Inlägg från: Tinga |Visa alla inlägg
  • Tinga

    Tur & retur

     


    Piggelin1 skrev 2010-10-28 12:49:27 följande:
    Tinga, så det finns påslakan med det mönstret?! Hmm, kanske måste kolla in det?! Fast är rädd att jag inte får med maken på det plus att det noig blir lite väl "oroligt" i vårt sovrum då, eftersom vi har en blommig fondvägg vid huvudänden av sängen...

    Har för mig att det var Almedahls som har dem; ska kolla i tidningen hemma. Man kan ju ha ett överkast över, och bara njuta av dem för egen del, utan att göra rummet rörigt.

  • Tinga

    Telis - det var en fin "wally" eller vad det nu heter i ental. Är på jakt efter djurmotiv till skogs-/djungeltemat i Piffs rum, så det var ett bra tips.

  • Tinga

    Piggelin - japp, det är Almedahls som för Pip Studio i Sverige. Tydligen har de muggar och andra grejer också; inte bara textil och tapet.

    Igår kväll sade faktiskt syrran med sambo ja till att måla i Piffs rum , så det blir inga wallies den här gången. Fast jag är väldigt glad för att de sade ja; ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma. Och man kan ju alltid måla över.

    Idag är det ju fredag - serveras det något särskilt hemma hos er ikväll? Hos oss blir det mexikanskt - snabbt och lätt, eftersom det blir golvläggning ikväll. Fast jag satt och värmde upp mig lite inför Londonresan nyss, genom att kolla in menyn hos Gordon Ramsay.

  • Tinga

    Lappis - typ allting verkade gott hos Ramsay (föga förvånande ), så jag tror att problemet blir att välja. Tror vi siktar på att välja olika rätter, så att vi kan smaka lite av varandra (får man göra det på en så fin restaurang ). Man vill ju få ut mesta möjliga av upplevelsen.

    Kul med nytt soffbord! Ibland får man chansa lite, och testa. Blocket är ju en bra utväg för saker man inte gillar, och särskilt om man inte har betalat så mycket är det ju OK.

  • Tinga

    Lappis - snyggt bord! Vi har ett nästan likadant hemma, fast lite längre och lite smalare (160 x 50). Det är verkligen praktiskt med en hylla undertill att kunna lägga diverse prylar på - om man ínte har två 2-åringar hemma, förstås. Glasskiva är snyggt, men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha det själv - skulle springa där och torka femtioelva gånger om dagen för att den skulle se snygg ut, oavsett småbarn i huset.

    Om jag skulle ha ett bord med glasskiva skulle jag välja det här: http://www.miljogarden.se/Produkter/tabid/77/CategoryID/9/List/0/Level/a/ProductID/813/Default.aspx

  • Tinga

     


    Piggelin1 skrev 2010-10-29 16:12:34 följande:
    Hmm, fick inte upp första länken, vad heter bordet?

    Tango

  • Tinga

    Lappis - jo, vi bodde på Pigeon Point Lighthouse Hostel (http://www.norcalhostels.org/pigeon/) söder om San Francisco för några år sen, fast man bor inte i själva fyren utan i ett litet hus bredvid. Men de har en otroligt mysig jacuzzi som ligger på klipporna precis nedanför fyren, och där kan man njuta av solnedgången över Stilla Havet. *drömmer mig tillbaka*

    Smygehuk såg mysigt ut också; kanske skulle överväga det för en natt någon weekend. Man måste ju inte alltid semestra långt bort.

    Hm, Japantips; du verkar ju ha koll på det mesta. Atombombsmuséet i Hiroshima är förstås ett måste, men det har du säkert redan på listan. Det var den överlägset starkaste och bästa upplevelsen för mig på min Japanresa. Lite coolt var det att besöka baren på Park Hyatt Hotel också, där de spelade in Lost in Translation. Man har verkligen en grym utsikt över Tokyo, men det kan man säkert få från andra skyskrapor också. Men miljön var väldigt trevlig, och ibland kan det vara kul att frottera sig med de rika. (Måååånga designerväskor hängde över axlarna där.)

  • Tinga

    Igår kväll var jag på restaurang med mamma, syster och svägerska, och sen gick vi på bio. Vi åt tapas, och det var helt OK men inte fantastiskt. Filmen var däremot jättebra - såg Hämnden av Susanne Bier. Den var bitvis lite obehaglig, men hade ett lyckligt slut.

  • Tinga

    Muffin - nä, jag bor i Lund och det var här i stan vi var ute och åt. Fast ska du hit ger jag gärna restaurangtips.

  • Tinga

    Lappis - jag skulle vilja åka längs med hela Sveriges ostkust, bl a Höga Kusten men även längre norrut. Vill man kan man ju fortsätta genom inlandet upp till Kirkenes i Nordnorge, och därifrån ta Hurtigruten till Bergen (eller så långt söderut man själv vill).

Svar på tråden Tur & retur