännina som ska fixa lite på klänningen, axel banden var lite för stora å då passade jag på att testa med allt, skor å min bruna bolero aktiga päls jag ska ha! blev så jäkla fint! är så nöjd. så min göra lista är

    Fixa klart underkläderna till mig, har bara bh än så länge
    boka tid för att fixa naglarna.
    boka tid för att beställa tårta
    boka brudbukett
    fixa dryck till middag
    sy klart filtarna
    beställa dekorationer till borden
    lära oss att dansa vals + bestämma låt
    bestäma psalmer, så jag vet ungefär vad jag vill ha när vi ska till prästen (när man nu ska dit?)

    tror det är bara det kvar att fixa! Skrattande

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012