Inlägg från: Annixa |Visa alla inlägg
  • Annixa

    Vinterbrudar - 2012

    Red skrev 2012-01-25 11:56:43 följande:

    Då är du verkligen i fixartagen! Jag skall ge mig ut på väskjakt, tipsar om jag hittar något :)


     


    Idag skall vi träffa fotografen för lite genomgång. Roligt! Hoppas hon har kaffe, för jag tycker sådant blir så mysigt med lite kaffe haha :) När vi kommer hem skall jag ta mig själv och mb2 i krgen och beställa ett svart pagod-paraply och en kamera! Har slutligen bestämt mig gör en Canon G12 power shot. Är det någon som har den och kan säga vad de tycker?


    Å tack Red! Men vad är G12 power shot!? kanske dum fråga men har aldrig hört talas om det
  • Annixa
    Januaribrud skrev 2012-01-30 08:44:58 följande:


    Å vad vackra ni är!!! Helt underbara kort! =D Hjärta
  • Annixa

    Hej alla fina! Idag är det första februari å jag börjar på riktigt allvar att känna mig stressad! Idag ska vi provsmaka tårta, å jag hoppas å ber att vi får den tårtan vi vill ha plus ett bra pris! Jag ska även beställa brudbuketten å det övriga blommorna hoppas äen där på bra pris! =D.
    I lördags blev jag oxå hippad, helt oförberedd! jag skulle ju packa en väska å försöka vara pimpad när dom kommer men icket! =D Min blivande skulle åkte iväg med barnen till innebandyn å han ringde mig att han hade glömt börsen å ville att jag skulle komma med den till parkeringen å ja hoppade i täkisarna eftersom jag gick i strumpbyxor å en gamm tröja, när jag sprang iväg så sprang tydligen mina vänner in å gömde sig, när jag kom in å skulle på börja min städning så tvär springer dom ner för trappan, himmel vad rädd ja blev =D Sen var det en riktigt härlig heldag/kväll med tjejerna med massa skoj dom hade hittat på, längesen jag skrattade så gott!
    Ett riktigt minne för livet!


    Red skrev 2012-01-31 19:09:08 följande:
    Idag kom vårt paraply ifrån Lisbet Dahl. Jättefint och "bröllopigt"Glad Kameran hade också kommit men jag glömde att vi beställt den i mb2s namn så jag hade inte med mig hans legitimation. Jaja, får försöka hämta den i veckan. Väskan har blvit skicka ifrån england så nu är det mycker roligt på gång Glad

    Imorgon skall jag på provsminkning. Hoppas, hoppas det blir fint. Jag har lite dåliga erfarenheter av sminkning bla på make-up storeså jag hoppas detta blir bättre!

     
    Min kusin har en sån väska som du har beställt, den är riktigt fin! =)
    Vad kul med provsminkningen, det kommer bli bra, jag har min nästa vecka + hårinsättning och hår uppstättning det kommer bli en riktigt lång dag hos min frissa =)
    Tänk att det är snart dax! Solig
  • Annixa
    pärlan01 skrev 2012-02-01 18:49:02 följande:
    Hej. Nu ska ja lämna några rader från mitt bröllop, har nog inte riktigt landat än. :))

    Började med en mysig frukost men min familj, sen va det o börja göra sej iordning,
     
    håret skulle göras iordning, o klockan den bara sprang iväg  kl 11  vart det tidig lätt lunch

    sen åkte vi bort till lokalen där träffade vi våran präst o vi gick igenom dagen lite mer,

    sen va det dags att göra sminket o o börja med kläderna nu började nerverna komma ordentligt  hihi

    13.55 va vi i kyrkan sen 14.00 började klockorna o ringa sen började våran ingånslåt o det visade sej att hon hade fel låt haha men det va inte många som märkte, rätt låt nu sen va vi i kyrkan ungefär en timme, hade en lite överaskning till min man Skrattande  en tjej som sjung  " Du är allt "  helt underbart.
    Man e nog i en bubbla av glädje o massa kärlek just nu :)) 

    Det va bland den bästa dagen i mitt liv så härligt.
    Stort grattis till er! Nu väntar vi på bilder från er! Skrattande
  • Annixa

    Å tårtan är nu beställd, priset blev 53kr biten, vet inte om det är dyrt el notmalt? God blir det i allfall =D



    Å den här buketten är beställd, hoppas bara den blir lik! Skrattande 1000kr skulle den kosta, visst är det dyrt?

    Sen slutade nu min kväll inte alls bra, mina kör å titta på tv/dator glasögon borta! blir galen, känner att jag inte alls har tid å lust med att springa till nån jäkla optiker! Demon
    Vill bara skriva av min nalta! Skrattande
  • Annixa
    Red skrev 2012-02-02 09:59:32 följande:

    Priset för tårtan tror jag är bra! Vår kostar 125 kr biten inklusive kaffe och servering. Dock skall vi ha bakelser som jag haft väldigtspecifika krav på hur de skall se ut, därför blev det lite dyrare.


