• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: jag är imponerad av din envishet! Go for it så länge du själv vill säger jag - skit i andras åsikter så mkt du bara kan (tänker på div mödrar/svärmödrar/Bvc etc). Det är himla skönt med att bli andragångsförälder; att man kan strunta i andras åsikter mkt lättare, man har liksom en annan självsäkerhet i sin föräldraroll.

    En sak som jag undrar över nu är: blir barn verkligen så "tuttförvirrade" av flaskmatning och nappar som de alltid påstår?! Nu har jag haft 3 barn som fått napp tidigt och flaskmatats vid sidan av amning. Och inget av dem har slutat amma utan gladeligen ammat på, med rätt teknik och allt. De verkar gilla att ligga vid bröstet trots att de inte får i sig så mkt där men det är väl mer snuttandet, närheten och doften av mamma

    Sedan ser det så gott ut att A och B även njuter av att ligga på pappas bröst (de förknippar väl honom minst lika mkt med mat... ) och snusa. Det värmer mitt hjärta!

  • muggles
    Telis skrev 2011-06-09 08:58:21 följande:
    Klart att jag ska prova parfymen på också! Jag är väl inte korkad heller.

    Light blue funkar förresten inte alls på mig.

    Vilken tur att porchez har med sig Vickan! Hon skulle aldrig hitta AM annars med den beskrivningen.

    Snaily, OMG, jag skulle kunna döda för en sovmorgon till kl 7.20! Här är det 5.30 som gäller. Bah.
    Moa var ju piggelin när hon var liten (04.30-05...) men hon vaknar ofta 07.30-08 numera. Imorse fick jag väcka henne kl 8. Så det finns hopp!!!
  • muggles

    fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • muggles
    Ore skrev 2011-06-10 13:08:01 följande:
    Instämmer i FREEEEEDAAAAAG!!!!

    Jag har ju dock haft semester sedan förra torsdagen, så jag är nästan veckovild Men trevligt har det varit!

    Väntar just nu ivrigt på sms om tvillingankomst, det skulle bli kejsarsnitt idag. Syrran har velat ha det, men inte fått gehör för det hos de läkare hon träffat, men igår, när det kändes som att förlossningen dragit igång så smått så fick hon träffa en som tyckte att det var bättre. Tycker vi nog allihop, faktiskt. Bebisen som ligger längst ner ligger i sätesbjudning, så det kanske är litet väl att satsa på en vaginal förlossning med både sätesbjudning och tvillingar?

    JAAAA, SMS!
    I Gbg hade det inte varit snack om annat än snitt med tv 1 i säte! Det bedöms som för riskfyllt annars. De får väl skärpa sig där ute i landsorten!!
  • muggles
    Tinga skrev 2011-06-10 14:10:03 följande:
    Kort rapport ifrån läkarbesöket: Piff hade gått upp OK i vikt och Puff hade gått upp jättebra. Och vi fick en remiss till ätspecialisterna! Utan ens antydan till diskussion eller kamp! Återkommer ikväll och berättar mer. Tack för alla hållna tummar; de hjälpte uppenbarligen.
    Jubel och fanfarer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kram Parnassia!
  • muggles
    snaily skrev 2011-06-12 20:24:17 följande:
    Tusen tack till snällaste AM för att hon inte lät Yngla svälta ihjäl!
    Vad betyder detta?! Får en vision av AM liggammandes Yngla i Humlan... hmmmm
  • muggles

    Snaily: jag har smakat på både bröstmjölk (någon droppe bara) och BabySemp 1 och i mina smaklökar smakar det exakt likadant (lika sött). Jag förstår inte hur man kan känna skillnad? Det borde inte blir knas med magen om du ger ersättning bara i bland. Men om det blir knas så blandar du i rapsolja i ersättningen (häll i motsvarande en 50-örings storlek i början och öka efterhand).

    Telis: apropå det - läste du verkligen att rapsolja skulle vara bra mot LÖS mage?! Vi har alltid använt det mot hård mage (dvs för att få magen lösare). ???

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2011-06-12 21:27:03 följande:

    Dagens rapport är att kontrollen gick fint och att de fixade tid åt oss på specmvc imorgon istället för att jag skulle behöva ringa och trassla. Så håll tummarna för mig imorgon att jag får träffa en human läkare och att det finns någon ledig snittid snart!


     


    Lycka till idag Snorkis!
  • muggles
    Telis skrev 2011-06-13 10:33:26 följande:
    Jag håller med mopedvin, svärmor är toppen men min mamma kan vara jobbig.
    Även jag instämmer i detta!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!