• AnnC81

    Boråsbrudar 2011

    Då var det dags att Boråsbrudar som gifter sig 2011 får en egen tråd! :) 


    21 maj är det dags för oss. När är det dags för er? 


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Boråsbrudar 2011
  • The Vinterbrud

    Hej alla! Hänger på denna tråden eftersom jag och min M2B också planerar bröllop i Borås 2011! Jippe! Blir lite nervös över att se i hur god tid alla är ute! Vi har dessvärre velat lite ang. vigseldatum eftersom det datumet vi helst vill (1 februari, dagen då vi blev tillsammans samt förlovade oss) infaller på en tisdag. Länge har vi tänkt oss ett Maj bröllop ist och var ute i god tid med allt. MEN detta kändes inte helt rätt så nu blir det 1 februari iallafall och nu känns det som det brinner i knutarna! Inget är ju bokat! Hade tänkt oss Ramnakyrkan, men dom stänger över vintern pga problem med uppvärmningen så nu vet vi har ens någon kyrka! Någon som har något förslag på en fin mindre kyrka? Byttorps kyrka någon som vet något om den?
    Vi planerar att ha ett kortare mingelparty/öppet hus efter vigseln och har funderingar på att vara på Ålgården. Någon som vart på bröllop där?

    Igår satte jag och mor min saxen i tyget som skall bli min brudklänning, kännes hemskt att klippa i det fina tyget men ett måste ju för att det skall kunna bli en klänning! Så glad att jag har en mor som är duktig på att sy, kommer få värsta fina klänningen (se bild i mitt galleri) för ringa 1500 kr det är ekonomi tycker jag. HIHI. Mamsen skall också fixa maten till mingelpartyt (ytterligare en av hennes färdigheter - matlagning). Vidare får vi se det är mycket kvar att planera, vad tror ni kommer vi att hinna?

  • A6 vis

    Hej. trevligt med ett nytt par här.

    Vi har ingen knytning till Borås så valde en kyrka som var liten och mysig. Vi... eller snarare jag tycker inte om Byttorps kyrka, Jag tycker inte den ser ut som en riktig kyrka. JAg vill nog ha  lite tinnar och torn.

  • AnnC81

    Välkommen The Vinterbrud! Då blir du först ut av oss 2011 som det ser ut nu :) 


    Vi ska gifta oss i Ramnakyrkan, synd att det inte går på vintern... Här är en länk till kyrkor i Borås, hoppas ni hittar nåt som ni gillar!


  • AnnC81

    Hallå Borås brudar, här var det tyst! Hur går det för er?
    Här är det segt, m2b blev tvungen att åka till Mexico igen och det blir 3:e helgen han är borta på rad nu.. suck vad tråkigt, och det känns som vi aldrig kommer få lämnat in våra ringar! Jaja tiden finns men jag är ju ivrig ju! :)
    Annars har jag kollat runt en del på e-bay, köpt en tärnklänning där, jättefin och billig! Även köpt lite smågrejer, en rulle tyll (ska ha till rispåsar) för typ 30 spänn inkl. frakt, sidenband, dekorationsdiamanter och favourpåsar. Finns hur mycket som helst och billigt är det också om man hittar rätt. Sök på wedding xxxx så kommer det upp massor ;)
    Laddar inför att åka till New York också, åker om två veckor. Ska hitta skor och lite annat smått och gott är det tänkt :)


  • Piilan

    Nu har vi fått gjort en hel del Har bokat lokal det blev Ellagården TJOHOO!! Sen är inbjudningslistan klar så vi har börjar o kolla upp alla adresser. Vi ska skicka ett save the date kort eftersom vi gifter oss mitt i semestertider... är det nån mer som ska skicka sådant?

  • AnnC81

    Vad kul med Ellagården, det blir nog jättefint :)
    Kan nog vara bra att skicka ut save the date kort om man som ni gifter sig i semestertider. Vi ska ju gifta oss i maj så vi kommer inte att skicka ut något sådant. Hade tänkt att skicka ut inbjudningskorten i januari. Bara tre månader kvar till dess ju ;)


  • Sommaren 2011

    AnnCh81 - Åhhh vad långsamt att bm reser bort hela tiden :)! Men du har ju kommit långt med annat smått och gott!

    Piilan - grattis till lokalbokningen! Kul att det blev Ellagården! Så mysigt där ju!

    Själv jobbar jag och bm jobbar ännu mer och däremellan myser vi med barnet. Inte mycket tid till planering. Men vi ska skicka ut save the date kort i mitten av november har vi planerat. Vi gifter oss ju också mitt i sommartiden. Så det är väl det vi ska ta tag i!

    Hur går det för alla er andra??

  • chriss82
    Piilan skrev 2010-10-01 14:13:00 följande:
    Nu har vi fått gjort en hel del Har bokat lokal det blev Ellagården TJOHOO!! Sen är inbjudningslistan klar så vi har börjar o kolla upp alla adresser. Vi ska skicka ett save the date kort eftersom vi gifter oss mitt i semestertider... är det nån mer som ska skicka sådant?
    Åh va kul :) Vi ska också ha vår fest där. Hur många är ni? Ska ni ha 3rätters eller buffe? Vi lutar åt buffe, men med en förrätt som står på bordet när gästerna kommer.

     


    Vårt planerande har stått ganska stilla. Har ju bokat kyrka o festlokal, och vet ungefär vilken klänning jag ska ha. Så de stora bitarna är ju färdiga. Fotograf är nästa sak att kolla upp.

  • du å ja bäjbä

    hej hej..

    trillar in här med...
    vi gifter oss den 18/6 nästa år !! =)
    marks kommun

Svar på tråden Boråsbrudar 2011