Inlägg från: Annixa |Visa alla inlägg
  • Annixa

    Vinterbrudar - 2012

    Älskade tjejer vad kommer ni göra med erat hår!?

    Jag letar som en tok efter den perfekta diademet/tiaran men alla är ju så vackra!kan för tusan inte bestämma mig. kanske har vi skrivit tidigre här om det men vi kan väl skriva i så fall om det igen Skrattande

    Fy nu sitter jag här med magont, jag har varit här på nåt forum om kuvertavgift å många där tycker det är hemskt att man tar ut en avgift.
    Vi kommer att ha kuvertavgift mkt är för att annars har vi inte råd att bjuda alla vi vill ska komma plus att vi vill verkligen inte ha presenter/pengar av nån, det vi önskar oss är deras närvaro. Givetvis om vi hade oändligt med pengar så hade vi stått för allt men som det ser ut så kan vi inte, trots att vi har spart länge för att ha råd med det övriga som tillkommer!
    Vad tycker ni? Tycker ni oxå att vi är hemska!?

  • Annixa
    Mahy skrev 2011-10-27 18:43:56 följande:
    Red! Jag är helt pro kuvert avgift! Vi har inte det, men det ör för min sambo inte gillar det, men jag tycker det är grymt smidigt! Det är ju jättesvårt att komma på presenter! Men räkna med kommentarer, finns alltid nån som ska gnälla! Men det är ERT bröllop vill nan inte betala kuvert avgift så behöver man inte komma!
    Tack skönt att höra nåt positivt! Skrattande
  • Annixa
    Red skrev 2011-10-27 20:31:49 följande:
    Håret tänker jag ha uppatt lite enkelt, med någon fläta eller tvinnan hårslinga. Typ som de populär Jessica Alba bilden Flört

    Vi skall inte ha kuvertavgift, men jag har absolut ingenting emot det. Ni är inte hemska! Så länge det är en rimlig summa blir det ju inte dyrare för gästerna eftersom man inte brukar köpa en present. 
    Grejen är oxå att vi är en så himmla stor famil med många vänner, så det är svårt att dra gränsen, många skulle bli besvikna om dom inte fick dela dagen med oss. Skulle aldrig ta mer betalt än vad maten kostar, det kan jag tycka är lite fräckt dom som vill "tjäna" på bröllopet.

    Ja den frisyren har jag sett Skrattande Den är ju jätte fin!
    Red skrev 2011-10-27 20:36:25 följande:
    Jag sitter här och är toknervös Rynkar på näsan Orsakade en fettkläck i soffan, givetvis på den enda kudden som inte går att vända..  Gnuggade med Yes och torkade sedan bort det med ljummet vatten. Nu sitter jag som på nålar och väntar på att tyget skall torka så jag ser om där är en fläck eller ej... Inredning är min stora hobby och soffan var tokdyr, tyget har utgått så vi kan inte klä om dynan heller. Blir SÅ ledsen om det blir en fläck Rynkar på näsan Håll tummarna för mig..
    Jag håller tummarna! Hoppas den går bort! Vet hur du känner Men nu har vi tre kids så jag har gett upp med vår fina soffa! Längtar till dom blir lite större då ryker våran soffa!
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-10-27 22:16:42 följande:
    haha förlåt jag satt med iphonen och barnvaktade så jag var inte helt fokuserad på¨tråden :) Har idag lärt mig att ketchup är tydligen helt okey att dricka rakt ur flaskan...Och att borsta tänderna kan man tydligen göra fast att man hänger upp och ner :)
    Skrattar! Satt du barnvakt åt mina kids! Flört
  • Annixa
    Red skrev 2011-10-28 07:25:46 följande:

    Jag tycker också att kuvertavgiften skall vara max vad maten kostar. jag tycker inte att gästerna skall vara med och betala för brudklänning, håruppsättning eller liknande. Det får brudparet isf anpassa efter sin egen plånbok.


    Tack för tummarna! Det gick hyfast. Själva fläcken syns inte men jag tycker man ser den större vattenfläcken svagt, svagt i vissa ljus. Får se om jag stör mig på det eller om jag lämnar in just den kudden för kemtvätt. Men jag tror att jag gjorde rätt som gav mig på den direkt, det syns knappt alls jämfört med innan jag tog på Yes.


