• Äldre 29 Oct 08:11
    78059 visningar
    529 svar
    529
    78059

    Äntligen fredag del 23

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-22= 30.015 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 23
  • Vidati­lda
    Äldre 17 Sep 00:12

    Hej Janos ! Aha du knep ett jämt också !

    förstår att du har det himla kämpigt. Önskar att du får det bättre snart för du verkar ha det väldigt tufft att få allting att hålla ihop. *beamar styrkekram*

    Jag sitter uppe och hoppas på att John blund ska komma snart. Vet inte vad det är, men jag har för mycket i min hjärna så den vill inte sova.

    Hjärta

  • Äldre 18 Sep 21:06

    Kram till alla er som kämpar med vardagen. Själv har jag en månad kvar av graviditet och jobbar på - jag mår faktiskt helt ok såhär långt, utom att jag oroar ihjäl mig för om bebisen har det bra i magen och får regelbundna sammanbrott över om den inte rör sig på en stund. Men jag tror jag ska försöka jobba 2-3 veckor till, det känns just nu inte alls orealistiskt att jobba nån vecka längre än jag tänkt från början (även om jag klivit av höstens stora projekt som går av stapeln 2 veckor före planerad ankomst). Jag skulle nog dessutom bli galen av att gå hemma. Visst, det finns bebisgrejer som behöver tvättas och så, men det tar inte hur lång tid som helst tror jag.

  • Vidati­lda
    Äldre 19 Sep 19:53

    APG du kommer få massor av tid till att tvätta Flört tvättande blir en egen konstart när man får barn.

    Vad kul att du mår bra och oro för bebis är definitivt helt normalt, åtminstone var det så för mig. Tycker du gör rätt som jobbar på om du mår bra av det. går man hemma kan det säkert bli så att man har svårt att få tiden att gå, de sista veckorna kan blir lite vidriga när man bara vill få allt att starta så man får träffa den där inne till slut och få bort den där ofantliga kulan mitt fram. Gravid

  • Äldre 20 Sep 22:17

    Jo, nu är det ganska exakt en månad kvar till beräknad ankomst o jag tror jag fixar att jobba 2 veckor till efter denna - men visst är det rätt tungt o bökigt o jag blir trött på dagarna. Men jag skulle nog bli tokig av att gå hemma o vänta o tänka för mycket, så jag kämpar på, får avlösning om nån vecka och får stor förståelse på jobbet för mena beslut, så det blir nog bra.

  • Vidati­lda
    Äldre 24 Sep 20:25

    oki Glad

    Jag sitter och pluggar kretslopp och flöden. Inte det roligaste, men inte heller det tråkigaste jag gjort. Svårt bara för jag är ganska nollställd så länge jag har barnen omkring mig.

    Sitter och surar också.... min oömma moder har just ringt. Jag blir så förbaskat trött på mig själv över att jag aldrig kommer på att säga rätt sak , eller för den delen säga vad jag egentligen tycker om saker och ting. Jag är så förbaskat sårad så jag håller inne med saker som jag borde säga. Hon frågade om vi är hemma nästa helg, jag inser att hon antagligen menar om vi är hemma på söndag kväll när hon kommer insvischandes med bilen och sitter i vårt kök högst en timme och sedan åker vidare hemåt igen. Oftast säger hon att hon ska komma på eftermiddagen, att hon ska komma förbi på vägen hem från min mormor. Sedan kommer hon inte förränn barnen precis hunnit gå och lägga sig, eller strax ska lägga sig. Svårt och jag tycker det är mer och mer tungt med en mamma som inte finns mer än på hennes villkor, eller andra människors... för hon är väldigt mån om att vara alla till lags, mer än mig. Min kusins barn har hon bättre kontakt med än med mina. Hon träffar dem ungefär dubbelt så ofta fastän hon inte bor i närheten av dem. Överlag är jag ganska bitter på henne och det förvärrades i somras... och ibland känns det som om det gnager inom mig.

  • Emelie 87
    Äldre 25 Sep 16:27

    *vinkelivink* :)

    Här går bostadsjakten framåt. Vi är nu inne i en budgivning, men vet inte hur den kommer att gå. Det känns som att det är lättare att få ett nybyggnation, men det kostar ju lite mer också. Så vi kollar vidare på samma gång som vi budar.
    Vi har också fått bud på vår lilla tvåa, men vi avvaktar lite med att svara på dem.

    Massor med kramar till er alla. :) 


    En man, två barn, oändligt med kärlek
  • Vidati­lda
    Äldre 25 Sep 22:58

    vinkelivink tillbaka Emelie Flört

    Har varit på möte angående ny översiktsplan där jag bor.... mycket intressant hur en del inte kan ge upp att vara på atackoffensiv även när de skulle vinna mer på att låta bli. Vi hade några som är livrädda för vindkraft som fullständigt dominerade hela mötet. Efter ett tag skulle vi sitta och surpla kaffe och diiskutera gruppvis. Självklart hamnade jag bland de två som dominerade i "våga hata vindkraft" klubben. vi skulle skriva in på ett kartark vad vi vill med orten. En av frågorna handlade om vad som gör oss rädda för framtiden..... då ville en av vindkraftmotståndarna att jag skulle skriva in varg och vilda djur som svar japp det mest relevanta att vara rädd för i vår del av mellansverige är givetvis varg och vilda farliga djur.... *not*

  • Äldre 30 Sep 20:47

    Vad hade vindkraftsmotståndet med vargar att göra? *förstår inte*

    Jag blir tröttare och tyngre, men det är väl i sin ordning. Antar jag. 3 veckor till beräknad ankomst, imorgon, men sen tror jag nog det dröjer lite till. Jobbar inte heltid längre fr o m imorrn, men ska självreglera tiden jag behöver för att avsluta vissa grejer med en del flextid jag har att ta ut. Så kan sätta väckarklockan sent imorrn, ska bli skönt, eftersom jag sover rätt krattigt. Också börjat säga nej till inbjudningar o grejer på kvällarna framför allt, jag orkar inte riktigt hårdköra som vanligt.

  • Vidati­lda
    Äldre 1 Oct 18:10

    Anne du behöver inte förstå.... det gjorde ju inte jag heller Foten i munnen men jag var snäll och skrev in deras svar på frågan iallafall så nu vet kommunen att några av dess invånare är rädda för varg och vilda djur

    Låter som om du har en hyfsat ok graviditet trots allt. Kan väl visserligen vara ett hett tips att vila lite någon gång ibland ?

  • Äldre 1 Oct 20:39

    Jo men jag försöker ju börja vila! Jag har sagt nej till 3 olika kvällsgrejer bara sen i torsdags. 4 förresten. Och tog sovmorgon imorse och tänker göra det imorrn igen. Ju.

Svar på tråden Äntligen fredag del 23