• AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • som2010

    Hestrastugan där har jag aldrig varit. Är den stor? Vad kostar det att hyra den? Det var ju ett tips!!

    Ja lite hemliga ett tag till, min föräldrar vet och mina närmaste vänner. Men vi ska berätta för min "mans" föräldrar nu snart. Våran son fyller 2 nu i sept så vi tänkte berätta det när alla är samlade. Men dom andra får veta när inbjudningskorten går ut. Tänkte skicka dom i början av januari.

    Jag har oxå hittat min drömklänning ska försöka lägga ut den i galleriet men det får bli senare sen.

    Annc81: Såg att du funderade på Peter kock. Jag kan verkligen rekomendera honom. Han jobbar på mitt förra jobb som kock och det var alltid super god mat. Han är med i landslaget i grillning. Så dålig är han inte!! Jag har inte tänkt på honom förut men nu när du tog upp det så kanske jag ska kolla upp det med. Vi ska oxå ha någon typ av buffé. 

    Hur många blir ni på erat bröllop?

  • AnnC81

    Här finns all info :)
    http://www.hestraif.se/index.php?page=uthyrning
    Ligger bra till vid 180:an.
    Vi kommer bli mellan 70-80 personer tror jag så det blir nog ganska bra. Hur många blir ni?

    Vi var inne på att ha 2kockar.com först, sen blev jag sugen på grill och hittade Peter kock. Dock gick grill förslaget inte hem hos m2b (fattar inte varför?? haha, grill är ju alltid gott..) tror mer han tyckte det blev bökigt att nån ska grilla o att det blir svårt att hålla köttet varmt o bla bla. :) Fast de verkar ju iofs köra "vanlig" catering också, ska nog höra med han om olika alternativ och priser. :)


  • som2010

    Var inne och tittade på Hestrastugan men blev lite fundersam på när det stod att det kostar extra per person om man är över 40 st. Har ni sagt hur många ni är?

    Får man lokalen från dagen innan så man hinner duka vet du det?

    Vi är lite osäkra på hur många vi blir än vi har 60 st klara och 10-15st på en frågetecken lista, Vi diskuterar fram o tillbaka om dessa. 

  • som2010

    Nu har jag lagt upp bilder på min klänning samt ringen som jag vill ha i mitt galleri.

  • AnnC81

    Tror att vi nämnde att vi skulle vara max 80 när vi var där och tittade. Om vi blir 80 så blir den totala kostnaden 1800 kr och jag tycker det är ok..
    Hon sa att om de inte har något annan aktivitet på fredagen så får man komma och duka, och det brukar visst inte vara några problem. Första helgen i maj har de nåt, så helgen innan då ni ska ha är säkert lugnt men du kan ju kolla med henne om ni är intresserade :)  


  • AnnC81

    Du får också gå in på inställningar och välja att visa bildgalleriet för oss, annars ser vi inte :)


  • AnnC81

    Jättefin både ring och klänning! Gillar de svarta detaljerna :)

    Åh jag längtar till på lördag då ska vi till Nordstans guld och höra lite angående ringar! Wohooo


  • TiinaochMattias

    Hej alla! Vad roligt att vi börjar bli ngr stycken som man kan dela allt med!! Bolla tankar osv! Vilka fina klänningar ni har bestämt er för!! Själv har man ju inte varit i ngn butik och provat än har haft lite fullt upp, men får ta tid till detta snart så man vet vilken modell och färg man passar i ;)

    som2011: du e inte ensam om att va hemlig, men jag har väl fördelen att ingen av vår skäkt e inne på denna sidan och snokar. Hoppas vi alla fall ;) Vad är det för märke på din klänning?? Den var helt underbar!

Svar på tråden Boråsbrudar 2011