• janos

    Äntligen fredag del 23

    Vilken vecka är du i nu Hilde? Hur mår du? Fick du någon Rut? Kram

  • janos

    Äntligen.....söndag!?!? Vart tog fredagen vägen???


    Grattis cm! (serverar champagne dagen till ära). Skönt med lite mindre laster här i världen.


    Hilde, skönt att ha hälften gjort. Hoppas att ul gick bra! Jag känner igen det där med sjuka barn, lite sömn och taskigt humör. Vi hade det tufft runt jul, men det är mycket bättre nu, tack och lov.

    Apg, skönt att det värsta kaoset har lagt sig på jobbet. Lite gräl hemma är väl okej, bara det inte blir mer än så.

    Vi grälar sällan här hemma. När vi har det tufft så blir det tyst som i graven istället. Vi blir som musslor båda två. Även det kan vara jobbigt på sitt sätt.

    Igår fick vi oss en skön promenad i solskenet på isvägen. Idag funderar vi på att åka till flygplatsen, där dom har visning bakom kulisserna för allmänheten.

    Kramar utdelas till ALLA!

  • janos

    GAAAAAAAAAAAAHHHH! Måste bara få skrika av mig!!!! Ångesten är ett faktum, dagisansökan är skickad!
    Jag viiiiiiiill INTE!!!! Kan inte folk förstå det! Vill inte ha vardag, vill inte lämna mina barn, vill inte jobba bort barnens liv, JAG VILL INTE!!!!!

  • janos

    Äntligen fredag! Vad händer i helgen?

    Imorgon blir det loppis, ev bio med Elias, hockey för maken.
    Sön blir det nog en promenad på isen om det är väder som tilltalar och hockey på em.

  • janos

    Swischar förbi och inser att det var alldeles för länge sedan jag var här.......skyller allt på våra sega och jobbiga förkylningar!

    Nu ska jag hämta storebror på dagis......på återseende! Kram

  • janos

    Hej tjejer! Glad påsk är väl lite sent att säga kanske

    Vi fick också en toppen helg i påsk. Vi var i husvagnen och fick mycket kvalitetstid tillsammans.

    Äntligen är Lukas frisk och jag är taggad. NU SKA nattamningen bort. Det har varit såååå tjorvigt med alla hans sjukdomar, så jag har inte orkat att ta tag i det. Än så länge har vi klarat två nätter utan att tutta. Snälla, håll tummarna för att det går bra.

    Om en vecka åker vi till mamma och blir borta 8 dagar. Under tiden ska det målas, tapetseras i v-rummet och byggas inne i badrummet. Skönt att göra det när vi är borta.

    Slut på lunchen, nu blir det hårdhandskarna inne på kontoret. Ha det bra och hälsa alla som fyller år. Kramisar!!

  • janos

    Glad maj på er allihopa! Nu är vi hemma igen efter en vecka i södern med toppen väder. Väl hemma igen så var v-rummet målat och tapetserat, så ikväll ska vi möblera det och göra fint. Kram

  • janos

    Äntligen fredag! Ikväll slog jag till med en pizza och cider, för att "fira" att jag inte ammar längre. Nu behöver jag inte tänka på vad jag äter längre, för Lukas skull, utan kan tänka lite mer på mig själv. Känns konstigt på ett sätt. Man blir så van att leva genom honom och hans ev. mjölkallergi. Nu återstår det att se hur min mage reagerar på att börja äta mjölkprodukter igen.


    Trevlig helg allihopa! Kram

  • janos

    Oj, mycket att kommentera. Undra om jag lyckas?!?!

    Hilde, jag börjar med dig.Känner igen det där med att göra saker. Lukas har lekt gömma nyckel med oss två gånger. Första gången låg dom i soppåsen i soptunnan och andra gången bakom elementet. Han är duktig!
    Vilken trauma med lillkillen! Skönt att ambulansen mötte upp er och att det inte var någon fara med honom.

    Apg, ang makar och att kommentera så kan jag säga att ibland kan det även vara knepigt att vara gift med en norrlänning......som inte säger något, utan bara hummar lite.

    Vi har själv haft det lite jobbigt med stor och liten kille här hemma. Storebror har insett hur mycket tid hans lillebror tar och även sett hur man kan beté sig för att få uppmärksamhet. Det har varit mycket knuff, spark, bitas m.m. sista veckan Han vill även att mamma ska ta med honom till jobbet och köpa bort Lukas. Elias har även uttryckt att han inte ville att Lukas skulle komma ut ur mammas mage. Droppen var igår när jag (trött och väldigt känslig) badade killarna. Lukas puttade till Elias, som blev sur och skrek: DUMMA LUKAS! Sen tryckte han lillebror under vattnet. Då fick jag panik och grinade och grinade och grinade. När jag hade lugnat mig så förklarade jag för Elias att vi älskar dom båda och inte vill sälja någon av dom. Jag förklarade även att lillebror tar mer tid, men om vi hjälps åt så går det ju bra. Elias såg bekymrad ut.
    Efter ett tag så blev det lite gruff igen i badet och Elias sa igen: Dumma Lukas!........men jag vill inte sälja honom mamma.

    Ta hand om er tjejer! Kram

Svar på tråden Äntligen fredag del 23