     


    Buketten var superfin! Lite samma stil som jag är ute efter. 1000 kr var ganska mycket dyrare än min. Den kommer att kosta 5-600 kr. Vi får brudbukett, tärnbukett och två crosager för 800-950 kr så det priset var jag jättenöjd med. Jämnar ut tårtan haha!


    Jag ville oxå ha bakelser men det ville dom ha 61kr biten plus att den va inte så stor så det fick bli tårtan. Ja jag tyckte å kändes att buketten var dyr sen till kommer ju oxå två små näbb buketter å två crosager! Nåja man gifter ju sig bara en gång! jag tänker ju att min klänning var ju super billig så då kan jag lägga extra på detta! Hihi.

    Hur gick det med sminkningen RED? Blev du nöjd?
  • Annixa
    Red skrev 2012-02-02 13:25:57 följande:
    Haha, fick precis en ide som jag är jättenöjd med :) Vi har i princip sagt att vi inte skall köpa morgongåvor och jag hade heller inte tänkt göra det. Det är jättesvårt att komma på till en kille! Nu såg jag att HM släppt en underkläderskollektion med David Beckham, det känns som en lagom fin och lite rolig present!
    Det va ju en bra ide´! Kanske ja härmas! Solig
  • Annixa

    Våran kantor ringde idag å ville veta vilken musik vi hade tänkt, tusan hade helt glömt bort psalmerna Skäms. Vad har ni valt? Jag vet att det finns typ nån vinter psalm men vet ju inte vad den hetter.
    Hjälp mig! Kyss

  • Annixa
    pärlan01 skrev 2012-02-04 14:12:05 följande:
    av nån anledning kan ja ej sätta ut kort :(
    Nej =(
  • Annixa

    Å nu har vi äntligen bestämt oss för ingångs å utgångs låt! =D Ingång blir det Kiss the rain - yiruma å utgång blir det från twilight- River flows in you Hoppas nu vi inte ändrar oss igen! =D Igår åkte jag å min svägerska till ikea å köpte massa grejer till the wedding så det är skönt att checka av det, nu är det "bara" små detaljerna kvar! på onsdag ska vi träffa prästen det känns jäkligt skönt. å På torsdag ska jag sätta in mitt löshår + bruduppsättningen + smink checkat! =D Herrrre guuuud.... egentligen har man inte tid att jobba....=P

  • Annixa

    vi sitter å försöker räkna ut hur mkt dryck vi ska köpa! är rädd att det blir för lite eller för mkt!
    RED visst var det du som var duktig på räkna ut sånt? =D el finns det nån annan vänlig som kan hjälpa oss!?
    Vi är 56gäster å vi vill ha både rött och vitt vin till förrätt å varmrätt. men även öl och alkohol fritt alternativ, typ cider.
    Kraam


    Red skrev 2012-02-08 11:23:31 följande:

    Klänningen satt perfekt :) Skönt att ha det ur världen. Jag skall hämta ut den dagen innan bröllopet och också betala förändringarna då, de kostade 1500 men det får det vara värt.


     


    Mb2 jobbade på festhäftet och jag skrev placeringens korten igår. Ikväll jobbar vi vidare :) Hur går det för er andra?


    Å vad härligt att klänning sitter som den ska!  och att ni börjar få ihop säcken! Hos mig känns allt just nu rörigt men dom stora sakerna är då fixade....dock inte drycken =D
    Idag blir det kyrkbesök för oss! ska bli kul å skönt att få checka av det med!
  • Annixa

    Å en vecka kvar. nu börjar jag känna mig riktigt pirrig. små detaljer kvar, men det mesta är fixat å det känns jätte skönt! tysk alkoholen har kommit, våra lyktor från kina har oxå kommit, =D

    Drömde i natt att jag å min blivande satt i kyrkan med våra vänner å helt plötsligt börjar vår ingångslåt spela, panik fick jag då vi inte var ombytta, vi sprang iväg för att byta om men så helt plötsligt börjar utgångslåten spela, mina smycken var borta,...å det hände så mkt i drömen, skönt att vakna å att det bara var en dröm!.

  • Annixa

    Hej alla fina!

    wiii nu är jag fru Sandgren å är så lycklig! Solig. Vi hade en helt underbar dag/kväll! Allt gick som planerat. Började små skratta gjorde vi när vi skulle säga ja till varandra. Barnen skötte sig utmärkt, började plocka lite blommor  från min brud bukett men det gjorde inget, bättre det än gråt Skrattande. Väntar på bilder från fotografen, ska bli så kul att få se dom. Då ska jag lägga upp bilder här!

  • Annixa

    Vad fina ni är på bröllops korten! ett stort grattis till er fruar! Visst är det en härlig känsla, jag ler än! Skrattande

  • Annixa

    Här är ett kort från när vi kommer ut från kyrkan!
    Vi har inte fått våra kort ännu från våran fotograf, då ska jag lägga upp ett till!


Svar på tråden Vinterbrudar - 2012