Inlägg från: Nalinie |Visa alla inlägg
  • Nalinie

    4e juni 2011

    Hej nu kör vi tjejer! Gifter mig också denna härliga dag =) 


    Klänning klar


    Slöja, underkjol m,m klart


    Fotograf bokad


    Ringar beställda och inlämnade gravyr får 4 dec


    Lokal bokad 


    Resten kvar och mycket stress och panik bla över denna gästlista


    Kontaktat frisör för hår, 

  • Nalinie

    Hej här hemma skall totalt 60 kort göras dessa är julkort och save the date och dessa skall göras innan 16 dec 

  • Nalinie

    Funderar också på innehåll i fest- och vigselprogram. Samt hur man sätter ihop innehållet. Försöker även få fram klänningar till mellan näbbar och tärnor. Svårt när alla har olika ekonomiska möjligheter. Vet inte hur mycket vi kan gå in med.

    Känner mig jättestressad och nervös och ensam i denna planering fortfarande.

    Men men önskar vi gifte oss i morgon.

  • Nalinie

    Hej har en fråga till er. Har eran toastmaster samma slips som marsalkar. Vi har köpt två slipsar till våra marsalkar, undrar nu om min bror som skall vara toastmaster även skall ha samma slips eller om det räcker om han har samma näsduk i fickan som jag syr upp till brudgummen, 2 st marsalkar samt toastmaster samt om det blir tyg över till mammorna och mig bruden att stoppa i bysten på klänningen ifall det kommer tårar under kvällen.
    Hur gör ni med klänningar till tärnorna? Mina kan inte komma överens om något att ha på sig den ena vill beställa på nätet den andra pröva fysiskt. Sedan kan de tänka sig att lägga helt olika den ena gärna under 500 den andra upp till 2000. Hjälp mig skall jag avskeda dem?

    Har också funderingar på när man skall sätta i hop alla festprogram, vigselprogram samt placeringskort, svårt att färdigställa programmen 2 juni efter möte med prästen då vi gifter oss 4:e.  Vill göra dem snygga då jag också är scrappare.

    Fått diagnosen glutenallergiker undrar nu om vi skall ta bort tårtorna som är beställda eller om han och alla andra skall få äta som vanligt. Måste även se över menyn och vad som kan innehålla gluten där.

    Nu vill jag gifta mig orkar inte vänta 3 månader. eller snarare 87 dagar kvar.

  • Nalinie

    Hur gör ni med presenter till marsalkar och tärnor samt toastmaster?

    till marsalkarna står vi för slipsarna 399 tilsammans  borde kanske betala tärnornas klänningar 299 kr styck, och toastmastern är min storebror o näbb 1 min brorsdotter sedan vet jag ej om det blir två näbbar till

  • Nalinie

    Hur skall man ligga till i planeringen nu när det är 77 dagar kvar. Börjar bli nervös och stressad. Osa till inbjudan går ut 13 april. Ringer man alla som inte hört av sig då? Den 4 april firar vi 7 år kom på idag att vi gifter oss 4 juni knäpp man är ibland. Mina föräldrar börjar förstå vad som skall ske nu deras dotter skall gifta sig och de har börjat fråga om de kan hjälpa till och visa mer intresse vilket värmer. De tycker att nu när det bara är två månader kvar så kan man börja planera de gjorde det.

    Berätta hur det går för er.

  • Nalinie

    Någon som gjort sitt vigsel- och festprogram? Skall scrappa alla och undrar när jag skall börja? 70 av varje,

  • Nalinie

    Mrs2011: Hur komplicerade program gör du? Tänker ha ett färgat papper runt som kommer från färgtemat. Till vigselprogrammet lavendel och till festprogrammet oliv. Sedan klippa med specialsax och sätta på blommor. Skriva ut dubbelt papper och sy ihop.

    Vad tror du?

  • Nalinie

    Sebastiána hur tjockt blir festprogrammet och vad kommer det innehålla?
    Mailat en kopia till prästen för godkännande. Kantor har vi dock inte fått ännu börjar bli stressad över det då jag skall sjunga själv är det tänkt och jag vill sätta tonart och gärna öva med kantorn innan.

  • Nalinie

    Hej allihopa vi börjar också få mycket gjort skickade ut inbjudningarna till alla hjärtans dag och har osa 13 april. Fortfarande många som inte svarat. Hur gör ni ringer ni runt när osa gått ut, för att kunna gå vidare i planeringen.
    jag har kvar att hitta skor, har ett par högklackade och vill gärna ha ett par ballerina för kvällen. Sedan vill jag veta antalet slutgiltiga gäster så man kan planera hur många program man skall scrappa, samt bordsplaceringen och dess detaljer. Samt annat som ni säkert vet. Min blivande kör på kostym med väst och lila plastrong och lackskor. Jag har sytt upp näsdukar till honom, marsalkar, pappor och toastmaster även en till mammorna och mig. Denna sydde jag upp av en gardinlängd från Indiska. Ska fixa dekorationstyget som skall ligga ovanför dukarna panelgardiner från ikea och dukarna blir knoppa lakan från ikea. Någon som har förslag på text som kan stå på etiketterna på vinflaskorna då vi skall köpa boxar och tappa upp i flaskor från ikea. Sedan på tisdag nästa vecka börjar lektion ett av fyra i vals, foxtrot. samt veckan efter det blir det träff med fotografen. Men redan nu på söndag blir det bröllopsmässa i Uppsala. Jippi!

  • Nalinie

    Jättefin, min är från guldfynds alliansringssortiment. Jättenöjd med både min och sambons blivande rignar, undra bara hur vi gör med hans gamla förlovningsring.

  • Nalinie

    Vi hade tårtorna klara men nu så kan inte leverantören leverera färska klara tårtor utan endast frysta som vi får dekorera själva. Blev besviken. Fundrerar nu på att ta vårat konditori och endast en eller två tårtor av henne som jag bland annat kan äta då de är glutenfria, mjölkfria och nötfria så tar vi resten från vårat kondis då de kostar 240 kr istället för 250 kr och är fler bitar samt i samma stad och bara 10 -15 minuter från kyrkan och mina föräldrar då slipper hämta upp dem i sthlm på vägen till uppsala på morgonen. Hur skulle ni gjort.

  • Nalinie

    Ser på fyra bröllop nu och funderar på diverse olika saker. sambon ringer runt och dubbelbokar hotellrum med gästerna som anmält sig. håller även på med bordsplacering och pratat med prästen idag om vigselprogram. tog bort en psalm och la in min solosång på en gång efter ingången så att det blir överstökat och jag förhoppningsvis kan njuta. Hur känns det för er? Vad har ni i festprogrammet?

  • Nalinie

    Jättenervös och orolig över alla men och tänk om jag eller vad gör jag om och bara hjälp. Tror inte att jag klarar detta. supernervös och förväntansfull 1 månad kvar på onsdag. 

  • Nalinie

    Också jättenervös magen har kollapsat och jag är så nervös för min värsta fobi att kräkas vill bara gråta och att dagen är här och kyrkan är klar så att man kan njuta. ! HJÄLP! Längtar så!

Svar på tråden 4e juni 2011