• AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • AnnC81

    Välkommen Piilan!


    Låter som du har hunnit med en del du med! Visst låter det väldigt praktiskt att få hela festen ordnad, Ellagården är ju som sagt såå fint.. synd att det kostar en del men har man råd så är det säkert värt det.. :) 


     


    Igår var vi som sagt på Nordstans Guld och jag känner mig helt förvirrad av allt man kan göra med ringarna.. det är inte lätt att bestämma sig helt. Jag har samlat ihop en del guld nu faktiskt och det borde ju dra ner priset, och det verkar det göra på själva ringen. Men diamantinfattningen var värre (tänkte köpa de separat så det är arbetskostnaden jag menar). Om det är någon här som har koll priser kring det kolla min tråd jag startade nyss http://brollopstorget.se/Forum-1-30/m3818494.html


  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-29 09:03:05 följande:
    Välkommen Piilan! Låter som du har hunnit med en del du med! Visst låter det väldigt praktiskt att få hela festen ordnad, Ellagården är ju som sagt såå fint.. synd att det kostar en del men har man råd så är det säkert värt det.. :)    Igår var vi som sagt på Nordstans Guld och jag känner mig helt förvirrad av allt man kan göra med ringarna.. det är inte lätt att bestämma sig helt. Jag har samlat ihop en del guld nu faktiskt och det borde ju dra ner priset, och det verkar det göra på själva ringen. Men diamantinfattningen var värre (tänkte köpa de separat så det är arbetskostnaden jag menar). Om det är någon här som har koll priser kring det kolla min tråd jag startade nyss brollopstorget.se/Forum-1-30/m3818494.html
    Nordstans guld är super :) vi köpte våra förlovningsringar där.
  • A6 vis

    är det någon av er som har koll på hur många man kan vara på Ålgården...?

  • RockTroll

    Har fått offertpris på peter kock nu och 350 kr per/pers känns tyvärr lite saftigt även om det var exakt det vi ville ha. Vad betalar ni andra som bokat catering i kuvertpris?

  • Sommaren 2011

    Vi ska ju ha buffe och då betalar vi runt 250 kr/ pers för huvudrättsbuffen. Sedan kostar efterrättsbuffen 125 kr/ pers. Och nattamaten runt 55 kr/ pers. Det som känns dyrast är den där efterrättsbuffen som vi så gärna vill ha... Men vi kommer nog köra på förslaget vi fått! Kollade och det är OK att själva ta med snacks och även godis om vi nu ska ha godisbuffe!

    Vilken tid ska man ta vigslen? Vi ska ju vigas precis utanför festlokalen, så det enda som kommer ta tid innan maten är lite skål & mingel direkt efter vigslen. Kanske något litet jippo, men inget som tar tid. Är 15.00 för tidigt? Känns som att vi kommer servera middagen redan vid 16-16.30 i så fall... Hur gör ni andra??

    Nya i tråden - Välkomna! Kul!!

  • A6 vis

    Vi har val att ta mat ifrån Byttrorps catering. Och jag tror att vi ner det till 165:- per person

  • AnnC81

    A6vis: Jag kommer inte riktigt ihåg hur många man kunde vara i Ålgården, om det var runt 50 eller max 60. Men det som är negativt är att de inte har bord, stolar och porslin, så det får man fixa på annat vis..  (jag har för mig det var så)

    RockTroll, vi tycker också att 350 kr var lite väl saftigt, iaf om man jämför med det alternativ vi kollat på innan som kostar 155 kr/person. Synd...

    Sommaren 2011, vi vill helst ha vigseln kl 16, men det beror på om vi får en präst till dess. Om inte så blir det kl 15. Vill inte ha för mycket "dötid" emellan vigseln och middagen... om vi hade gift oss vid festplatsen som ni så hade jag nog satsat på kl 17 till och med. De senaste bröllopen jag varit på har varit kl 17 och det var perfekt..


  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-30 08:39:52 följande:
    A6vis: Jag kommer inte riktigt ihåg hur många man kunde vara i Ålgården, om det var runt 50 eller max 60. Men det som är negativt är att de inte har bord, stolar och porslin, så det får man fixa på annat vis..  (jag har för mig det var så) RockTroll, vi tycker också att 350 kr var lite väl saftigt, iaf om man jämför med det alternativ vi kollat på innan som kostar 155 kr/person. Synd... Sommaren 2011, vi vill helst ha vigseln kl 16, men det beror på om vi får en präst till dess. Om inte så blir det kl 15. Vill inte ha för mycket "dötid" emellan vigseln och middagen... om vi hade gift oss vid festplatsen som ni så hade jag nog satsat på kl 17 till och med. De senaste bröllopen jag varit på har varit kl 17 och det var perfekt..
    Vi ska ju gifta oss utanför festlokalen och vi har pratat om 16.30 :) Vi ska inte ha massa jippon osv så blir lagom mycket tid att mingla och äta innan det blir fest hela natten. Sen är det upp till borås kommun att fixa att någon kan komma och viga oss då om vi inte tar en vigselförrättare utifrån kommunen.
  • Sommaren 2011

    AnnC81 & Rocktroll - tack för era fina tips. Ni har nog helt rätt! Vi tänkte runt 15.00 för att om det är fint väder så är det så härligt att vara ute och ta vara på dagen.Det är havsutsikt där vi ska vara och väldigt fin natur. Men det kommer bli för mycket dötid. Så när jag ska ringa till prällen idag, så kollar jag om hon kan vid 16.30-17.00! Tur att jag har er :)! Blir ju snurr i huvudet av alla beslut som ska tas, hihi...

  • RockTroll
    Sommaren 2011 skrev 2010-08-30 08:53:07 följande:
    AnnC81 & Rocktroll - tack för era fina tips. Ni har nog helt rätt! Vi tänkte runt 15.00 för att om det är fint väder så är det så härligt att vara ute och ta vara på dagen.Det är havsutsikt där vi ska vara och väldigt fin natur. Men det kommer bli för mycket dötid. Så när jag ska ringa till prällen idag, så kollar jag om hon kan vid 16.30-17.00! Tur att jag har er :)! Blir ju snurr i huvudet av alla beslut som ska tas, hihi...
    Blir nog jättebra :)
Svar på tråden Boråsbrudar 2011