Inlägg från: Annixa |Visa alla inlägg
  • Annixa

    Vinterbrudar - 2012

    Mahy skrev 2011-11-05 14:11:53 följande:
    Jag tänkte använda samma säljre som du gjorde :) Eftersom du var nöjd...Bäst att hålla sig på säkra sidan :) Och eftersom bältet stämmer överens med temat vi ska ha! Ska föröka ta en bild av min brudtärnas klänning idag, den var verkligen fin! Om alla de andra klänningarna blir lika fina så kommer jag nog beställa en festklänning till mig själv :) Plus att klänningarna på tidebuy har en inbyggd BH vilket ajg tycker är grymt! Mina brudtärnor tyckte det var toppen i allafall! En grej mindre att köpa :)

    Nu kommer kanske en dum fråga! Men vad ska man ha för färg på Strumbyxorna??
    jaha du ska köpa samma kappa Skrattande
    Mina två är till salu, tänkte så att du vet Skrattande
    Den är så vacker! så synd att dom inte passade på mig!
    Mahy skrev 2011-11-05 14:17:20 följande:



    Nu blev klänningen jättemycket mörkare på bild än vad den är igentligen! Och man ser inte hur vackert den skimrar!

    Men den är underbar och välsydd!
    Oj så vacker, jag älskar grönt! vill ha! Skrattande
    Red skrev 2011-11-05 15:41:10 följande:
    Det är den jag har  GladTycker den är jättefin, men ärmarna är inte hellång så du är medveten om det. 
    Jaha! Skrattande Den ser riktigt härlig ut! Jätte fin. Jag ska åka på stan på måndag å se om nån brudaffär hyr ut nåt liknande för ungefär samma pris! Känner att jag inte kan köpa på mig så mkt mer! Har ju två kappor här som jag måste sälja.
  • Annixa
    Red skrev 2011-11-05 21:42:53 följande:
    Du hade fått köpa den billigt av mig efter bröllopet, men vi har ju samma datum du och jag så det går ju inte. Lycka till med letandet! 
    Tack! Skrattande Tanken var ju god! hade gärna köpt av dig den. Skrattande

    Hittar jag inget bra på nån butik här så köper nog jag den oxå, va ju himmla bra pris på den. Sen är det ju så roligt att sitta å vänta på dessa paket, kommer sakna det när allt är klart. Tyst skrattar.

    Jag sa just det till min sambo att det är bra att det inte alltid är samma företag som kommer och levererar dessa paket! Skrattande
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-06 09:37:33 följande:
    Vilka två kappor var det du hade? Och vilken storlek?
    Jag har den på min presentation, dock inte kanske så bra bild, den är så vacker i verklighet. Jag har en i st S och den är vit. Den andra är st M och den är ivory. Skrattande säljer till bra pris Skrattande

    Var det brudklänningen du menade du skulle köpa samma? Skrattande
    Jag är en yr höna, så jag blandar i hop en massa iblandSkrattande
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-06 10:21:01 följande:
    Meh...Jag kan ju inte komma in på din sida :(
    Men vad konstigt!,


    så här ser den ut! Skrattande
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-06 17:09:23 följande:
    Den är jättefin! jag är ca 1,60 blir den väldigt lång då??
    Nä längden bli bra jag är 1,62 och både smal å medium var bra i längden för mig. inget är ju omöjligt att sy upp heller om man så vill, det är släp på kappan å det kan man ju oxå sy bort om man vill!
  • Annixa


    Tycker den här är fin, annorlunda cake topp, Verkligen jag! Skrattande Min sambo är mer traditionel
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-06 17:52:10 följande:
    Åhhhh den är helt underbar!!!! Jag blev totalt kär! hade vi inte valt lego gubbar hade jag direkt försökt fixa en sån!!!
    Vad ska ni ha för tårta?
    Ja visst är den fin! Skrattande. Nej vad häfftigt att ni ska lego gubbar! har du nån bild?

    Jag tänkte på kappan om du är intresserad kan jag skicka mått till dig, så kan vi säkert komma överens om ett nice pris! Skrattande
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-06 19:34:55 följande:


    Det här är våra :) Vi ska ha en överaskningtårta :) ingen vet hur den ska se ut hihi, så ingen vet ens hur våra cake toppers ska se ut :)

    ja gör det! mamma ska komma med min gamla kappa i veckan så ska jag prova den och se om det går och annars tycker jag din kappa är ett perfekt alternativ!
    Men vad fina! Skrattande så roligt när man gör det annorlund! kommer den vara inspererad från lego eran tårta?  Vi vet inte alls vilken tårta, bara det är chocklad i den! Min sambo älskar det!

    Jag tror jag skickar mallen från där jag köpte den så kan du mäta å titta! blir enklast så. Skrattande
  • Annixa
    malin martin skrev 2011-11-06 19:42:49 följande:

    I helgen har vi varit och besökt platsen vi ska gifta oss på ...fick en rundvandring och kolla på olika typer av boende för våra gäster. Har två prisklasser som de kan välja på. Samt på sviter och spa´t.
    Passade även på att provsmaka menyn, som fick med beröm godkänt =) restaurangchefen (en av gästerna) sätter vinerna till maten senare.
    inser att det kryper närmre och närmre =)
    Vad ska ni ha för dekorationer på borden? Vi har funderat på trollhassel, dekorations kristaller, vita rosor och massa värmeljus. ska provduka här hemma någon dag. Vore kul att se/höra fler förslag.


    Jag vet bara att det ska gå i vitt, murrigt grönt å kristaler/ is. och massor med ljus, vet en som hyr ut jätte stora kandelabrar (vet inte hur det stavas Skrattande) som vi funderar på hyra. vill att det ska vara varmt å ombonat. lokalen vi hyr är nästan som en liten stuga, så jag hoppas vi får till det norrländska vinter myset Skrattande.
  • Annixa
    Mahy skrev 2011-11-06 20:19:24 följande:
    Vi vet inte än :) vi har berättat för "vår" tårtmakerska hur vi har tänkt och temat på¨bröllopet, så nu ska hon tänka lite och återkomma :) dock vet hon att vi ska ha legogubbar så helst lite åt det hållet :)

    Jag vet att vi ska massa grenar, nypon, vita rosor o shit, men min svärmor fixar allt det så jag låter henne göra det :)
    haha ja skicka mallen kanske smartast!
    Skrattande Det gick inte att skicka el så gör ja nå fel men jag har skrivit av.

    Jag har en av mina bästa vänner som är grym på dekorationer som ska hjälpa mig annars blir det nog bara kaos av allt! Skrattande
Svar på tråden Vinterbrudar - 2012