Inlägg från: sjuttiosexa |Visa alla inlägg
  • sjuttiosexa

    nyårsbröllop 2010 nr 2

    Jag o barna byter till gubbens efternamn då han har mer ovanligt än jag med mitt sson namn! ;-D

  • sjuttiosexa

    Jag har sett ut några favoriter på smycka men inte bestämt mig för någon än. Det har jag tid på mig under november. Min 2be vill inte ha 2 ringar så det är bara jag som ska ha en till! ,-)

  • sjuttiosexa

    Jag har valt att köpa en ganska billig ring den får max kosta 7000.-ur classic serien, jag vill våga använda ringen & blir den dyrare så kommer jag antagligen inte våga använda lr ta av den. Jag jobbar inom vården & har inte ringen på mig då! ,-)

    Mina favoriter är: Elvira med ett hjärta,Clara, Lovisa den smalare av dem för jag har en ganska bred förlovningsring & inte jätte långa fingrar!

    När jag ska till smycka & prova ska jag även kika på Elsa & Karin för de hittade jag inga priser på via hemsidan!

  • sjuttiosexa

    Min hindersprövning gick oxå igenom som väntat.
    Mina 14 gäster får sitta hur de vill, det är ju bara de närmaste i respektive familj som är bjudna!! ,-)

    Känner att allt löser sig, barnens kläder är klara! Mitt o gubbens är på G o bli klart...

  • sjuttiosexa

    Efternamnet ändras efter vigseln. För oss gick det på 2 veckor ca att få hinderprövningen tillbaka från skatteverket! ,-)

    Ska in under helgen 13-14/11 o välja ring...tror jag har bestämt mig men jag vill se den på mitt finger ihop med förlovningsringen! Vi har redan bestämt vad det ska stå i så det är bara o få det graverat i vigselringen o gôbbens förlovningsring med vigseldatumet oxå!!

    Nästa vecka ska jag in o prova klänning....u va jag är nervös. Tänk om jag inte hittar nån jag gillar hur gör jag då??

  • sjuttiosexa

    Nu har jag varit till smycka o provat den utvalda ringen.....jag är helt säker på att det är den jag ska!! Jag har inte beställt den än, gör det i December! har bestämt mig för Lovisa! ;-D den satt jätte bra på fingret & bredden på den passade jätte bra med min förlovningsring!

  • sjuttiosexa

    Här oxå!! Hjälp...å om det är så här jobbigt nu, hur blir det inte då i slutet på december innan det är dax???! Usch!!

    Ändå är allt nästan fixat så jag kan va lugn, jag blir gift även om jag inte har total kontroll på läget! fast det känns jobbigt!

    Under veckan ska jag in o prova brudklänningen på nytt med rätt underkläder så att hon får nåla den innan hon får lite jobb med att sy in den...jag tror iaf klänningen blir sjukt snygg! Pälscapen kommer att göra sig super bra!
    Gôbben ska in på dressman o köpa en ny kostym innan 2.a advent, han har bestämt sig för en grå. Jag måste komplettera barnen lite med små saker bl a skärp, leggings o snygga stövlar, skor....jag måste oxå ha nån typ av strumpbyxor, funderar på stay ups om det finns i min storlek!
    Men än har jag inte tittat så jag behöver inte tappa modet än!

  • sjuttiosexa

    Jag har oxå koll men känner mig orolig & nervös ändå!!

    Ska fixa skor & skärp till sonen, termo leggings till töserna & stay ups till mig. Stövlar till mellan barnet. Ev benvärmare oxå!! ;-D

    Gôbben har fortfarande inte fixat kostym men det får han ordna imorrn lr i början på veckan. Torsdag kl 17 går färjan till Helsingfors som vi ska med, fått i tidig bröllopspresent av svärföräldrarna. Vi ska bo i kaptens hytten som är 2 rum!! Wow va lyxigt! Ser fram emot att åka med min darling. Sista trippen på tu man hand som ogifta!

    Svärmor fixar 3 rätters middag + tårta, rött, vitt vin, öl & cider, dricka & vatten på nyår. Vi har hyrt skidstugan där vi ska vara o äta maten, nyårs firandet fortsätter hemma hos oss för de som vill! Alla hoppas vi.  På kvällen blir det bara lite snacks & ev korv i bröd efter 00,00 slaget för de som ev blir lite sugna...det löser vi innan nyår i vilket fall.

  • sjuttiosexa

    Nu är snart allt fixat o ordnat inför vårt bröllop. Jag var intillbaka & provade klänningen igår. Hon har nålat den efter mig & hon tipsade även om en underkjol & wow va det gjorde mkt för klänningen!! hon syr den & jag ska hämta den ca kl 13 30/12. Känner mig inte ett dugg osäker på klänningen utan tror att den blir kanon! ,-)

    Göbben har köpt sig kostym & jag har även fått tag på en jätte fin slips & skärp till sonen...

    Nu är det i stort sett bara ringarna som fattas & strumpbyxor lr stayups till mig!

  • sjuttiosexa

    Jag får spunk, sover knappt på nätterna & jag blir bara mer o mer nervös....ångrar kyrkbröllop eftersom det känns "stort & högtidligt"...inget jag vill ha.
    Nu är det bara 9 dar kvar så jag får hålla god min.

    Vi har varit i kyrkan & gått igenom vigselcermonin med prästen & valt låtarna till ingång & utgång samt 2 psalmer...

    Känns att jag lever!

  • sjuttiosexa
    Jag ska bara ha några vita rosor med ett tygband runt stjälkarna, det får jag fixa själv dagen innan! Vi ska fotografera oss ute några timmar innan vigseln så jag hoppas rosorna "håller" under fotografering & vigsel annars får jag kanske göra 2 buketter!!

    My good va mkt ni har att göra med bordsplacering & vigselprogram. Jag har inget sånt att tänka på! Tack o lov!!

    Nu är det dax att sluta ögona för ikväll, jag jobbar 7-16 på julafton!!

    God jul på er allihop!! ;-D
  • sjuttiosexa
    Ja hujedamejen va oroligt det är....idag har vi hämtat ringarna & jag är meganöjd med min vigselring! Den blev bara så himla bra!! ;-D

    Jag ska fixa naglarna & hämta klänning + tillbehör på torsdag, då får jag även fixa buketten, samt att jag måste fixa strumpbyxor lr stay ups innan fredag. Vi tar fotograferingen ute kl 14 så jag hoppas på några snälla minusgrader denna vecka.

    Känns i nerverna att man lever sista dagarna som ogift!!
  • sjuttiosexa
    Nu är det ordnat så vi får lokalen redan på torsdag eftermiddag...det blir bra för då kan min mamma & svärmor vara där o duka endera på torsdag kväll lr fredag dag när vi är fotograferar oss! ,-)

    Vi ska oxå ta utomhus fotografier.....hoppas på lite mildare & snällare väder! ,-)

  • sjuttiosexa
    Finally made it! .-)

    Känns såååååååååååååååååå skönt.
Svar på tråden nyårsbröllop 2010 nr 2