• Äldre 29 Oct 08:11
    77534 visningar
    529 svar
    529
    77534

    Äntligen fredag del 23

    Nu är det dag för en till! Välkomna nya som gamla fredisar!

    Tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd 1-22= 30.015 inlägg
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 23
  • Äldre 1 Aug 20:00

    Hej hej! Även jag har varit en kort sväng åt västkusthållet till över helgen *skäms lite över att inte ha gett mig till känna* Här är det annars fullt av att mammsen är sjuk, men semester är skönt. Vi gör rätt lite men förbereder oss på det som komma skall. Ska man vara ängslig över hur bebisen mår därinne mest hela tiden?

  • Vidati­lda
    Äldre 3 Aug 23:54

    Hej allihop!  Västkust är trevligt, speciellt den halländska... tycker jag.

    Vi har haft fullt upp med barn och släktbesök. Min syster med make och tre barn har bl.a. gästat oss. Sex barn varav flera sjövilda gör även den luttrade väldigt utmattad.

    Vi har den här sommaren insett att vi själva inte orkar med tältlivet med tre barn, varav två småbarn, så idag har vi efter några veckors letande slagit till på en liten husvagn. Jag har aldrig gillat iden med husvagn tidigare och maken har fullständigt avskytt tanken, men nu sitter vi alltså här med en liten Polarvagn från 84    Imorgon ska vi provcampa med den. Kommer vara lyxigt att inte behöva sova ute när nattempen är 10 grader...  och nästa sommar kanske jag kan förverkliga min dröm att åka upp till Narvik och vidare över till Norrland och så hem igen. Vill så gärna se hur det ser ut i norra delen av vårt land och Norge älskar jag att campa och vandra i.   Vagnen vi köpte är tillräckligt liten för att utan problem klara norsk terräng (vägnät) 

    Anne att vara ängslig går aldrig riktigt över, åtminstone inte för mig, jag hittar nya ängsligheter jämt  

  • Vidati­lda
    Äldre 3 Aug 23:58

    äntligen här trevligt att du också skaffade nytt login och namn. Jag har ju också bytt fast i mitt fall var det även så att jag kände att det var bättre att b yta namn eftersom jag hade en svägerska som gillade att vara härinne. Nu har hon gift sig och jag tror inte hon bryr sig om att titta på ett bröllopsforum mer än nödvändigt längre.

  • Äldre 6 Aug 12:23

    Ja, jag inser att ängslig är mitt nya liv, typ. Nåja, det får gå det med.

     

  • Vidati­lda
    Äldre 8 Aug 15:10

    Jahapp och så vart trean ett år gammal.  

  • Emelie 87
    Äldre 9 Aug 14:12

    Vinkar från nya jobbet. :)  


    En man, två barn, oändligt med kärlek
  • Vidati­lda
    Äldre 12 Aug 09:11

    Vinkar tebax

  • Vidati­lda
    Äldre 13 Aug 08:20

    Åh nu bara måste jag hoppa tillbaka till bröllopsämnet igen.... många år senare Var nämligen på ett helt underbart bröllop denna helgen. Riktigt riktigt trevliga bröllop är nog det bästa kalas som finns. Var av ett enklare slag utan stenhård bordssittning och med barn som fick lov att hoppa omkring utan att det störde någon. Var ärligt talat massor av barn där och vet inte om det var stämningen eller typen av föräldrar eller vad det nu var, men inte en enda unge urartade eller behövde avledas. Papptallrikar och engångsbestick och dukar i ett sammelsurium från loppis, massor av livemusik lagom långa tal med många skratt osv osv.  Helt underbart och jag går och filinar inombords fortfarande. Solig

  • Äntlig­en här
    Äldre 13 Aug 21:33

    Janos och Anne... låt gå för denna gången, men nästa gång kommer ni förbi på lite fika


    Vidatilda: Tänkte väl att det var du .


    Emelie: Ny bekantskap, trevligt! Hej

  • Vidati­lda
    Äldre 14 Aug 20:09

    Hejsan Äntligen här Hjärta

    Håller på att försöka ansöka till vuxengymnasiet igen kom inte in på utbildningen jag sökte och nästa år är det helt andra krav på behörigheter... så nu behöver jag spendera tid på att läsa in matte och naturkunskap... varför i hela friden alla dessa ändringar i behörighetskrav hela tiden... jag blir matt.

    Ja ja hursomhelst min kommun ska tydligen behaga bevilja mig att läsa, men kommunen där jag kan läsa kursen vill först få veta från min hemkommun att jag får lov att läsa.... men min hemkommun vill först få veta att jag får en plats på kursen före de beviljar kostnaderna för den... moment 22 i ett nötskal...

Svar på tråden Äntligen fredag del 23