• zunzilk

    nyårsbröllop 2010 nr 2

    Fortsätter väl här då , eftersom tråden blev för gammal. :)

    Uppdatering:
    IDag har jag och en av tärnorna varit till frissan. Gjorde lite provuppsättningar.
     Min frissa är bäst! Hon hade kollat upp en frisyr som passar mina tärnor perfekt! Så härligt när hon dessutom känner tärnorna så vet hon ju vad som passar deras personlighet. ;)
    Hon är så jäkla innovativ, hade nyss varit på mässa och sprudlade av ideér! Härligt!
    Denna vecka ska inbjudningarna skickas ut. :)

  • Svar på tråden nyårsbröllop 2010 nr 2
  • Lindahl

    Japp...det är bara att köra på som vi säger... I går hade jag och sambon ett snack ang efternamn, jag får ju inte ta hans då han fått det via giftemål sen innan. Vilket betyder att hur han och vi än vänder och vrider på det hela så går det inte som han vill. Vilket betyder att vi får behålla våra respektive efternamn... Han och hans stora son sen innan får dela efternamn och jag och vår gemensamme son delar samma efternamn, blir billigt och bra då det inte behöver bytas på några papper alls....

  • zunzilk

    vi behåller oxå våra namn, ser ingen anledning att byta, barnen har oxå mitt efternamn så det blir enklast så.

  • sjuttiosexa

    Jag o barna byter till gubbens efternamn då han har mer ovanligt än jag med mitt sson namn! ;-D

  • yvis

    I helgen var jag och M2B och tittade på vigselring. Och jag hittade DEN! Kostar en tusenlapp mer än jag hade tänkt mig. Men det är den värd! Har ni köpt ring/ringar än?
    PS Bild finns i mitt galleri

  • zunzilk

    Jag kommer ha min farmors gamla ring, den är jättefin och passar min förlovningsring perfekt! Den måste dock förminskas ganska mkt och rengöras . Det känns fint att ha fått den av min pappa. Pappa kommer även lämna över mig och jag kommer ha mörkröda stora rosor , dels för att det är min pappas favorit blomma. En fin gest tycker jag . :)

  • Lindahl

    Har hittat en ring på guldfynd...blir nog den
    En schalins (finns i mitt galleri)...passar perfekt till förlovningsringen!!!!

    Har faktiskt inte pratat om hur vi ska göra i kyrkan ännu, men skulle nog vilja att min pappa får överlämna mig, han har (som resten av familjen) funnits där i vått och torrt....

  • sockersmulan

    Åh, så bra med en ny tråd!!

    Jag och H var i Malmö hos David J Butler för några veckor sedan - han är UNDERBAR! Inte dyrare än andra heller, trots att han är ganska känd. Jag sa vad jag hade för idéer och så ritade han upp min absoluta drömring på sin dator. Helt enormt! Han sa hela tiden vad saker o ting skulle kosta, också, så att vi inte skulle få en chock. Fick med oss ritningen + prisförslag med oss hem, tänkte i några dar och sen beställde vi den! :) HAPPY!! Den ska va klar i mitten på november, längtar!


  • sjuttiosexa

    Jag har sett ut några favoriter på smycka men inte bestämt mig för någon än. Det har jag tid på mig under november. Min 2be vill inte ha 2 ringar så det är bara jag som ska ha en till! ,-)

  • sockersmulan
    sjuttiosexa skrev 2010-10-21 09:04:03 följande:
    Jag har sett ut några favoriter på smycka men inte bestämt mig för någon än. Det har jag tid på mig under november. Min 2be vill inte ha 2 ringar så det är bara jag som ska ha en till! ,-)
    Åh, Smycka har mkt fint! Kikade en del där inför förlovningen. Vilka är dina favoriter?
  • sjuttiosexa

    Jag har valt att köpa en ganska billig ring den får max kosta 7000.-ur classic serien, jag vill våga använda ringen & blir den dyrare så kommer jag antagligen inte våga använda lr ta av den. Jag jobbar inom vården & har inte ringen på mig då! ,-)

    Mina favoriter är: Elvira med ett hjärta,Clara, Lovisa den smalare av dem för jag har en ganska bred förlovningsring & inte jätte långa fingrar!

    När jag ska till smycka & prova ska jag även kika på Elsa & Karin för de hittade jag inga priser på via hemsidan!

Svar på tråden nyårsbröllop 2010 nr 2