• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag tyckte förresten Ores tips var rätt bra: att låta barnet sova utomhus är ett jättebra tips! Och de flesta barn sover jättebra i vagnen (så länge den rullar) men jag vill inte vara bunden av att gå promenader för att de ska sova, för då får jag inget gjort hemma. Därav vagningen.

    Ore: stort lycka till med jobbsökeriet, hoppas det går vägen denna gång! Du vet inte varför du föll på målsnöret förra gången? Var det chefen du inte klickade med?

    Snorkis: du ville höra vad som väntar. Beda har hittat sin hand, hon viftar med den och följer den sedan med blicken och båda har börjat göra jollerljud. De strösslar med leenden också, härligt!

  • muggles

    Hur går det med er alla? Hörde från Piggelin att Lappis fått ett tråkigt besked ang adoption, det var väl fasen också vad det ska strula hela tiden

    Har haft för fullt upp med sommaraktiviteter för att hänga här så jag är lite off känner jag...

    Diskuterar ni fortfarande sömn? Gäsp!

    Snorkis: kul att höra om Leffelina! Snart kommer hon att fyra av leenden i parti och minut, börja vända sig från rygg till sida och granska sin hand (om hon inte redan gjort det? du skrev att hon börjat greppa redan).

    Maken börjar jobba på måndag (på söndag är tjejerna 3 mån!!!) och det känns som om den här sommaren har rusat iväg i 180 knyck. Jag har faktiskt ingen ångest över att vara ensam med tjejerna, inte som jag hade när vi hade fått Moa. Moa var mer jobb än dessa två filbunkar tillsammans... Vi var på utflykt med grannen och hennes två pojkar (en 4-åring och en 6-månaders) och det kändes som om hon hade mer att göra med sin 6-månaders än vi med våra tvillingar.

    Förresten, hade ingen aning om att man får så mkt uppmärksamhet när man har tvillingvagn. Folk kommenterar, stannar och tittar, frågar en massa frågor, varav en del privata (ammar du? hur gick förlossningen?). Jag är redan trött på det känner jag... Jag menar, såå jäkla ovanligt är det väl inte med tvillingar eller???

  • muggles

    Det finns en 5-i-topp-lista på frågor man får när man har tvillingar - någon som kan gissa nr 1 på listan? *quiz*

  • muggles

    Förresten, någon som kan ge tips om en bra sömnmetod för vuxna? Jag har svårt att somna om på nätterna efter nattmatningen numera. Maken med. Vi är såå tacksamma för tips!

  • muggles

    och så är det ju...

    ................

    freeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

  • muggles

    Fel fel fel... första frågan man får är......

    tadaaaa!

    1. Är det tvillingar? Svar: eh ja.

  • muggles

    2. Har ni tvillingar i släkten?
    3. Det är jobbigt eller?
    4. Är det tjejer el killar?
    5. Ammar du? / Har du mjölk till båda?

  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2011-08-12 14:54:21 följande:
    Muggles, ha, men de skulle i alla fall bli förvånade om svaret var nej!

    Har ingen aning om huruvida de får bada med öronproppar om de har rör, Snartis vet du? Antar att det är något vi skulle kunna testa om vi törs chansa.
    Ibland har jag lust att svara nej bara på pin kiv. Men så tar "den goda uppfostran" över...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!