• AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • AnnC81

    Välkommen sarkastisk ljubicia!
    Vi har bokat www.percka.se han fotade min svägerskas bröllop förra året (de bilderna ligger uppe på hans hemsida), tycker han är båda duktig och ok i pris om man jämför med andra.

    Chriss82, har inte varit på Ellagården men det ser väldigt fint ut på hemsidan.. du får gärna säga vad de tar sen när du får offerten, är lite nyfiken! Ålgården är så himla fint också, hade gärna vart där men vi är för många :( Hur många gäster ska ni ha?

    Angående fotograf så är det ju skillnad att fota natur/stillbilder än att fota bröllop som är mer rörligt, krävs ganska mycket kreativitet också. (säga hur man ska stå och göra och allt sånt där), så det bästa är ju att kolla med honom, han känner nog själv om det är något för honom att anta eller inte :)


  • RockTroll
    A6 vis skrev 2010-08-26 14:49:26 följande:
    Hej tiinaochmattiasJag var Blidsberg och hittade denna klänning. Jag hade varit i GBG och letat men jag tycke att jag fick så dåligt bemötade där. jag är lite rundare. Jag gillade henne men hon är lite speciell. men duktig. jag kan verkligen rekommendera henne.
    Jag tycker också att jag fick jättedåligt bemötande i göteborg när jag varit in där.  Jag har lite kilon kvar efter graviditeten och dom synar en verkligen på ett negativt sätt där.
  • AnnC81

    A6vis: Såg du om de hade mycket tärnklänningar när du var i Blidsberg och vad de hade för priser på de?


  • A6 vis

    Jag såg inga tränklänningar men det var för att jag inte tittade på det... men jag ska dit sedan och hämta min klänning så kan jag kolla......

    Min klänning kostade 5700:-

  • AnnC81

    Gött att få hem klänningen! Du behöver inte kolla för min skull, tänkte mer om du hade sett och tänkt på det.. du har nog fullt upp med annat kan jag tänka mig :) Ska du handla några fler tillbehör där? Har för mig du höll i en söt väska på bilden :)


  • chriss82

    Vi kommer vara runt 50. Är inte riktigt färdiga med gästlistan än. Kan inte komma fram till hur många gamla släktingar vi ska bjuda :P  Vill hellre bjuda fler vänner, men vissa släktingar förväntar sig att bli bjudna tror jag.


    Kuvertpriset på Ellagården varierar lite beroende på om man vill ha buffé eller 3-rätters, hur mycket vin man vill bjuda på, köpa tårta av dom eller beställa själv osv. Men mellan 800 och 1000 kr ungefär per kuvert om jag räknat rätt. Då ingår hyra av lokal, serveringspersonal, dukning, städning, ljudanläggning, nattmat mm. Så om man inte känner massa människor som kan hjälpa till med sådana saker tycker jag ändå det är ganska prisvärt. Till champangeskålen ingår jordgubbar doppade i choklad =) Mums!!!


     


    AnnC81


    Vad får ni betala för fotografen och vad ingår. Hur länge är han med? Han verkar ju jätteduktig.

  • AnnC81

    När jag kollade med han hade han inte satt priserna för 2011 än, men det handlar om en marginell höjning. 3500 kr för foto innan vigseln, samt i kyrkan och utanför efter vigseln. Man får välja 25 bilder sen som man får på skiva, som man alltså äger rätten till. Sen har han kanske andra paket också men det frågade jag inte om för det var detta vi ville ha :) 


    Nu blir det fredagsmys med viiiin! :) 


  • chriss82

    Det var ju inte alls så dyrt. Såg nån annan fotograf som skulle ha 6000 enbart för 1 timmes fotografering och då fick man 13 bilder. Absolut värt o kolla upp honom mer.


     


    Vin lät inte fel :) Men med min eviga förkylning (är förskollärare) så smakar väl inte vinet nåt ändå. Fast kan ju alltid prova :)


     


     

  • Piilan

    Hej hänger gärna med här men får ta och göra en kort presentation av mig...
    Bor lite utanför Borås med sambo o två barn vi ska gifta oss i början av aug. Gällande plats för vigsel och fest så är brämhults kyrka bokad men fest lokal är fortfarande inte klart... Ellagården står just nu högst på listan... Det vore praktiskt med "all inclusive" bröllop med två små barn... men det kostar ju också! Klänning har jag inte hunnit titta på änn men fotograf och hår och make är bokat så lite har vi hunnit med iallafall...

Svar på tråden Boråsbrudar 2011