    Jag förstår att det blir så när man får barn! Soffan kostade 26´, vi har haft den i 5 år redan och den ser fortfarande ut som ny. Så får vi barn efter bröllopet, och sedan tar det några år innan de är "rumsrena" så passar det nog lagom att byta ut den när den efter det. Men det känns ju onödigt att jag skall sitta och fläcka ned den redan innan barnen kommer haha!


    Precis! Det känns mkt bätter nu efter vad jag har hört vad ni skriver Skrattande. Jag är så glad att den möjligheten finns, vi kommer vara ca 80pers.

    Vad bra att fläcken gick bort, det är säkert bara du som ser den där vattenfläcken Skrattande.
    skrattar det blir ju perfekt. det är så roligt när man får ha det fint! Skrattande
    Januaribrud skrev 2011-10-28 08:20:18 följande:

    Jag ska ha ett hårband med en kombination av spets och sidenband i håret. Har en riktigt kort frisyr så kan inte göra någon uppsättning som ni andra.


     


    Även jag tycker att det är helt ok att ta ut en rimlig kuvertavgift och skulle inte ha några som helst problem med det om någon bjöd mig på ett sådant bröllop


    Å det lät ju jäte fint, får man fråga vart du har köpt det?Skrattande
    Mahy skrev 2011-10-28 08:36:29 följande:
    haha de här ungarna är helt vilda, jag avgudar dem! sista jag var barnvakt var vi på MCD, (höjden av lyx)  och flickan (3år) och jag står längst fram i kassan och ska betala, Till saken hör att jag har på min en kort lite vid kjol och tjocka strumpbyxor, Plötsligt känner jag en liten hand på rumpan, men aja spelar ingenr roll för mig, tills jag inser att hon med andra handen håller upp kjolen...Kändes fantastiskt! Så nu har jag visar rumpan för hela MCD...Men roligare barn finns inte! Det är så sjuka saker som händer hela tiden! Jag hoppas att mina barn blir lika intressanta och fantasifulla som de här tre :) Men jag måste säga att hellre ketchup än som hennes storebror dricka rakt ur tvålflaskan, men han blev ren :)
    Helt underbart! Ja man vet aldrig vad som händer när det finns barn runtom en! helt underbart, många skratt!
  • Annixa

    Å min kappa har blivit skickad nu!!! Hoppas å ber nu att st är rätt och så har jag ändrat färg till elefnsben vit, då min klänning oxå är den färgen.
    He blev dyrt i slut ändan! tur man är kapitalist Flört.

  • Annixa



    Funderar på nåt sånt här liknande! som blid två med Eva så kan man kanske bara sätta in några hårnålar som är finare med pärla el nåt sånt, ja ni förstår nog vad jag menar.
    Jag är en liten slarver så jag tror dessa frisyrer skulle passa mig hahaha
  • Annixa
    Januaribrud skrev 2011-10-28 10:19:39 följande:


    Annixa: Jag skall göra hårbandet själv Har fått spetsband av mamma som min mormor har gjort. Skall kombinera något av dessa med sidenband och ev ngn blomma. Hoppas det blir bra bara
    Men gud så fint! =D Helst den där sista bilden! Finns det hår bandet att köpa?
  • Annixa
    Januaribrud skrev 2011-10-28 10:40:00 följande:
    Jag gillar också det bäst Jag hittade det på googles bildsök och har för mig att det var ett inlägg på en amerikanskt forum. Vet tyvärr inte tillverkaren. Hoppas dock att jag ska kunna pyssla ihop något liknande. Ett tips kan vara att söka på etsy.com, där finns mycket fint
    Ja där finns många vackra saker, synd att jag har så svårt att bestämma mig! Skrattande
    Du kommer att bli jätte vacker, kul att även ha nåt från sin mormor, blir mer personligt!
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-10-28 12:34:13 följande:
    Åhh de här frisyrena var underbara! jag längtar efter att träffa min frisör och prova massa fina uppsättningar och smink! Så roligt! Och jag har midjelångt hår så jag hoppas vi kan hitta något perfekt! Annars har jag sparat i onödan :)

    Hade jag inte haft slöja skulle jag viljat ha hårband, är ju verkligen underbart fint!
    Jag längar oxå, det ska bli så himmla roligt. jag har inte så långt hår ungrfär till axlarna så jag ska lyxa till det med löshår. Skrattande
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012