Inlägg från: Annixa |Visa alla inlägg
  • Annixa

    Vinterbrudar - 2012

    Mahy skrev 2011-11-11 13:46:51 följande:
    Åh vad roligt! Har du nå¨n bild på hur du har tänkt dig??

    Haha jag vill att tiden ska gå lite saktare så jag hinner med allt...
    Bilden är i mitt huvud som jag har förmeddlat till guldsmeden å han förstod hur jag ville ha den, jag ska dit nästa vecka å bestäma klart å best Skrattande

    hihi jo egentligen behöver man massor med tid, men jag vill att det ska vara klart fort!

    Jag och min bonus svärmor ska nästa helg på spa å bo på hotell, känner man behöver en liten paus i allt planerande fast vi lär väl bara prata bröllop ändå! ska bli riktigt najsigt.

    Naglarna tänkte jag fixa samma vecka tror jag som bröllopet, gör jag det tidigare lär jag väl förstöra naglarna, ansiktbehandlingen hade jag oxå tänkt samma vecka fast det kanske är dumt? man vet ju inte hur ansiktet reagerar, vad tror ni?
  • Annixa

    justja och provuppsättningen å insättning av hår ska jag göra den 9feb Skrattande

  • Annixa
    pärlan01 skrev 2011-11-11 18:35:12 följande:


    Men vad vacker du är! å vilken vacker klänning! Det där blir ju toppenSolig 
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-12 20:38:05 följande:


    Nu är inte detta en asbra bild, Men det är spets på hela,  och min byst är inte så stor (tyvärr?) och klänningen är två storlekar för stor, Så tänk er än mycket smalare midja, mindre byst :)
    Å så vacker klänning!
  • Annixa
    Red skrev 2011-11-12 19:58:43 följande:
    Gud vad ni har skrivit det senaste dygnet Glad!

    Pärlan01: Jättefin klänning! Sitter ju perfekt på dig, förstår att du är nöjd över att ha gått ned något kilo, det hoppas jag också på...

    Januaribrud: Tack för infon om Vann! Jag och mamma åker ju på spa då och då, och har provat det flesta i södra sverige samt Selma Lagerlöf i Sunne. Så det är roligt att prova något nytt och har hört mycket gott om Vann.  
    Annixa: Man bör inte göra ansiktsbehanling för nära inpå, man blir ju lite röd av portömningen. Jag gör det två gånger om året på samma ställe och vet att mitt ansikte "hämtar sig" ganska snabbt, så jag ska göra det en vecka innan.

    Mahy: Roligt med en pappa som bryr sig om din solbränna Skrattande Jag är alltid blekast av alla, rödhårig som man är, så jag kör på det på min bröllopsdag också så gästerna känner igen mig hahaha!
    Tack då ska jag boka kanske en el två veckor innan. Jag gör det inte så ofta = aldrig! Skrattande. Nästa helg ska jag åka på spa och då blir det ansikts behandling då märker jag kanske efteråt hur jag reagerar!
  • Annixa
    misscharlotte skrev 2011-11-14 20:57:58 följande:
    Hur har ni planerat med bordsplacering och bordsdekorationer? Jag ska ringa lokalen imorgon och försöka få till en tid så att jag kan komma dit och planera och ställa upp borden så att man kan göra bordsplacering och göra etiketterna och så.... hjälp det är så mkt mer förberedelser än vad man tror. När man väl börjar så är det ju en djungel!!

    Har iallafall inhandlat jättehöga kronljus som ska stå i höga ljusstakar på borden, och så silverfärgade snökonfetti och små diamantliknande stenar på borden. Funderar på om jag ska ha vita och rosa rosor flytande i små vattenskålar också men jag har inte bestämt mig än. Men det blir mer levande då. Ska nog ringla ut hjärta på tråd på borden också, det ska jag ha i buketten också så det kan bli fint kanske, vad tror ni? Eller blir det för mycket grönt på bordet då? Usch jag lider av beslutsångest.

    Har valt toastmaster nu iallafall, det är min syster som är tärna som ska vara toastmaster, det är bra för hon tänker på allt och ser till att allting är uppstyrt och bra, det gillar jag :)

    Sen funderar jag på om vi ska ha ett barnbord... det blir 7-8 barn som är tillräckligt gamla för att sitta själva utan föräldrar, och det kanske skulle vara roligare för dem att ha ett eget bord, så kan man fixa lite kritor och papper så de kan pyssla och greja när de vuxna håller tal och allt sånt som barn tycker är "tråkigt". Vad tycker ni om barnbord? Nån som ska ha det och hur har ni isåfall planerat det?
    Jag har tusen miljoner ideér hur jag ska dekorera borden, så jag vet inte alls hur jag heller ska få ihop det! Tycker det är svårt att planera bordplasering när man inte vet än vilka som kommer. Fy just nu snurrar det i mitt huvud det är så mkt som jag måste fixa. Den där tårtan som ska beställas å hur den ska se ut å smaka.

    Barnbord låter som en bra ide. Vi ska inte heller ha några barn på bröllopet men ifall vi skulle ha haft det så skulle jag göra som du.
  • Annixa
    Red skrev 2011-11-15 19:09:12 följande:
    Har ni bestämt vad ni skall ha för tårta? Jag har fått pippi på att jag vill ha små bakelser iställer för stora tårtor. Väntar på pris ifrån vår lokal, men jag tycker inte det borde vara så mycket dyrare.. Vad tror ni? Någon annan som är inne på bakelser?

    Tycker dessa är så fina..

        
    Tyvärr så ser inte jag heller någon bild!
  • Annixa
    Red skrev 2011-11-16 07:35:14 följande:

    Så knasigt! Försöker lägga in bilden igen! Ungefär så här vill jag att de skall se ut:


     



    Jätte fin tårta! Det är ungefär så vi oxå har tänkt, men att dom ska vara fyrkantiga och ha grönt band längst ner!

    Din ide om bordsplacering om jag får säga vad jag tycker så är jag rädd att det blir lite rörigt att man måste byta plats. Sen på kvällen när det blir dans å dyl brukar det ofta bli rotation å ja du vet man rör mer då på sig, hoppas du förstår vad jag menar Skrattande
  • Annixa
    Red skrev 2011-11-16 11:38:16 följande:

    Tack! Har ni fått pris på era? Skall ni också ha en tstörre som ni skär i?


     


    Jaaa, det bli kanske för rörigt.. Vet bara inte rikigt hur vi skall göra med bordsplaceringen. Jag tycker ju om våra föräldrar, men sitter vi bara med dem tror jag att det kan bli lite tråkigt. Det bli iaf inte den roligaste kvällen i våra liv! Vi får kanske skippa dem och sitta bara med vänner. Väntar tills vi får placeringskartor av lokalen med möjliga bord. Fast helt och hållet kan man ju inte spika förrens gästerna osat, hoppas de gör det tidigt!


    Vi ska en större som man skär i. Har inte kollat upp priset, ska göra det, så berättar jag, men antar att det blir säkert lite dyrare.
  • Annixa

    Å idag fick vi våra vigselbevis! Jag blev så glad, kan inte fatta än att vi ska verkligen gifta oss!

    Var på stan idag å skulle köpa siden band som fattades till några av inbjudningskorten å givetvis fanns inte det! jag vill ju skicka iväg alla inbjudningar samtidigt!

    Jäklar måste nog börja kanske boka tårtor å bukett, skorna till barnen har jag inte heller hittat å min blivades kläder är inte heller klara, just nu känns det som om det inget händer å stressad blir jag!

Svar på tråden Vinterbrudar - 2012