Inlägg från: Annixa |Visa alla inlägg
  • Annixa

    Vinterbrudar - 2012

    Januaribrud skrev 2011-10-31 16:34:23 följande:


    Min dotter skall ha denna. Detta är inte min dotter utan en bild från katalogen om någon skulle undra, hihi. Vi har inte riktigt lika vitt och ordningsamt hemma
    Men gud så söt klänning! vilken sida har du hittat den? Skrattande
    Nä ordningen blir lite annorlunda med kids hemma! Skrattande Jag brukar kalla vårat hem för härligt kaos! Skrattande
    Januaribrud skrev 2011-10-31 16:30:19 följande:
    Nej. Lagom är bäst
    Exact! Skrattande
    pärlan01 skrev 2011-10-31 18:43:20 följande:
    Min önskan till min stora dag är strålande sol och några minus grader  då e det vackert. Solig
    Min sambos farmor är rädd för att det ska bli 25 minus å snö storm! Stor risk när vi bor i norrland!
    Men jag hoppas som du, några minnus lite lätt snö fall som faller sakta ner gärna stora som lapp handskar! gud vad jag längtarHjärta
  • Annixa

    Nu är ju jag å tjejerna nästan klara bara små detaljer som ska fxas! Skrattande. Har tok letat åt min son men där är det inte alls lika lätt som med tjejerna som är bara välja å vraka! Behöver tips, Tänkte på din sida Januaribrud där du hade hittat den fina klänningen till din tjej om det kanske finns nåt fint till en kille!?

  • Annixa
    Januaribrud skrev 2011-11-01 08:29:36 följande:

    Glömde skriva att den är från haléns


     


    Åh bor ni i norrland är det ju iaf snö även om det så klart kan bli för mycket av det också. Bor själv i västergötland där vi de senaste åren haft mycket snö i januari men lika gärna kan ha slask eller barmark. Hoppas som ni andra på lite lätt snö som singlar ner och några minusgrader. Gärna rimfrost också. Det vore ju helt underbart.


     ja ni har ju börjat få riktiga vintar som viTungan uteSkrattande, hoppas oxå att ni slipper slask, å att ni har ialla fall lite snö! Skrattande.
    Red skrev 2011-11-01 10:32:30 följande:

    Nu kommer här ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa :)


    Jag har blivit lite besviken på vårt guldsmedsaffär.. När vi köpte förlovningsringarna blev vi jättebra bemötta, utan något knorr alls fick vi ca 18% rabbat på båda ringarna och lovade samma rabatt när vi kom tillbaka för att köpa vigselringarna. Det gjorde vi förra lördagen.


    Då var hon först lite tveksam till rabatten vi nämde, och frågade om vi lämnat in guld i utbyte och att det var det som var "rabatten". Nej, det var det inte sa vi och visade kvittot som tydligt visade 18% rabatt. Sedan gav hon med sig och sade att de skulle räkna på det, men att hon kunde lova minst 15% rabatt. De skulle höra av sig i veckan med ett exakt pris. Jag lämnade sedan in min förlovningsring för de skulle matcha vigselringen med den.


    De har inte hört av sig med pris, men har alltså fortfarande min förlovningsring. När mb2 ringde igår för att fråga var inte rätt person där så de skulle be henne ringa. Expoditen han pratade med sade dock att de ännu inte hade fått priset ifrån leverantören på "hur mycket extra det skulle kosta att matcha vigselringen med min förlovningsring"!


    Vadå kosta extra?! De är av samma märke i samma serie. De skulle göra vigselringen en kvarts storlek mindre och det var expeditens förslag för att den inte skulle snurra. Då nämnde hon inte att det skulle kosta extra... Vi kommer sammanlagt köpa ringar av dem för ca 65.000 kronor under mindre än ett år, då tycker jag att det är väldigt småsint att prata om extra kostnader för en kvarts storlek som de själva rekommenderat!


    Hoppas, hoppas de ringer idag så vi reder ut detta. Det är tur att mb2 pratar med dem, jag blir så upprörd och är nog inte så lätt att prata med då...


