• AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • RockTroll

    Ni behöver ju inte skriva att era egna barn ska vara dom enda barnen utan säga att det ska vara barnfritt, och sen är det upp till er om just era egna barn ska få vara med.

  • AnnC81

    Jag håller med föregående talare, säg att barnen får stanna hemma. Era egna barn är ju en annan sak... det får man ju hoppas att folk förstår.

    Nu har jag bokat DJ till festen, känns skönt att få en till sak avklarad :)


  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-20 12:55:22 följande:
    Jag håller med föregående talare, säg att barnen får stanna hemma. Era egna barn är ju en annan sak... det får man ju hoppas att folk förstår. Nu har jag bokat DJ till festen, känns skönt att få en till sak avklarad :)
    Vem har du bokat? musik är vårat största problem. Funderar på ett liveband och sen bara ha spotify när det ska dansas men alla alternativ är nästan av intresse.
  • AnnC81

    http://www.djzone.se/index_framsida.html
    Hittade de efter lite googlande, känns ju seriösa och erfarna på hemsidan iaf så det blir nog bra. Han rekommenderade paketet som de hade på framsidan för 2500 kr för en fest till ca 75 personer som vi kommer bli. Tycker det känns ok.


  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-20 13:08:41 följande:
    www.djzone.se/index_framsida.htmlHittade de efter lite googlande, känns ju seriösa och erfarna på hemsidan iaf så det blir nog bra. Han rekommenderade paketet som de hade på framsidan för 2500 kr för en fest till ca 75 personer som vi kommer bli. Tycker det känns ok.
    Verka ju super :) Jag kika runt på vart man ska boka hår+smink för att för mig är det väldigt viktigt. Funderar på att kolla med BOND för där kan man ju verkligen göra alls. Fixa naglar, sminka, ansiktbehandling och hår. Och det ligger nära mig. Någon som har gjort något där?
  • RockTroll
    AnnC81 skrev 2010-08-20 17:31:53 följande:
    Min svägerska brukade klippa sig på Bond och hon var nöjd.. men annars vet jag tyvärr inget om resten :)  Men titta förresten vad jag hittade när jag sökte på catering grill Borås... www.peterkock.se/index.html Har ingen aning om priserna, men det kanske inte är så meckigt att fixa grillbuffé iaf :) Här var någon i gbg också  www.partydelikatesser.se/ 
    Jag trodde jag hade googlat mig till allt men du är ju mäster googlare :D tack! Måste helt klart kollas upp.
  • AnnC81

    Haha, det gäller att söka med rätt kombination och ibland har man tur.. varsågod! ;) 


  • RockTroll

    Men det känns lite tidigt att leta catering så här långt i förväg...eller?

  • AnnC81

    Ja, jo det behöver väl inte bokas så långt i förväg... eller det beror väl på, som på peterkock om han ska åka ut o grilla för en så kanske man bör vara i god tid för att vara garanterad... men inte "vanlig" catering känns det som. 
    Men det är ju lite gött o veta vad man ska välja när det väl är dags, det är därför jag kollar redan nu iaf :)  


Svar på tråden Boråsbrudar 2011