• janos

    Äntligen fredag del 23

    Välkommen tillbaka Hilde! Det låter som ett trevligt namnkalas för lillgrabben.
    Hoppas att vi får se bildbevis, om du klipper håret.

    Äntligen fredag! Idag har jag varit och klippt mig, handlat sista julklappen och varit till dietisten för råd om Lukas mage. Nu ska han vara mjölkfri till juni, innan vi provocerar hans mage igen.

    Imorgon åker mamma och hennes karl hem igen. Det har varit skönt med sällskap och avlastning. Ja, det kallas avlastning när man sliper lägga pussel hela dagarna med stora sonen.

    Natti natti-kramar

  • janos

    Igår var det inte så mycket tid för far och son. Sonen blev besviken när pappa skulle iväg på fest igår kväll (hans syster fyllde 40 år och barnen var inte bjudna).
    Han lär nog bli minst lika besviken idag, då pappa kom hem kl 6.05 i morse. Skulle gissa att pappa ligga trött och sliten på soffan idag.

    Känner mig ledsen för sonens skull.

  • janos
    Fru Hilde skrev 2010-12-20 16:37:08 följande:
    *Trött o sliten är det tydligen min tur att vara idag. Sitter i soffan och önskar att maken kunde snabba sig hemåt idag, fastän jag vet att han inte kan. 

    Nähä nu var jag visst opopulär. Måste genast underhålla mina små vilddjur.  
    Det är jobbigt att inte få tid för att återhämta sig. Underhålla får man visst göra dygnet runt har jag märkt. Hoppas att du och maken kan hjälpas åt, så att du får bli bättre. Kram
  • janos
    anne på grönkulla skrev 2010-12-21 18:09:50 följande:
    o jag inser hur stressad jag nog är, julstök även om vi inte firar hemma, en hel del på jobbet trots allt, lite mer personlig snurr som grädde på moset o så lite existentiell stress - har sovit uselt ett antal nätter här o går up p i varv för minsta lilla känns det som.

    Men julskinkan står i ugnen!
    Jobbigt med julstress och grädden som surnar. Ställ kärleken i kylen under julen, så kanske grädden blir bra igen. Jag kan förstå om vintern varit jobbig för er. Stor kram!! Hoppas att det blir bättre snart
  • janos

    Jag vill passa på att önska er alla en riktig GOD JUL med nära och kära, god mat och ledighet tillsammans. Julkramar i massor till alla fredisar!!

  • janos

    Nu har vi varit tors-sön i husvagnen och pappa och Elias har åkt slalom. Det har tagit sig riktigt bra för Elias på bara dessa tre dagar.

  • janos

    Grattis Hilde! Önskar er all lycka på vägen. Även oplanerade barn kan ju bli bra
    Jag kan förstå om det är svårt att få ihop allt ibland. Är du mycket trött? Hoppas att illamåendet går över för dig.

    Apg, man måste inte vilja ha barn. Jag kan nog bara hålla med Hilde, jag rekommenderar också barn, men velade ju länge själv.

    Själv så ryser jag vid tanken om att bli gravid igen. Vi är klara. Jag skulle inte orka med en graviditet till mentalt. Jag njuter av våra guldgossar istället.

  • janos

    Jag är grymt imponerad av dig Hilde, som orkar ge dig in på en graviditet till så här nära inpå när du inte mår bra och har två små att ta hand om. Självklart ska en del av traktamentet gå till Rut. Skam vore väl det annars!!!

Svar på tråden Äntligen fredag del 23