• AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • AnnC81

    Sommaren 2011, tack för tips, värt att kolla sen! :) Låter som du är i full fart nu hihi, hoppas du fick tag på prästen sen och ni fick den tid ni ville?


    A6vis, vart har du beställt blommor? Hoppas ni får besked om Gingri snart! (typ nu!)

    Chriss82, ni är också igång märker jag, hoppas nån av lokalerna passar er. Husvisning också minsann, många bollar i luften! :D Vi köpte vårt hus för ett år sedan (exakt idag faktiskt), blir fortfarande lika exhalterad för alla andra som ska kolla på hus.. husköp är nästan lika kul som bröllop ju ;)


     


  • Sommaren 2011

    Jodå här är full fart :)! Fast Prästen får jag ej fatt, har ringt både igår och idag...  Trodde inte att de var så fullbokade en helt vanlig måndag/tisdag :)! Får prova snart igen. För om bara det blir OK (och att det är okej vid 16.30-17.00) så kan man ju börja spåna på lite inbjudningar!

    Chriss82 & A6vis - Blir spännande att höra hur det går med alla lokaler! Hoppas att det är någon som känns klockers och att ni kan få besked!

    Nu är det klänningen också... Är det någon av er som sett till en klänning med en tyllkjol som är lång och som man sedan kan göra kort?? Känns som att jag kollat och frågat överallt, men den verkar inte finnas... Kanske var den jag såg köpt utomlands eller uppsydd... Hör av er om ni ser något liknande!

    Glad em & kväll på er!

  • RockTroll
    chriss82 skrev 2010-08-31 12:54:22 följande:
    Vad ingick i det priset? Det låter ju ganska mycket, men det kanske ingår en del? Står de för servering också?
    Ingick barbeque buffé och han kocken som kommer ut och grillar åt en. Serveringspersonal ingick nog inte då han frågade om vi behöver det.
  • AnnC81

    Sommaren 2011, jag har sett en sån klänning, vet dock inte vart hon köpte den.. kan kolla. Om inte annat så kan man ju sy upp en tvådelad klänning som man vill ha den? En annan kompis sydde upp sin hos en skräddare i Gbg, kostade ca 7000 kr och det tyckte inte jag var så farligt... (den var inte tvådelad dock så det kanske kostar mer om man ska ha två kjolar)


     


    Här händer det inte så mycket just nu, såg fram emot att kolla på ringar igen på lördag (tänkte kolla Guldsmedjan i stan och Hedbergs guld i Dalsjöfors), men nu fick jag precis höra att min m2b blir tvungen att resa iväg (lååångt iväg..) i jobbet imorgon så det blir inget med det. :( Suck. 


     


     


  • chriss82

    Hestrastugan var inget för oss. Tyckte lokalen va jättetråkig. Ålgården ligger ju fint, men stort minus att toaletterna ligger i annan byggnad. Kikade bara in genom fönstret för det var ingen där, men blir inte Ålgården heller. Jag jämför ju allt med fina, mysiga Ellagården nu. Dumt att vi var där först.....

  • Sommaren 2011

    Annch81 - Åååå vad trist att inte få gå och kika på lördag... Men då har du det roliga framför dig ett tag till :) När vi förlovade oss lät vi göra våra ringar på smycka. Killen som jobbar som smed där är väldans duktig. Ifall man inte vill köpa en färdig ring! Själv har jar ingen aning om vad jag vill ha... Tycker det är svårt, det ska ju passa med förlovningsringen och så har jag en sån där ring med barnets och sambons namn från Idéguld också... Får klura lite.

    Du får jättegärna kolla om du hinner och vill ang klänningen! Å vad snällt! Och får vi inte napp där, så får det bli som du säger, att gå till skräddaren!

    Chriss82-typiskt att det inte kändes bra... Det var nog som när vi kikade på båtar. Vi började i den finaste & dyraste & största. Sedan kändes inga andra bra överhuvudtaget :)! Ellagården äääär ju väldigt mysigt förstås... Men så klart så kostar det efter det också... Funderar på om jag vet något mer ställe här i närheten... Hultafors bygdegård är rätt mysig... Ligger dock precis jämte järnvägen. Nej det var svårt detta... Hoppas att det ger sig!

  • Piilan

     


    chriss82 skrev 2010-08-31 19:29:22 följande:
    Hestrastugan var inget för oss. Tyckte lokalen va jättetråkig. Ålgården ligger ju fint, men stort minus att toaletterna ligger i annan byggnad. Kikade bara in genom fönstret för det var ingen där, men blir inte Ålgården heller. Jag jämför ju allt med fina, mysiga Ellagården nu. Dumt att vi var där först.....

    ja så känner vi me har kollat på flera lokaler/bygdegårdar men gillar Ellagårdens enkla vita rena linje... Så jag har nog bestämt mig ska bara övertyga finansiärerna och m2b om att det är värt pengarna.. Vet du om man får ordna med egen skumpa eller om man måste ta deras? Vi hade också ålgården men toaletterna blev det fällande... det är ju väldigt mysigt där inne! Vi har inte varit på någon guidad tur på Ellagården får nog bli till att boka en sådan så man kan ställa alla tusen frågor... ;)

  • AnnC81

    Nej man kan ju inte riktigt jämföra Ellagården och en sportstuga/bygdegård.. det hänger ju lite på budget och prioritering av saker. För oss är det inte viktigast att det ska vara så fint som möjligt även om det så klart hade var kul, men det viktigaste är att vi kan ha en fest för alla våra nära och kära och att vi alla har roligt. Sen har vi ju ett hus som måste prioriteras också, hade vi inte haft det så hade vi kanske kunnat lägga undan mer... i vinter ska köket renoveras och det ska också bli grymt kul :) (eller ja, mest kul när det är färdigt då kanske, haha) 

    Sommaren 2011, ja det är sant, det roliga blir kvar.. :) Det var svårare än vad man trodde det här med ringar, och att det ska passa... jag har ju nästan bestämt mig för att göra om min förlovningsring nu eftersom den inte passar med något annat... Ja man får tänka efter ordentligt iaf.
    Ska iaf att kolla om klänning, återkommer :) 

    Jag tycker lite synd om min m2b nu, vi är båda två tokförkylda och om ett par timmar måste han flyga till Mexico.. fick reda på detta igår kl halv fem. Vi är inte så glada... hela helgen förstörd och så skulle vi börja på en buggkurs nästa vecka. Åh vad jag känner att jag måste klaga av mig hehe, fel forum kanske...


  • AnnC81

    Sommaren 2011, har kollat om klänning nu, hon letade också och kunde inte hitta någon så hon sydde upp den. (den är jättefin!)
    Om du är intresserad av en begagnad så är hon villig att sälja sin, hon har storlek "38". Om det funkar och du är intresserad så säg till så förmedlar jag kontakten så du kan få se lite bilder!


  • Sommaren 2011

    AnnC81 - Jag har skickat meddelande till dig med min mailadress nu! Hoppas hoppas... :) 

Svar på tråden Boråsbrudar 2011