Inlägg från: sockersmulan |Visa alla inlägg
  • sockersmulan

    nyårsbröllop 2010 nr 2

    Åh, så bra med en ny tråd!!

    Jag och H var i Malmö hos David J Butler för några veckor sedan - han är UNDERBAR! Inte dyrare än andra heller, trots att han är ganska känd. Jag sa vad jag hade för idéer och så ritade han upp min absoluta drömring på sin dator. Helt enormt! Han sa hela tiden vad saker o ting skulle kosta, också, så att vi inte skulle få en chock. Fick med oss ritningen + prisförslag med oss hem, tänkte i några dar och sen beställde vi den! :) HAPPY!! Den ska va klar i mitten på november, längtar!


  • sockersmulan
    sjuttiosexa skrev 2010-10-21 09:04:03 följande:
    Jag har sett ut några favoriter på smycka men inte bestämt mig för någon än. Det har jag tid på mig under november. Min 2be vill inte ha 2 ringar så det är bara jag som ska ha en till! ,-)
    Åh, Smycka har mkt fint! Kikade en del där inför förlovningen. Vilka är dina favoriter?
  • sockersmulan
    sjuttiosexa skrev 2010-10-22 19:15:14 följande:
    Jag har valt att köpa en ganska billig ring den får max kosta 7000.-ur classic serien, jag vill våga använda ringen & blir den dyrare så kommer jag antagligen inte våga använda lr ta av den. Jag jobbar inom vården & har inte ringen på mig då! ,-) Mina favoriter är: Elvira med ett hjärta,Clara, Lovisa den smalare av dem för jag har en ganska bred förlovningsring & inte jätte långa fingrar! När jag ska till smycka & prova ska jag även kika på Elsa & Karin för de hittade jag inga priser på via hemsidan!
    De modellerna är jättefina! Har fått intrycket av att Smycka har bra kvalité också, tror man får mkt för pengarna.
Svar på tråden nyårsbröllop 2010 nr 2