• janos

    Äntligen fredag del 23

    ÅH, grattis!!!! Måste vara skönt att få ett svar. Kram

  • janos

    Annat hade det varit om det hade varit han som mådde illa.......då ska man minsann tycka synd om dom

  • janos

    Försöker göra oss klara för en resa till solen, 14 dagar. Tyvärr så tävlar vi i vem som har mest feber, hostar mest och har mest ont i hals och öron. Det ska bli spännande att se om vi kommer iväg

  • janos

    Min svärmor överraskade mig mycket positivt idag med att vilja komma över några timmar, så att jag hinner packa klart till resan i lugn och ro. Mycket gulligt gjort!!

    Hoppas att det ordnar sig för er alla på olika sätt. Kramar utdelas!

    Vi åker som sagt var imorgon och blir borta två veckor. Önskar er alla allt gott.

  • janos

    Hemma igen efter två veckor i solen. Sammanfattat kan jag säga att vi hade ju i alla fall tur med vädret
    7 av 8 blev magsjuka och jag och lillebror har dessutom haft det två gånger. Nu måste vi lämna salmonellaprov, eftersom jag jobbar inom livsmedel.

    Toppenväder ute!! Solen skiner och värmen, fåglarna kvittrar, det droppar från taken. Jag älskar denna tid som vi har framför oss! Njuter!!!

    Kram på er allihopa!

  • janos

    himmel och plättar vad alla verkar ha det tungt på varsitt håll just nu.

    Jag kommer att använda en annan bokstav än AA. Min bokstav är ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!! Lillen har fått dubbelsidig öroninflammation, så sista veckan har varit väldigt tung sömnmässigt. Sedan i mitten av dec har lillen har öroninflammation, feber, lunginflammation, magsjuka x2, feber igen och nu dubbelsidig öroninflammation som sagt var. Hoppas att det ger sig till midsommar.

    Jaha, då åkte jag dit på att jobba ikväll också. Nåja, man får väl sova när man blir gammal.

    Kram på er allihopa!

  • janos

    Härligt att Hildes pojk och apg är på tillfriskning. Hoppas att snorhyvlarna också blir bra snart.

    Igår firade vi våran 1-åring. Det var bara faster och en kusin som kom över, så det blev en lugn dag. Han var nöjd ändå.

    Äntligen fredag. Hoppas att det blir en lugn helg, för jag är dödstrött. Maken är sugen på att åka till husvagnen. Det är bara så jobbigt att packa.

  • janos

    Hilde, sover lillen 1 eller 2 ggr om dagen? Lukas har precis börjat att vela med dagssömnen. Ca 2 ggr i veckan behagar han att sova fm och em. Resten av veckan sover han 1 gång.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23