• AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • AnnC81

    Hallå tjejer! 


    Igår var jag som sagt på bröllop, och vilket bröllop det var.. det perfekta bröllopet. Förvånade mig inte iofs jag vet att bruden är perfektionist :) Temat var lila, och nog var det mycket lila, till och med toastmasterns hår! 
    Detta bröllop kommer att sändas på tv i höst, ska bli så kul att se. Ni har väl inte missat serien "Fyra bröllop", typ samma stuk som "Halv åtta hos mig" som ska gå på 4:an i höst? Snacka om att man kommer sitta klistrad framför tv'n! :)) 


    Åh suck, nu vill man ju bara gifta sig ännu mer. Kan någon vrida fram klockan!!? :) 


    Jo, och så var vi faktiskt inne på Smycka igår förmiddag och tittade på ringar! Det enda som jag tänkte skulle passa min förlovningsring, passade inte.. såg för jävligt ut och kändes för jävligt. Denna förlovningsringen ser bäst ut ensam. (har lagt in en bild i galleriet, så ni kanske förstår att den är svårmatchad..) 
    MEN... kom däremot fram till hur jag vill göra!! :) Kommer nog att göra om min nuvarande ring till en slät, och så ska jag flytta diamanten till vigselringen och "rama in" den (se bild i galleriet). Känns också lite fint på ett sätt. Och så blir det några mindre ytterligare diamanter till det som ni också ser på bilden. Känns så skönt att vara på rätt spår nu, ska dock kolla runt lite mer innan jag bestämmer mig helt! :)


    Har grävt efter guld hemma också, hittade ett och ett halvt par örhängen :P Ska fråga mamma om hon har nåt liggandes också hihi ;)


    Det var en "liten" uppdatering från mig, hoppas att ni har en härlig helg!


  • chriss82

    Här kommer en Boråsare till. Vi gifter oss den 28 maj i Brämhults kyrka. Lokal är inte bokad än. Vi ringer runt och kollar vilka möjligheter som finns. Var uppe på Ymergården, men den föll bort då man får tillträde samma dag. Får den på fredagen om den är ledig, men det kunde dom ju inte garantera. Hade varit smidigt att vara där då kyrkan ligger nära.


    Kul o följa alla er andra :)

  • AnnC81

     


    chriss82 skrev 2010-08-22 21:53:41 följande:
    Här kommer en Boråsare till. Vi gifter oss den 28 maj i Brämhults kyrka. Lokal är inte bokad än. Vi ringer runt och kollar vilka möjligheter som finns. Var uppe på Ymergården, men den föll bort då man får tillträde samma dag. Får den på fredagen om den är ledig, men det kunde dom ju inte garantera. Hade varit smidigt att vara där då kyrkan ligger nära. Kul o följa alla er andra :)

    Välkommen!! :)
    Ett tips är att hyra lokalen på fredagen också, då är den ju garanterat er! :) En liten extra kostnad, men kanske värt det.


  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-22 12:54:57 följande:
    Hallå tjejer!  Igår var jag som sagt på bröllop, och vilket bröllop det var.. det perfekta bröllopet. Förvånade mig inte iofs jag vet att bruden är perfektionist :) Temat var lila, och nog var det mycket lila, till och med toastmasterns hår! Detta bröllop kommer att sändas på tv i höst, ska bli så kul att se. Ni har väl inte missat serien "Fyra bröllop", typ samma stuk som "Halv åtta hos mig" som ska gå på 4:an i höst? Snacka om att man kommer sitta klistrad framför tv'n! :))  Åh suck, nu vill man ju bara gifta sig ännu mer. Kan någon vrida fram klockan!!? :)  Jo, och så var vi faktiskt inne på Smycka igår förmiddag och tittade på ringar! Det enda som jag tänkte skulle passa min förlovningsring, passade inte.. såg för jävligt ut och kändes för jävligt. Denna förlovningsringen ser bäst ut ensam. (har lagt in en bild i galleriet, så ni kanske förstår att den är svårmatchad..) MEN... kom däremot fram till hur jag vill göra!! :) Kommer nog att göra om min nuvarande ring till en slät, och så ska jag flytta diamanten till vigselringen och "rama in" den (se bild i galleriet). Känns också lite fint på ett sätt. Och så blir det några mindre ytterligare diamanter till det som ni också ser på bilden. Känns så skönt att vara på rätt spår nu, ska dock kolla runt lite mer innan jag bestämmer mig helt! :) Har grävt efter guld hemma också, hittade ett och ett halvt par örhängen :P Ska fråga mamma om hon har nåt liggandes också hihi ;) Det var en "liten" uppdatering från mig, hoppas att ni har en härlig helg!
    Jag har helt missat att det kommer ett bröllopsprogram :) Jippi!
  • TiinaochMattias

    Hej tjejer!! Här har det varit helg och det betyder att det har blivit en hel del planerat för min del när min blivande man har lekt med barnen. Jag har bokat florister och stylister som ska fixa det allt som har med brudbukett till att styla kyrkan och lokalen. Sen har det även bestämts vilka låtar vi ska ha i kyrkan, pratat med fotograf och fixats med inbjudningskort, vigselprogram och festprogram.
    Tror nog ni skickade över en rejäl "planeringsdos" till mig för nu rullar allt på!
    Ska även i veckan titta på ringar.
    Och kolla upp frisör och makeup/naglar.
    Hoppas ni har haft en bra helg!!

    Även jag har missat att det kommer ett bröllopsprogram!! Snacka om att man kommer sitta bänkad framför det och bara suga sig in alla känslor!! :D

  • RockTroll

    Oj där har dte fixats i helgen hör jag hihi :)


    Jag var nyss in på MIST vid Åhlens mest för att kolla läget i och med att jag inte har en aning om vilka som är bra på brudsminkning och inte i stan. Och det blir nog att jag bokar den tjejen för att fixa mitt smink för att så fort jag nämnde vilket tema jag ska ha så börjar hon rabbla upp hur jag borde sminka mig och det var exakt som jag ville ha det :) Verkar superbra.

  • AnnC81

    Gött att få gjort saker! :)

    Mist är bra, jag gjorde naglarna där regelbundet ett tag och svägerskan gjorde smink och hår när hon gifte sig. Det blir nog kanon! :)


  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-23 14:31:45 följande:
    Gött att få gjort saker! :) Mist är bra, jag gjorde naglarna där regelbundet ett tag och svägerskan gjorde smink och hår när hon gifte sig. Det blir nog kanon! :)
    Låter bra :) make up artisten var iaf supertrevlig. Funderar på att fixa håret där med om hon förstår min vision :P
  • AnnC81

    Igår gjorde jag nåt som jag visste att min m2b skulle tycka jag var helt knäpp för.. hahaha. Jag beställde frimärken! :P Man kan beställa dessa på posten och jag kunde inte låta bli att tänka, tänk om de inte finns sen när man ska ha...
    http://www.posten.se/ebutik_v2/product.action?articleID=2419850&articleGroupID=401&lang=sv
    Jag beställde en hel rulle fast sen såg jag man kunde beställa de styckvis också, fast nu hittar jag inte det igen... Jaja, 100 lär väl gå åt, iaf till tack-korten sen om inte annat :P
    Händer det nåt kul hos er?


  • AnnC81

    Gick visst inte att länka, men gå in på posten.se, klicka på butik och sen frimärken. Finns ett frimärke med två ringar på. :)


Svar på tråden Boråsbrudar 2011