    Attans skit jag förstår att du/ni är upprörd!!! Jag hoppas att ni får reda ut det!!!
  • Annixa

    Vad tror ni om låtvalet The luckiest med Ben folds som en tjej ska sjunga i kyrkan. Vi har redan bestämt att när vi är vigda å klar å innan vi går ut ska hon sjunga kärleksvisan. Men måste hitta en fin låt som ska sjungas ungefär i början av vigsel akten. Då funderar vi på den först nämnda men en annan låt som jag älskar är we are man and wife med Michelle Featherstone men då sjunger hon att "nu är vi man och fru" å det är vi ju inte riktigt än då låten sjungs Skrattande Hoppas ni förstår vad jag menar Skrattande Va tyck ni?

  • Annixa

    Idag kom mitt paket med kappan! Skrattande Det blev rätt färg, nu ska jag gå och dra på mig klänning å kappa å hoppas nu den passar! Skrattande Känner ändå att jag kanske har ångrat mig lite när det gäller kappan Obestämd nåt jag absolut inte tänker säga till min sambo....då blir han nog galen Skrattande Det är ju det att i vänta på kappan har jag hunnit hittat massa andra, skrattar gud man blir nog lite knäpp å galen av allt detta + att shoppoholicen har vaknat till liv FlörtSkrattande

  • Annixa
    Red skrev 2011-11-04 20:15:31 följande:
    Hur blev den? Passade den? Bilder!! Glad

    Förstår precis vad dum menar med shoppoholicen! Det är nog det enda negativa med att vara ute i god tid, man har tid att ändra sig också... Jag har ju tom köpt en "bröllopsnattspyjamas" Tungan ute 
     den är så vacker, älskar den verkligen men tyvärr inte som jag hade tänkt det, tror jag är för kort för en kappa! Skrattande Inga bilder tog jag! Skrattande
    Men jag ska sälja den oxå, känns inte riktigt rätt å det måste det ju göra!

    Så ånej jag måste köpa nåt nytt....Tungan uteSkrattande
    Visst var det nån av ni tjejer som hade köpt en vit päls bolero? i så fall vart? Mitt minne är som en get ibland! Skrattande
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-04 23:29:31 följande:

    Hej på er! 
     Anixa - Såg klänningarna! Helt underbara! Jag ska beställa den här veckan! Klänning var jättefina!

    Jag måste hålla med er att det känns som att det är väldigt nära...en lite svindlande känsla om man säger så...:) Vi fick första klänningen till tärnorna igår! Den var helt underbar! De andra ska komma nästa vecka! Jag kan (knacka i trä) verkligen rekommendera Tidebuy! kanske lite lång tid innan det kommer men jättebra kvalite!

    Själv har vårt planerande fått ta uppehåll ett tag nu, Jag hamnade på sjukhus förra veckan pga av stress har EP så när jag blir stressad så blir jag riktigt dålig och sista tiden har det varit en hel del om man säger så :) Och jag behöver lära mig att göra en sak i taget :) Så nu har min sambo fått ta över det mesta med planerandet och jag får bara hålla på med c-uppsats så nu smyger jag in här när sambon är på öl provning :)


    Tack! Skrattande Varifrån ska du beställa klänningen?
    Ja det är viktigt att man sköter om sig å ta det lungt!

    jag var nu in å tittade på sidan på bolero å hittade denna fina, synd bara på bollarna, undra om man kan ta bort dom? Skrattandehttp://www.tidebuy.com/product/charming-long-sleeves-wedding-bolero-jacket-ja-1350-277508.html
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-05 00:12:53 följande:
    Jag tänkte köra samma ställe som du beställe ifrån! De var så fina och så billiga :) och motsvarade precis det jag hade tänkt! Jag klurar bara på storlekarna lite :)

    Ja den var mysig! Men bollarna var ju lite småskumma...Mejla och frga om de kan ta bort dem? De är tydiligen bra på att ta bort/lägga till det kunderna vill ha!
    Å vad kul, kan du inte visa vilken klänning det blev?Skrattande  Justja visst har du kollat upp så det är en bra säljare? Det har du säkert men vill bara fråga ändå Skrattande

    Ja men vilken bra ide´, det ska jag göra!
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-05 00:12:53 följande:
    Jag tänkte köra samma ställe som du beställe ifrån! De var så fina och så billiga :) och motsvarade precis det jag hade tänkt! Jag klurar bara på storlekarna lite :)

    Ja den var mysig! Men bollarna var ju lite småskumma...Mejla och frga om de kan ta bort dem? De är tydiligen bra på att ta bort/lägga till det kunderna vill ha!
    Justja, mått beställa är det bästa Skrattande
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012